Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 minutes ago, LLLEFTERIS said: Και κατα την γνωμη μου τα προστιματα πρεπει να πανε βαση εισοδηματος γιατι ενας που παιρνει 600 τον μηνα και ενας που παιρνει 3.000 τον μηνα αλλιως θα τους πονεσει ενα προστιμο των 300 ευρω. Το θέμα είναι να ξέρει ο καθένας μας ότι οι πιθανότητες να τον γράψουν κτλπ είναι μεγάλες. Κι 1 εκατ ευρώ να ήταν για όλους το πρόστιμο, αν δεν γράφει κανείς δεν έχει νόημα. 4
epicouros Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2022 και στην Ελλάδα ακόμα καποιοι πιστεύουν οτι αν καταγγείλεις κάποιον για ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ! Ατομα 20,30 και 40 χρονων με μυαλά 80χρονων και βαλε! Τρόπος και σκέψη μεταπολεμικής Ελλάδος. Μονο θλίψη! 9 1
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, nikchris είπε Τι παει να πει οδικη παιδεια; Ενα πραγμα υπαρχει, εφαρμογη των κανονισμων. Σε ολες τις χωρες του κοσμου, αν δεν κοβεις προστιμα, θα κανουν οτι γουσταρουν. Οσο τους αφηνεις, τοσο κανουν. Αν θελετε καλυτερους οδηγους, πιεστε για εφαρμογη του ΚΟΚ και προστιμα/αφαιρεση διπλωματος οπου πρεπει. Δεν ειναι επιστημη Φιλε, εχεις μπλεξει τα μπουτια σου. Αλλουνού χρήστη σχολιο ειναι αυτο. Εγω απλα ειπα για την Ορεστιαδα. Διόρθωσέ το quote σε παρακαλώ πολύ.
solution1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και κατα την γνωμη μου τα προστιματα πρεπει να πανε βαση εισοδηματος γιατι ενας που παιρνει 600 τον μηνα και ενας που παιρνει 3.000 τον μηνα αλλιως θα τους πονεσει ενα προστιμο των 300 ευρω. Σε αυτό συμφωνούμε
anonymous999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι αδερφε ειναι αλλουνου η δουλεια να πιανει τους παραβατες και αυτον τον πληρωνεις εσυ δεν φτανει που τον πληρωνεις θα κατσεις να κανεις και την δουλεια του γιατι αυτος φυλαει πολιτικους διασημους κλπ; Δεν πάει σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όλους που λέτε "άλλοι πληρώνονται για να πιάσουν τους παραβάτες", ρε παιδιά ένα σωρό άτομα εδώ (και στο εξωτερικό) λέμε θα το κάναμε εθελοντικά και τζάμπα, γιατί είμαστε κορόιδα και χαζοί, εσάς δεν σας ζήτησε κανείς τίποτα. Τι σας κοφτει λοιπόν για το δικό μας κόπο και χρόνο, ο μπαμπάς μας είστε και δεν θέλετε να μας εκμεταλλευτούν? Εκτός... αν είναι άλλος ο λόγος, αλλά που να ξέρω εγώ ο αγαθός 😆 1
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και κατα την γνωμη μου τα προστιματα πρεπει να πανε βαση εισοδηματος γιατι ενας που παιρνει 600 τον μηνα και ενας που παιρνει 3.000 τον μηνα αλλιως θα τους πονεσει ενα προστιμο των 300 ευρω. εδώ είσαι λάθος...... το πρόστιμο δεν πρέπει να ειναι οικονομικό (εκτός απο αυτά που ειναι για παρκάρισμα κλπ) για ποιο σοβαρά προστιμα θα πρέπει να ακολουθείτε άλλη μέθοδος, πρώτη φορά αφαίρεση διπλώματος για 4 μήνες δεύτερη για ένα χρόνο και τρίτη για πάντα και θα σου δίνεται δυνατότητα να ξανά δώσεις πχ σε 4 χρονια οσο για παρκάρισμα για το κλασσικό παρκάρισμα στην θέση που ειναι επί πληρωμή κάνα 10 ευρώ μαι χαρά ειναι όπως ειναι και τώρα (ουσιαστικά η πληρωνεις η τρως αυτό ίδιο το ποσό), και αν πάρκαρες στον ανάπηρο η έκλεισες κάτι το σημαντικό χωρίς πολλά πολλά αφαίρεση πινακίδας για κάνα 2 μήνες ετσι δεν μπλέκει οικονομικό κομμάτι μέσα και πρόστιμα ειναι δίκαια
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, eko13 είπε Σε ένα οργανωμένο κράτος αυτό θα είχε αντίκτυπο, στην Ελλαδα που είναι όλα λάθος εξαρχής, θα γινει όργιο ρουφιανιάς και κατάχρησης. Πχ παρκαρισμένα, ΟΚ πάρκαρες παρανομα, που να παρκάρεις (εκτός πάρκινγκ, αναπήρων) ? Οταν σε μια μικρή έκταση έχουν εγκατασταθεί 5 εκατομμύρια κόσμος? Να πληρώσεις και πάρκινγκ με τους τρελούς μισθούς που έχουμε? Προφανώς οι επικινδυνες οδηγίκες συμπεριφορές δεν χρειάζονται τέτοιες εφαρμογές για να καταγράφουν, θέληση δεν υπάρχει... Μενω στην Καλλιθέα. Σε έναν υπερβολικα πυκνοκατοικημένο δημο. Παντα μα ΠΆΝΤΑ βρίσκω να παρκάρω. Τωρα, αν θες να βρεις μεσα σε 30" και σε ακτίνα 20 μετρων απο το σπίτι σου... ναι, δεν γινεται ευκολα και θα παρανομησεις. Αν μπορείς να κουβαλησεις τον ποπουλη σου για ένα/δυο τετράγωνα περπατημα και δεν περιμενεις σαν βουδας να μην "ταλαιπωρηθείς" ουτε στιγμη, τοτε θα βρεις θεση κανονικότατη. Θέλετε ολοι να παρκαρετε κατω απο το σπίτι σας. Δεν πα να ειναι διπλοπαρκαρισμα, μπροστα σε κάδους, σε γωνίες, σε πεζοδρομια πανω, σε ραμπες αμεα. Τι κριμα... Αφου βρισκω εγω πάρκινγκ που μενω Θησέως, ολα τα αλλα τα ακούω βερεσέ. 2
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Twisted_Metal είπε Μενω στην Καλλιθέα. Σε έναν υπερβολικα πυκνοκατοικημένο δημο. Παντα μα ΠΆΝΤΑ βρίσκω να παρκάρω. Τωρα, αν θες να βρεις μεσα σε 30" και σε ακτίνα 20 μετρων απο το σπίτι σου... ναι, δεν γινεται ευκολα και θα παρανομησεις. Αν μπορείς να κουβαλησεις τον ποπουλη σου για ένα/δυο τετράγωνα περπατημα και δεν περιμενεις σαν βουδας να μην "ταλαιπωρηθείς" ουτε στιγμη, τοτε θα βρεις θεση κανονικότατη. Θέλετε ολοι να παρκαρετε κατω απο το σπίτι σας. Δεν πα να ειναι διπλοπαρκαρισμα, μπροστα σε κάδους, σε γωνίες, σε πεζοδρομια πανω, σε ραμπες αμεα. Τι κριμα... Αφου βρισκω εγω πάρκινγκ που μενω Θησέως, ολα τα αλλα τα ακούω βερεσέ. ελα αν τολμάς να παρκάρεις στο κέντρο της θεσσαλονικης έστω να διπλοπαρκαρεις (ουτε αυτό παιζει) ακομη και τα παρκινγ επί πληρωμή που δίνεις ένα νεφρό ειναι γεμάτα μόνιμα χωρις καμιά θέση το πρόβλημα ειναι ποιο σοβαρό..... από την αρχή του κοβιδ μεχρι τώρα ακομη και η κουτσι κατσίκα πήρε αυτοκίνητο ετσι μποτιλιρισμα σε φαση να μην κουνιεται τπτ και να μην μπορεις να παρκαρεις ειτε με λεφτά είτε χωρίς αρχισε να γινεται καθημερινό φαινομενο 1
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε ελα αν τολμάς να παρκάρεις στο κέντρο της θεσσαλονικης έστω να διπλοπαρκαρεις (ουτε αυτό παιζει) ακομη και τα παρκινγ επί πληρωμή που δίνεις ένα νεφρό ειναι γεμάτα μόνιμα χωρις καμιά θέση το πρόβλημα ειναι ποιο σοβαρό..... από την αρχή του κοβιδ μεχρι τώρα ακομη και η κουτσι κατσίκα πήρε αυτοκίνητο ετσι μποτιλιρισμα σε φαση να μην κουνιεται τπτ και να μην μπορεις να παρκαρεις ειτε με λεφτά είτε χωρίς αρχισε να γινεται καθημερινό φαινομενο Αγαπητέ, προσωπικά δεν θα παρω αυτοκινητο για να κινηθώ στο κεντρο της Θεσσαλονίκης ή της Αθηνας. Ουτε κατα διάνοια. Η Θεσσαλονίκη βέβαια χρηζει καλυτερων ΜΜΜ αλλά η Αθηνά ειναι πληρης. Εχω πολλούς τροπους να κατεβω κέντρο. 2
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, matsakonistisbm είπε Βάλε το "ΜΕΘ στο βολαν" καλυτερα. Ταιριάζει γαντι.
freegr Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Πολύ ενδιαφέρον με δεδομένο ότι κάθε χρόνο χάνουμε μια κωμόπολη σε ατυχήματα στους δρόμους 2
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε Αγαπητέ, προσωπικά δεν θα παρω αυτοκινητο για να κινηθώ στο κεντρο της Θεσσαλονίκης ή της Αθηνας. Ουτε κατα διάνοια. Η Θεσσαλονίκη βέβαια χρηζει καλυτερων ΜΜΜ αλλά η Αθηνά ειναι πληρης. Εχω πολλούς τροπους να κατεβω κέντρο. μμμ δεν μπαίνεις στην θεσσαλονικη (αν μπεις θα καταλάβεις το γιατι η θα πας για φόνο μέσα η θα πας νοσοκομείο με 500 μολύνσεις ετσι ο μόνος τρόπος να κατέβεις ειναι αυτοκίνητο αν θέλεις να πας για ψώνια η με πόδια...... η όπως κάνω εγώ καθολου δεν κατεβαίνω για να μην τραβάω την ταλαιπωρία... το ίδιο και αρκετοί άλλοι ετσι όμως πέφτει πάρα πολύ κίνηση στα μαγαζιά του κέντρου.... σαν συνέπεια να κλείνουν ένα μετα το άλλο) 1 1
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε μμμ δεν μπαίνεις στην θεσσαλονικη (αν μπεις θα καταλάβεις το γιατι η θα πας για φόνο μέσα η θα πας νοσοκομείο με 500 μολύνσεις ετσι ο μόνος τρόπος να κατέβεις ειναι αυτοκίνητο αν θέλεις να πας για ψώνια η με πόδια...... η όπως κάνω εγώ καθολου δεν κατεβαίνω για να μην τραβάω την ταλαιπωρία... το ίδιο και αρκετοί άλλοι ετσι όμως πέφτει πάρα πολύ κίνηση στα μαγαζιά του κέντρου.... σαν συνέπεια να κλείνουν ένα μετα το άλλο) H Θεσσαλονικη ομως θα αποκτησει Μετρο. Συνεπως, θα πρεπει να υπαρξει αποσυμφορηση απο αυτοκινητα στο κέντρο Διαολε.
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε H Θεσσαλονικη ομως θα αποκτησει Μετρο. 🤣🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα