ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μπορεί να τα εγκαθιστά χωρίς τη συναίνεση μας, όπως έκανε με τα 10, και τότε θα εκτοξευτεί το ποσοστό...
Ciccirya Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουν πάρει την κάτω βόλτα τα Windows ήδη από τα 8, και ποτέ δεν έδωσαν σημάδια ανάκαμψης ή έστω ενίσχυσης του καθαρά desktop χαρακτήρα τους. Μόνο μπαλώματα. Δεν με βλέπω να βάζω τα 11, όταν θα έχω το κατάλληλο hardware. Τα 10 θα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν τα Linux, πιθανότατα. Στις 8/4/2022 στις 4:26 ΜΜ, BEZYR είπε Οι περισσοτεροι θελουν ενα λειτουργικο απλο, χωρις προβληματα συμβατοτητος που να τους εξυπηρετει, να κανουν τη δουλεια τους, να ειναι πρακτικο. Αυτος και ο λογος επιτυχιας των XP, WIN7, και λιγοτερο των win 10. Τί ιδιαιτερο μου εδωσαν τα 10ρια σε σχεση με τα 7? Τα 11 τιποτε.Ελεος πια με τα νεα λειτουργικα που ειναι ξεκομμενα απο τις αναγκες των χρηστων. Το μαναβικο με την ανακαινιση παλι ζαραζαβατικα και φρουτα θα πουλαει... Εβαλα απο περιεργεια τα 11 ρια και σε 3 μερες τα πεταξα με τα κολληματα που ειχα. Διάβασα προσεκτικά το μήνυμά σου. Δεν έβαλες ούτε έναν τόνο, με μία εξαίρεση: στη λέξη «τι». Ναι, είναι λάθος.😄 (κατά τα άλλα, συμφωνούμε) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από Ciccirya 2
BEZYR Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Ciccirya είπε Έχουν πάρει την κάτω βόλτα τα Windows ήδη από τα 8, και ποτέ δεν έδωσαν σημάδια ανάκαμψης ή έστω ενίσχυσης του καθαρά desktop χαρακτήρα τους. Μόνο μπαλώματα. Δεν με βλέπω να βάζω τα 11, όταν θα έχω το κατάλληλο hardware. Τα 10 θα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν τα Linux, πιθανότατα. Διάβασα προσεκτικά το μήνυμά σου. Δεν έβαλες ούτε έναν τόνο, με μία εξαίρεση: στη λέξη «τι». Ναι, είναι λάθος.😄 (κατά τα άλλα, συμφωνούμε) Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.Απο τραυματισμο εχω προβλημα στο δεξι χερι, και βαζω τονο αφου γραψω την προταση, εκει που ειναι απαραιτητος για το νοημα.... 1
svartevarg Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Πάντως αν έχεις tablet ή monitor με touchscreen τα 11άρια κάνουν παπάδες σε σχέση με τα 10άρια. Τα 11άρια είναι ωραία με ωραία features, αλλά αυτά τα προαπαιτούμενα αποτρέπουν πολλούς (και κυρίως τους επαγγελματίες) να αναβαθμίσουν αυτόματα.
shedninja Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 ας το δώσει τζαμπα θα πουν κλασσικά μερικοί 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα