igougoul Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα ρουτερ με καλή εμβέλεια που να υποστηρίζει WDS Bridging?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 τι ακριβως θες να κανεις διοτι το wds αναμεσα σε router επαιζε με πολλους συμβιβασμους
gapito Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 θα σου πρότεινα να μην το επιχειρήσεις καθώς παιζει μόνο με wep security. το wep σπαει με αβακα που λεει ο λόγος.....
igougoul Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2022 στις 3:52 ΠΜ, poulinos είπε τι ακριβως θες να κανεις διοτι το wds αναμεσα σε router επαιζε με πολλους συμβιβασμους Θέλω να έχω internet στον υπολογιστή, το ρούτερ του παρόχου είναι μακρυά και δεν υπάρχει δυνατότητα για Ethernet. Οπότε χρειάζομαι χρειάζομαι κάτι με καλό σήμα. Τελικά αγόρασα το archer c7 το οποίο συνδέθηκε πολύ γρήγορα και πιάνω την ίδια ταχύτητα που θα έπιανα με το ρούτερ του παρόχου. Στις 15/4/2022 στις 12:26 ΜΜ, gapito είπε θα σου πρότεινα να μην το επιχειρήσεις καθώς παιζει μόνο με wep security. το wep σπαει με αβακα που λεει ο λόγος..... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από igougoul
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 On 18/04/2022 at 00:42, igougoul said: Θέλω να έχω internet στον υπολογιστή, το ρούτερ του παρόχου είναι μακρυά και δεν υπάρχει δυνατότητα για Ethernet. Οπότε χρειάζομαι χρειάζομαι κάτι με καλό σήμα. Τελικά αγόρασα το archer c7 το οποίο συνδέθηκε πολύ γρήγορα και πιάνω την ίδια ταχύτητα που θα έπιανα με το ρούτερ του παρόχου. τοτε θες repeater/extender και οχι wds bridge Που και το repeaterκαι το extender δεν εχουν καποιον περιορισμο αντιθετα με το wds.μονο μην μπερδευεις το wds με το wps που ειναι τελειως αλλα πραγματα.
igougoul Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2022 στις 4:51 ΜΜ, poulinos είπε τοτε θες repeater/extender και οχι wds bridge Που και το repeaterκαι το extender δεν εχουν καποιον περιορισμο αντιθετα με το wds.μονο μην μπερδευεις το wds με το wps που ειναι τελειως αλλα πραγματα. Δοκίμασα και repeater αλλά η ταχύτητα που έπιανα ήταν τραγική.. ναι γνωρίζω την διαφορά τους. Τι άλλους περιορισμούς έχει? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από igougoul
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 On 26/04/2022 at 12:10, igougoul said: Δοκίμασα και repeater αλλά η ταχύτητα που έπιανα ήταν τραγική.. ναι γνωρίζω την διαφορά τους. Τι άλλους περιορισμούς έχει? πρεπει να διαχωρισεις κατι.το wds bridging ειναι ενας τροπος να κανεις repeat.οποτε ειτε Repeater ειτε Extender ειτε wds πανω κατω τα ιδια.το θεμα ταχυτητας ειναι διαφορετικο.για να εχεις καλη ταχυτητα με repeating πρεπει να ειναι σε λογικη αποσταση μεταξυ τους και να υποστηριζουν τα παντα 5 ghz.και το router καιτο repeater και το ασυρματο σου. αλλιως δεν θα παιξει ποτε σωστα .ειναι ασχετο το πως θα κανεις repeat οσο το θεμα Hardware. ειναι σαν να λεμε θες να παρεις μεταφορικο μεσο να πας σε αλλη περιοχη.οτι θα παρεις μεταφορικο μεσο ειναι defacto.αλλη ωρα θα κανεις με λεωφορειο αλλη με ταξι αλλη με μια porsche. το ιδιο με τα repeaters. εφοσον θες να κανεις repeating πρεπει να εχεις και το καλο hardware για να γινει γρηγορα. το καλυτερο βεβαια παντα ειναι καλωδιο ethernet to c7 ειναι dual band.οποτε μετα θες dual band repeater και dual band usb stick στο pc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα