truman2193 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλησπερα μαγκες, θελω να παραγγειλω κατι μπασκετικες μπλουζες απο dhgate που ειναι φθηνες σε πολυ τιμια ποιοτητα(δεν θελω να χαλαω 120αρια για ενα αμανικο απλα για να ειναι αυθεντικο). Το προβλημα μου ειναι οτι ερχονται απο Κινα, και δεν ξερω αν περνουν τελωνειο, γιατι αμα περασουν θα μου παει απο 10€ η μπλουζα στα 30€ και θα μου σκασει πακετο που περιμενω να παει 40€, στα 120€ και θα τρεχω. Απ'οτι θυμαμαι το οριο για παραγγελιες απο εξωτερικο ετσι ωστε να μη περασουν τελωνειο ειναι στα 22€, αρα θεωρητικα αμα κανω ξεχωριστες παραγγελιες που να μην ξεπερνουν τα 22€ θα ειμαι οκ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, truman2193 είπε Καλησπερα μαγκες, θελω να παραγγειλω κατι μπασκετικες μπλουζες απο dhgate που ειναι φθηνες σε πολυ τιμια ποιοτητα(δεν θελω να χαλαω 120αρια για ενα αμανικο απλα για να ειναι αυθεντικο). Το προβλημα μου ειναι οτι ερχονται απο Κινα, και δεν ξερω αν περνουν τελωνειο, γιατι αμα περασουν θα μου παει απο 10€ η μπλουζα στα 30€ και θα μου σκασει πακετο που περιμενω να παει 40€, στα 120€ και θα τρεχω. Απ'οτι θυμαμαι το οριο για παραγγελιες απο εξωτερικο ετσι ωστε να μη περασουν τελωνειο ειναι στα 22€, αρα θεωρητικα αμα κανω ξεχωριστες παραγγελιες που να μην ξεπερνουν τα 22€ θα ειμαι οκ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Πλέον μπαίνει φπα από το 1ο ευρώ, κάποια καταστήματα χρεώνουν τη διαφορά φπα και έρχεται το προϊόν σε εσένα χωρίς έξτρα έξοδα αλλά πρέπει να το κοιτάξεις αυτό
umbrella co. Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 +1 Οτι γραφει ο αποπανω, και επικοινωνησε οπωσδηποτε με το καταστημα απο το οποιο θα παραγγειλεις προκειμενου να συνεννοηθεις μαζι τους στο θεμα του τελωνειου, και αν μπορουν αυτοι να σε διαβεβαιωσουν εαν θα περασει ή οχι.
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, umbrella co. είπε και αν μπορουν αυτοι να σε διαβεβαιωσουν εαν θα περασει ή οχι. Οτι θα περασει, ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι αν ο εμπορος προσφερει, και κανει σωστα, την διαδικασια ioss για να προπληρωσει τον ΦΠΑ και να μην του ζητηθει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα