Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Black Demis είπε

😅😅😅 στην ελλαδα ζεις!!!! δεν υπάρχει τετοια λέξη ουτε θα υπαρξει , αν θέλεις οδηγική παιδεία στην ελλαδα ο τρόπος ειναι ένας και λέγεται τροποποίηση του dna

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα που έχουν οδική παιδεία.! Αυτή που ξέρω σίγουρα είναι η Βέροια. Όπου και να είσαι τα αυτοκίνητα σταματάνε να περάσεις, οταν οδηγείς σου παραχωρούν προτεραιότητα και γενικώς είναι ότι ποιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα έχω δει. 

Σκέψου έχουν τοποθετηθεί φανάρια μέσα στην πόλη και δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ, γιατί απλά δεν χρειάζεται.

Φαντάζομαι υπάρχουν παρόμοιες πόλεις στην Ελλάδα. Δεν οδηγούμε όλοι σαν τρελοί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς άχρηστο αφού δεν μπορεί να έχει καμία νομική αξία (πέρα από το ποιός μπορεί να το χειρίζεται) 

Θα ήταν γελοίο να προσπαθήσει να πείσει κάποιος με αυτό.

Εδώ το κανονικό ραντάρ της τροχαίας, 1 μέρα να μείνει εκτός διαστήματος πιστοποίησης βγαίνει off, όχι ένα ότι να ναι τηλέφωνο με ένα app.

Για χαβαλέ παιχνιδάκι ΟΚ.

Ευκαιρία να βγάλουν λεφτά από κανα παλαβό που θα τη δει τροχονόμος.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα που έχουν οδική παιδεία.! Αυτή που ξέρω σίγουρα είναι η Βέροια. Όπου και να είσαι τα αυτοκίνητα σταματάνε να περάσεις, οταν οδηγείς σου παραχωρούν προτεραιότητα και γενικώς είναι ότι ποιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα έχω δει. 

Σκέψου έχουν τοποθετηθεί φανάρια μέσα στην πόλη και δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ, γιατί απλά δεν χρειάζεται.

Φαντάζομαι υπάρχουν παρόμοιες πόλεις στην Ελλάδα. Δεν οδηγούμε όλοι σαν τρελοί.

Και η Ορεστιάδα είναι καπως έτσι.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα που έχουν οδική παιδεία

Τι παει να πει οδικη παιδεια;

Ενα πραγμα υπαρχει, εφαρμογη των κανονισμων. Σε ολες τις χωρες του κοσμου, αν δεν κοβεις προστιμα, θα κανουν οτι γουσταρουν. Οσο τους αφηνεις, τοσο κανουν.

Αν θελετε καλυτερους οδηγους, πιεστε για εφαρμογη του ΚΟΚ και προστιμα/αφαιρεση διπλωματος οπου πρεπει. Δεν ειναι επιστημη

• Like 7
Δημοσ.

Σε ένα οργανωμένο κράτος αυτό θα είχε αντίκτυπο, στην Ελλαδα που είναι όλα λάθος εξαρχής, θα γινει όργιο ρουφιανιάς και κατάχρησης. Πχ παρκαρισμένα, ΟΚ πάρκαρες παρανομα, που να παρκάρεις (εκτός πάρκινγκ, αναπήρων) ? Οταν σε μια μικρή έκταση έχουν εγκατασταθεί 5 εκατομμύρια κόσμος? Να πληρώσεις και πάρκινγκ με τους τρελούς μισθούς που έχουμε? Προφανώς οι επικινδυνες οδηγίκες συμπεριφορές δεν χρειάζονται τέτοιες εφαρμογές για να καταγράφουν, θέληση δεν υπάρχει...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδη εγω σαν ποδηλατης, ειμαι ρουφιανος που ενημερωσα τους αστυνομικους στο χιλτον για μια κοπελα οδηγο που πηγαινε πραγματικα περα δωθε (το τι κορνες εφαγε) γιατι κρατουσε στο ενα χερι το κινητο και μιλουσε και με το αλλο βαφοταν ;
Που και που διορθωνε και την πορεια του αμαξιου της.
Πραγματικα απορουσα πως διαολο τα εκανε ολα μαζι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν πάτε Αγγλία μην τρέχετε.Επίσης να χαμογελάτε γιατί έχει παντού κάμερες.

Από το 2004 ισχύει αυτό και μάλιστα όχι απλά στο Λονδίνο. Εγώ έκανα μεταπτυχιακό στο Manchester τότε. Όντως χαμός από κάμερες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος.... εγώ ήξερα ότι οι ρουφιάνοι κατεδιδαν τους πατριώτες στους εχθρούς (για χρήματα συνήθως). Εγώ αν καταδωσω αυτόν που θεωρώ εχθρό μου στις αρχές της χώρας μου και χωρίς αντάλλαγμα πώς ακριβώς είμαι ρουφιανος; Μας εγινε τώρα ο κάθε παρτακιας γαιδουροκαγκουρας επαναστάτης Παπαφλέσσας.

ΥΓ για όσους προτείνουν "οδηγική παιδεία": ναι οκ, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία όμως και ο φόβος μια χαρά μου κάνει για να μην χαλάει η καθημερινότητα η δική μου και των πιο αδύναμων (ηλικιωμένοι γονείς, ανάπηροι κλπ)

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, solution1 είπε

Μπράβο παιδιά, το πρόβλημα είναι οι ρουφιάνοι κι όχι ο κάθε κάγκουρας που πηγαίνει γαμ***ντας μέσα στην πολη με κίνδυνο να πάρει κόσμο στο λαιμό του..

Καλά εμείς είμαστε πιτσιρίκι 200 ετών.

Οι λαοί που καταλαβαίνουν ότι το γενικότερο καλό περνάει και στο άτομο, κάνανε 500 χρόνια διαφωτισμού μετά τον μεσαίωνα να το καταλάβουν.

8 ώρες πριν, Black Demis είπε

😅😅😅 στην ελλαδα ζεις!!!! δεν υπάρχει τετοια λέξη ουτε θα υπαρξει , αν θέλεις οδηγική παιδεία στην ελλαδα ο τρόπος ειναι ένας και λέγεται τροποποίηση του dna

Δηλαδή μόλις περάσει τα ελληνικά σύνορα (προς τα έξω) ο Έλληνας πατάει το κουμπί αλλαγής dna?

Γιατί από ότι φαίνεται μετά από 10 δευτερόλεπτα συμπεριφέρεται ως υπάκουο κανίς στα πάντα!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SeaLion είπε

Γιατί να μην μας ενοχλούν και οι δύο;

Ποιος θα την χρησιμοποιήσει δηλαδή; Θα βγάλω εγώ κινητό μόλις δω κάποια παράβαση και θα προλάβω να καταγράψω κάτι αξιόπιστο; Δεν ξέρουν οι αρχές ποιοι είναι οι δρόμοι που γίνονται συχνά παραβάσεις ή και κόντρες για να στήσουν μια σωστή επιχείρηση με πρόστιμα; Είναι λίγο αστεία αυτά...

Καλλιεργεί λάθος mentality - που θα λέγαν κι οι Άγγλοι - στον κόσμο.

Αν είναι έτσι, ας ξεκινήσω σήμερα κιόλας στην Αθήνα να βγάζω φωτό με: 
- Παράνομα παρκαρισμένα οχήματα παντού 
- Μηχανάκια (γενικώς, είναι πλέον πέραν λογικής το πως κινούνται)

Nαι, θα πρέπει να στήσεις καρτέρι σε ένα σημείο και να αρχίσεις να καταγράφεις. Ακόμα και η αστυνομία έχει αυτόματα μηχανήματα ή το κάνουν με βάρδιες

Γιατί αν ο ίδιος οδηγάς, ξέχνα το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, anonymous999 είπε

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος.... εγώ ήξερα ότι οι ρουφιάνοι κατεδιδαν τους πατριώτες στους εχθρούς (για χρήματα συνήθως). Εγώ αν καταδωσω αυτόν που θεωρώ εχθρό μου στις αρχές της χώρας μου και χωρίς αντάλλαγμα πώς ακριβώς είμαι ρουφιανος; Μας εγινε τώρα ο κάθε παρτακιας γαιδουροκαγκουρας επαναστάτης Παπαφλέσσας.

ΥΓ για όσους προτείνουν "οδηγική παιδεία": ναι οκ, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία όμως και ο φόβος μια χαρά μου κάνει για να μην χαλάει η καθημερινότητα η δική μου και των πιο αδύναμων (ηλικιωμένοι γονείς, ανάπηροι κλπ)

Έλα ντε!;

Δηλαδή, όταν ο άλλος βρωμίζει το περιβάλλον πετώντας τα μπάζα του στο βουνό γιατί δεν ήθελε να πληρώσει μια εταιρία διαχείρισης μπαζών και τον καταγγείλω, είμαι ρουφιάνος;

Ή όταν ψαρεύει με δυναμίτιδα;

Να πω, δεν είναι δουλειά μου, ας έβαζε κάμερες το λιμενικό στις θάλασσες

Αφού τον βλέπεις ΤΡΕΧΕΙ. Κάποια στιγμή, θα χτυπήσει κάποιον πεζό-ποδηλάτη και θα τον παρατήσει

Κι ύστερα θα βγούνε οι γονείς του θύματος και θα κάνουν έκκληση στα κανάλια να μιλήσει αν κάποιος είδε κάτι.

Τότε πάλι θα είμαι ρουφιάνος; Γιατί να φτάσουμε σ' εκείνο το σημείο;

Αυτός ο οποίος τρέχει, ΤΡΕΧΕΙ γενικώς. Δεν πιστεύει ότι μπορεί να του συμβεί κάτι

Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά. Αυτά όλα τα όρια ταχύτητας /φανάρια/ διαγραμμίσεις/όρια αλκοόλ, είναι για τ΄ αντανακλαστικά του μέσου ανθρώπου.

Είναι σαν να παίζει κάθε μέρα Ρώσικη ρουλέτα (με μικρή πιθανότητα) Όταν όμως παίζει κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα την κάνει τη Μαλ***ια. Καλύτερα να σε καταγγείλει κάποιος από πριν, να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να ζήσει κι ο άλλος, να μην χαραμίσεις κι εσύ τα χρόνια σου στη φυλακή.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Επεξ/σία από solution1
  • Like 4
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...