Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, REDMAN-X είπε

Οχι φυσικα αλλα να ειναι στης θεσεις που πρεπει......που δεν ειναι!!!! Και ναι δεν υπαρχει πληρη φυλαξη γιατι τους εχουν κανει συνοδους!Και το λεει καποιος που ειναι μεσα απο εκει!

Ισως Χιλιες φορες Μεταπολεμικη περιοδο......Απο αυτο εδω σημερα...Αναισθησια και αλητεια και παρτακιδες.....ειμαι 43 εζησα ομορφα χρονια με παραδοσεις οικογενεια πατρις, τωρα δεν ειναι ομορφα.....πως να το κανουμε τωρα..δες ανατολη πως δουλευει το συστημα ...δεν αφησαν της παραδοσεις τους και ειναι ενωμενει σαν γροθια......Ναι ειναι ρουφιανια και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να δινεις τον κοσμο υπαρχουν ανθρωποι για αυτο που λεγοντε Αστυνομικοι και τους πληρωνουμε εμεις......Αν ειναι ετσι να τους καταργησουμε να γινουμε ολοι Ο Νομος.......ε? πως δεν το σκεφτικαν τοσα χρονια......

Οποτε να μην πηγαίνουμε μάρτυρες σε δικαστήρια κλπ.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Speedcam Anywhere turns your smartphone or tablet into a portable speed camera. Simply install the app, stand in a safe place at the side of the road and point your camera at a passing vehicle and tap to capture a short video, which will be analysed to accurately calculate its speed.

Αναφορά σε κείμενο

Your videos will be uploaded to our servers and analysed using AI to create a full and accurate report that will be emailed to you. Your report will include where and when the video was taken, the speed of the vehicle and the speed limit of the road it was driving on. It will also include details of the effect of the speed on air quality, stopping distances and pedestrian fatalities.

https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/nomothesia/proswpikon_dedomenon

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_el

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, epicouros είπε

2022 και στην Ελλάδα ακόμα καποιοι πιστεύουν οτι αν καταγγείλεις κάποιον για ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ!

Ατομα 20,30 και 40 χρονων με μυαλά 80χρονων και βαλε!

Τρόπος και σκέψη μεταπολεμικής Ελλάδος.

Μονο θλίψη!

Ότι είναι το ίδιο να καταγγείλεις μια παρανομία ως πολίτης με το να δίνει το κράτος "εργαλεία" για να κάνει ο καθένας τον vigilante τροχονόμο.

Τα drones ξεχάσατε να βάλετε στο παιχνίδι οι υπέρμαχοι της νομιμότητας ρε παιδιά!

Δημοσ.

Τι γέλιο.. δηλαδή  αν πληρώσεις θα έχεις και ακρίβεια. Αν όχι θα είσαι στο περίπου. Ότι μ@λακία υπάρχει θα την ακούσουμε στέρεο.

Πάντως όσο καλός και αν είναι ο αλγόριθμος το καρπούζι θα είναι πολύ μάπα και βάζω στοίχημα.

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή και θα έπρεπε να την χρηματοδοτήσει το κράτος και όχι να πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του. Και εννοείται όλα αυτά ΑΝ δουλεύει σωστά...

20 ώρες πριν, fmarkos είπε

Θα είχε τεράστια πλάκα να προσπαθήσουν να την φέρουν στην Ελλάδα αυτή την εφαρμογή. Και όχι μόνο για ταχύτητα αλλά και για φανάρια, παράνομο παρκάρισμα παράβαση δακτυλίου κτλ. Σε μια βδομάδα το 90% των διπλωμάτων θα είχαν αφαιρεθεί. Πρώτο το δικό μου.

Το πήρες από το στόμα μου. Φανάρια, παράνομο παρκάρισμα (το παράβαση δακτυλίου δεν είναι επικίνδυνο και αν θέλουν πραγματικά οι αρχές τους βρίσκουν πολύ εύκολα) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ κινητό στο χέρι. Εγώ προσωπικά όποιον μα ΟΠΟΙΟΝ και να έβλεπα με το κινητό στο χέρι κατευθείαν φωτογραφία.. smile! Με τα καθίκια τους δολοφόνους που έχουν γεμίσει τους δρόμους και κανείς δεν κάνει τίποτε. 

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλον.. η ταχύτητα και το ραντάς και οι παπαροεφαρμογές είναι ανοησίες... να δώσουν το δικαίωμα στον πολίτη να τραβάει αβέρτα φωτογραφίες όλους τους εγκληματίες και να υπάρχει κάπου σέρβερ να ανεβάζεις όλους τους μαλάκες να τους κλείσουν φυλακή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή και θα έπρεπε να την χρηματοδοτήσει το κράτος και όχι να πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του.

Πάλι καλά που δεν είναι τζάμπα οι αγωγές και οι μηνύσεις θα είχαμε πήξει από "καταγγελίες"

2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλον.. η ταχύτητα και το ραντάς και οι παπαροεφαρμογές είναι ανοησίες... να δώσουν το δικαίωμα στον πολίτη να τραβάει αβέρτα φωτογραφίες όλους τους εγκληματίες και να υπάρχει κάπου σέρβερ να ανεβάζεις όλους τους μαλάκες να τους κλείσουν φυλακή. 

Το 'χετε ψιλοχάσει κάποιοι που θέλετε να πληρώνουμε όλοι μαζί ως πολίτες τις φαντασιώσεις εξουσίας που έχετε!

Δημοσ.

Οταν σε μια χωρα την νομιμότητα τους κανόνες και το οτι ο καθενας παραβιαζει τον κοκ και αφαιρεί ζωες το λενε ρουφιανια  καταλαβαινει κανεις γιατι αυτη η χωρα δεν πρόκειται να παει μπροστα ΠΟΤΕ  και θα ειναι για παντα η ταβερνα της ευρωπης...

12 ώρες πριν, SeaLion είπε

Πάλι καλά που δεν είναι τζάμπα οι αγωγές και οι μηνύσεις θα είχαμε πήξει από "καταγγελίες"

Το 'χετε ψιλοχάσει κάποιοι που θέλετε να πληρώνουμε όλοι μαζί ως πολίτες τις φαντασιώσεις εξουσίας που έχετε!

φαντασιώσεις εξουσιας το αυτονόητο?? η τήρηση των νομων ππυ πεθαίνουν τοσοι άνθρωποι και μενουν παράλυτοι?? Αν ενας πολίτης θελει να βοηθήσει στην τήρηση των νόμων θα επρεπε να του λεμε και ΜΠΡΑΒΟ οχι να τον κραζουμε!

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 10:43 ΜΜ, kotronas είπε

Εάν φτάνουμε στο σημείο να ζητάμε ρουφιάνους για τους παραβάτες το έχουμε χάσει δυστυχώς, πρέπει από το δημοτικό να μαθαίνουν τα παιδιά και να αποκτάνε συνείδηση και για τους κάγκουρες να υπάρχουν πίστες να γουστάρουνε. Η Φινλανδία τους κάνει ραλίστες τους κάγκουρες εμείς τους καταδικάζουμε. 

Περιμένεις να σε πιάσει το κράτος απ' το χεράκι και να σου πει "Έλα παιδάκι μου, το ταλέντο σου στην οδήγηση μπορεί να προσφέρει πολλά στο κοινονικό σύνολο και σου έχω ετοιμάσει μία υποτροφία παρολο την απόπειρα δολοφονίας που διεπραξες";

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 10:17 ΜΜ, fmarkos είπε

Θα είχε τεράστια πλάκα να προσπαθήσουν να την φέρουν στην Ελλάδα αυτή την εφαρμογή. Και όχι μόνο για ταχύτητα αλλά και για φανάρια, παράνομο παρκάρισμα παράβαση δακτυλίου κτλ. Σε μια βδομάδα το 90% των διπλωμάτων θα είχαν αφαιρεθεί. Πρώτο το δικό μου.

Βάλε και εμένα μέσα ... αν και δε νομίζω να μου το έπαιρναν μ αγαπάνε 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Περιμένεις να σε πιάσει το κράτος απ' το χεράκι και να σου πει "Έλα παιδάκι μου, το ταλέντο σου στην οδήγηση μπορεί να προσφέρει πολλά στο κοινονικό σύνολο και σου έχω ετοιμάσει μία υποτροφία παρολο την απόπειρα δολοφονίας που διεπραξες";

Το να γίνονται αυστηρότερα ή και ψυχολογικά τεστ πριν την απόκτηση διπλώματος ας πούμε είναι πιο δύσκολο σενάριο από αυτό που βάζουμε πολίτες και ΑΙ να αστυνομεύουν;

Δημοσ.
On 08/04/2022 at 22:06, lefstef said:

Απλά έλεος.

Σε λίγο θα σου μετράνε και τις αναπνοές και θα τρως πρόστιμο επειδή λαχάνιασες

Αυτό γίνεται προ πολλού. 

Δημοσ.

Εγώ το ξαναλέω πάντως. Δεν έχω πετύχει κανένα ακόμα να πηγαίνει με μαξ 30 σε άδειο δρόμο στην Αθήνα. Οπότε όλοι όσοι δεν πάνε με τόσο παραβιάζουν ΚΟΚ. Και 50 ή 70 σε άλλες λεωφόρους και το ποταμι που αναγράφονται.

Δημοσ.

Μπράβο μας έχουν σπάσει τα νεύρα οι ανεγκέφαλοι που τρέχουν 

Δημοσ.

Καθολου αυτοδικια, δεν ειπα να σταματησει το κρατος να κανει την δουλειά του, αλλα αμα θελει καποιος να βαλει ενα λιθαράκι στην τήρηση των νόμων , το μονο πραγμα που μπορω να σκεφτω ειναι να του πω ΜΠΡΑΒΟ που κανει την κοινωνία καλύτερη και θα σωσει μια ζωη απο εναν homo erectus που τρεχει και μπορει να αφησει εναν νεκρο άνθρωπο πισω του ή ανάπηρο, οι μοναδικοι που θα γκρινιάζουν ειναι αυτοι που παρανομουν και θελουν να ζουν χωρις νομους

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...