Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια 50αρα γραμμή ίντερνετ που το wifi πιάνει συνήθως 45+. Το ps4 το έχω καιρό συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα όμως η σύνδεση είναι πολύ ασταθής. Από 45 Mbps έως και 5 Mbps. Το ίδιο ισχύει και όταν το συνδέω με wifi. Όλες οι άλλες συσκευές δεν αντιμετωπίζουν θέμα. Δοκίμασα 7-8 διαφορετικά dns και δεν άλλαξε τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Επεξ/σία από Leo18
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Leo18 είπε

Έχω μια 50αρα γραμμή ίντερνετ που το wifi πιάνει συνήθως 45+. Το ps4 το έχω καιρό συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα όμως η σύνδεση είναι πολύ ασταθής. Από 45 Mbps έως και 5 Mbps. Το ίδιο ισχύει και όταν το συνδέω με wifi. Όλες οι άλλες συσκευές δεν αντιμετωπίζουν θέμα. Δοκίμασα 7-8 διαφορετικά dns και δεν άλλαξε τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Ποσες και ποιες  αλλες συσκευες;

Μου εχει τυχει 2-3 φορες να εχει παρομοιο θεμα πελατης,να μη συνδεονται στο ρουτερ τα κινητα αλλα να συνδεονται τα pc/laptop και vice versa,και τελικα να εχει προβλημα το ρουτερ. Μπορει να συμβαινει κατι αναλογο και εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι ξεκινάνε όλοι, ..δούλευε μια χαρά.. και στο τέλος, αφού έχεις δοκιμάσει να τετραγωνίσεις τον κύκλο, σου ξεφουρνιζει ότι έχει powerline

Επεξ/σία από tsakonass
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 5:17 ΜΜ, Leo18 είπε

Ποτέ το ps4 δεν πιάνει το μέγιστο της γραμμής, τρώει bandwidth γενικά.

Όταν είχα 50αρα, έπιανε 34-36 mbps.

Στην 100αρα πιάνει το 70% της γραμμής.

Είναι γενικό το χάλι...

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 2:14 ΠΜ, StamTheMan είπε

Ποσες και ποιες  αλλες συσκευες;

Μου εχει τυχει 2-3 φορες να εχει παρομοιο θεμα πελατης,να μη συνδεονται στο ρουτερ τα κινητα αλλα να συνδεονται τα pc/laptop και vice versa,και τελικα να εχει προβλημα το ρουτερ. Μπορει να συμβαινει κατι αναλογο και εδω.

Έχω 2 λάμπες , 2 κάμερες + τα 2 κινητά μας. Συνδέεται κανονικά το ps4 αλλά η ταχύτητα αυξομειώνεται συνεχώς.

2 ώρες πριν, mikele13- είπε

Ποτέ το ps4 δεν πιάνει το μέγιστο της γραμμής, τρώει bandwidth γενικά.

Όταν είχα 50αρα, έπιανε 34-36 mbps.

Στην 100αρα πιάνει το 70% της γραμμής.

Είναι γενικό το χάλι...

Ας έπιανε σταθερά 30 mbps δεν θα είχα θέμα. Να σκεφτείς δεν μπορώ να παίξω online καθόλου τόσο που κολλάει. Πατάω test connection και μια βγάζει 48 mbps, μια 15, μια 7  κτλ... Ενώ με μέτρηση στο κινητό παίρνω πάντα αποτέλεσμα 45-48 mbps 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Leo18 είπε

Έχω 2 λάμπες , 2 κάμερες + τα 2 κινητά μας. Συνδέεται κανονικά το ps4 αλλά η ταχύτητα αυξομειώνεται συνεχώς.

Αυτο δεν αποκλειει αυτο που σου λεω.Δοκιμασε ενα reset στο ρουτερ.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αυτο δεν αποκλειει αυτο που σου λεω.Δοκιμασε ενα reset στο ρουτερ

Έχω κάνει 2 φορές reset εννοείται.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το εγραψες καπου;
Τιποτα δεν εννοειται.

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος τέτοιας παράθεσης ούτε έγραψα εδώ για να σχολιάσω τρόπους κάθε μέλους. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλή συνέχεια.

Θα εκτιμούσα παρά πολύ και οποιαδήποτε άλλη άποψη κάποιου μέλους .

Δημοσ.

Οταν κατεβάζεις δες ποσα Mb κατεβαζει γιατι οταν ειχα το PS4 έλεγε ταχυτητα 34 και οταν κατέβαζε αρχεια κατεβασε με 5 mb/s που χοντρικα ειναι η 50αρα που εχω.

Στο download θα δεις πραγματικά με τι ταχύτητα συνδέεται το PS4

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Οταν κατεβάζεις δες ποσα Mb κατεβαζει γιατι οταν ειχα το PS4 έλεγε ταχυτητα 34 και οταν κατέβαζε αρχεια κατεβασε με 5 mb/s που χοντρικα ειναι η 50αρα που εχω.

Στο download θα δεις πραγματικά με τι ταχύτητα συνδέεται το PS4

Ένα update που κατέβασα μία είχε καλή ταχύτητα μία σέρνονταν. Το ίδιο δηλαδή.

Επίσης ασχετα από την μέτρηση που κάνει το ps4, το βλέπω και στα games. Μπαίνω να παίξω πχ CoD Warzone και κολλάει τόσο που δεν μπορείς καν να παίξεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Leo18 είπε

Ένα update που κατέβασα μία είχε καλή ταχύτητα μία σέρνονταν. Το ίδιο δηλαδή.

Επίσης ασχετα από την μέτρηση που κάνει το ps4, το βλέπω και στα games. Μπαίνω να παίξω πχ CoD Warzone και κολλάει τόσο που δεν μπορείς καν να παίξεις.

Μην συγκρίνεις με το warzone,σαν παιχνίδι έχει θέματα που δεν ξέρεις αν φταίει το ίδιο το παιχνίδι,η κονσόλα σου η το ίντερνετ.

Δοκίμασε κάποιο άλλο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να κάνεις το κινητο hotspot και να συνδέσεις έκει το PS4 ή να το πας σε κάποιον φίλο σου και να το συνδέσεις στο δικο του internet? Ετσι θα δεις αν φταίει το router σου ή το PS4

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...