Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Γνωρίζει κάποιος εαν μπορεί να αποφευχθεί το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην πιστωτική κάρτα πέρα απο την επιλογή της μεταφοράς λογαριασμού μισθοδοσίας στην τράπεζα της πιστωτικής; Πρόκειται για μια visa της Eurobank και μου το χρέωσαν στο 6μηνο. Με την αίτηση για αντιλογισμο ανάλογα με το πόσο την έχω χρησιμοποιήσει το γνωρίζω, αναρωτιέμαι εαν παω να την ακυρώσω θα μπορούσα να το αποφύγω; Μιλάμε για "ετήσια" συνδρομή που ήρθε στους 6 μήνες. ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasxiaomi είπε

Καλησπέρα, 

Γνωρίζει κάποιος εαν μπορεί να αποφευχθεί το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην πιστωτική κάρτα πέρα απο την επιλογή της μεταφοράς λογαριασμού μισθοδοσίας στην τράπεζα της πιστωτικής; Πρόκειται για μια visa της Eurobank και μου το χρέωσαν στο 6μηνο. Με την αίτηση για αντιλογισμο ανάλογα με το πόσο την έχω χρησιμοποιήσει το γνωρίζω, αναρωτιέμαι εαν παω να την ακυρώσω θα μπορούσα να το αποφύγω; Μιλάμε για "ετήσια" συνδρομή που ήρθε στους 6 μήνες. ευχαριστώ 

Παρε τραπεζα να ρωτησεις. Συνηθως ειναι δωρεαν απο ενα ποσο που θα χρησιμοποιησεις και πανω. Γενικα, αφου εχεις πιστωτικη, προτιμησε την για τους ποντους. Με τα yellows τυχαινει να εξαργυρωνω 10ευρα δεξια και αριστερα.

Δημοσ.

Για τους πόντους την πήρα και για να δημιουργήσω ενα προφιλ στην εν λόγω τράπεζα αλλα απο πόντους δεν τους είδαμε και αυτό διότι ήδη ειχα μια χρεωστική που οτι πόντους έπαιρνα εκεί τα ίδια πηρα και με την πιστωτική. Άρα επι της ουσίας μόλις "έχασα" τους πόντους που έπαιρνα με την άλλη 😐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...