Dimitris-Chatzis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα το ξεκίνησε η Microsoft με την αναγκαστική αλλαγή στο hardware, όσοι θέλουν να μεταβούν στα win 11, και τώρα βλέπουμε και τις εταιρίες που πουλάνε τα hardware να σηνωμοτουν μαζί της με πρώτες και καλύτερες τις εταιρίες μνημών ram όπου αν το ψάξετε από κει και πέρα το χάος... ανακοίνωσαν μετάβαση από ddr4 σε ddr5 τίποτα δεν θα είναι συμβατό με αυτά που έχουμε όλοι οι απλοί κοινοί άνθρωποι. Με λίγα λόγια θα αναγκάσουν τους enthusiasts να πετάξουν το παλιό τους σύστημα και να πάρουν καινούριο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Dimitris-Chatzis 1
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Meanwhile, η ms καυχιεται πως ενημερωσε τα δικα της pc σε w11 χωρις προβληματα https://www.ghacks.net/2022/04/08/microsoft-boasts-that-the-internal-windows-11-rollout-was-the-smoothest-ever/
dieksodo Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Λοιπον παιδια εβαζα factorio πριν απο 8 μηνες και με τους τελευταιους drivers nvidia πεφτει απο 40 fps στα 33. το ιδιο και τα hdr εκει που επαιζαν καλα τωρα προβλημα ηθικο διδαγμα κοβονται τα updates της nvdia μετα βαζω windows updates χαλαει το heros of storm και εχει lag μετα απο 6 μηνες το διορθωνει η m$ Με νεα updates στο server παλι πρηξιμο στα @@ για καινουρια updates και restart ηθικο διδαγμα κοβονται και τα updates δω και 3 χρονια προσθεσε και αλλες 10 εφαρμογες και drivers που στανταρτ θα ειναι incombatible στα 11 cracks hacks blinders winaero windows msstyles 7taskbar+ Mpcbe madvr ηθικο διδαγμα stay away κατα το 2025 θα το συζητησουμε 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, pao13 είπε και στον επίσημο λογαριασμό της μαλακής Θεέ μου, ενάμιση χρόνο είμαι σε μακ. Ας μην πω «τι έκανα τόσα χρόνια», μικρός είμαι ακόμα
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ο καθένας έχει τους λόγους του να μην προχωράει σε αναβάθμιση του λειτουργικού. Σε πολλά συστήματα υπάρχει θέμα απαιτήσεων, άλλοι όπως εγώ είμαστε καλυμμένοι με τα 10αρια δεν πολυχρησιμοποιουμε τα μηχανήματα μας, άλλοι μπορεί να θέλουν να περάσει ενα σημαντικό διάστημα για να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις, να αποφύγουν αστάθειες και σφάλματα.
KyloRen Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Παραμένουμε windows 10 pro και βλέπουμε, πάλι καλά την ψιλιαστικε την μλκια η Microsoft και σου δίνει την επιλογή μετά το λάθος που έκανες να μεταβείς στα 11 επιστροφή στη προηγούμενη έκδοση 👌
7nisiotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά αφού manually μπαίνουν παντού..Και παίρνουν και updates και όλα. Το πρόβλημα είναι ότι έκοψε features από taskbar όπως το να μετακινείς εικονίδια κλπ. +1 Αντί να μένουν χρήσιμα features, τα οποία έχει εξοικειωθεί ο κόσμος και είναι απαραίτητα ακόμη και για καθημερινή χρήση,εργασία, κλπ τα "σκαλίζουν" ή τα αφαιρούν.
1nsom-n1k Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, StavrosD είπε Η έρευνα έγινε στο σύνολο των χρηστών, όχι μόνο στους χρήστες οι οποίοι έχουν υπολογιστή με τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Νόμιζα ότι είχα καλό μηχάνημα (X299, i7, 32GB DDR3, Samsung NVME, 2080 Ti). Βγαίνουν τα Windows 11, πάω να τα εγκαταστήσω και μου εμφάνισαν ότι δεν πληρεί το σύστημα τις απαραίτητες προδιαγραφές. Είχα ήδη βάλει TPM module στην μητρική οπότε απόρησα. Τελικά ήθελε αναβάθμιση ο επεξεργαστής. Από i7 7740X πήγα σε i9 10920X και τα εγκατέστησα. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών αυτή την στιγμή δεν σηκώνουν τα Windows 11 οπότε λογικό είναι να μην είναι δημοφιλή. Δηλαδή, για να καταλάβω, έκανες αναβάθμιση στον επεξεργαστή κι ας σε κάλυπτε αυτό που είχες, μόνο και μόνο για τα Windows 11, χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος; Γιατί; Τι παραπάνω κέρδισες σε σχέση με τα 10 ή όποιο άλλο είχες πριν; Μου θυμίζεις αυτούς που παίρνουν καινούργιο τηλέφωνο, μόνο και μόνο για το τελευταίο Android, και ας έχουν ήδη σούπερ - ντούπερ κινητό.
kurkosdr Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mindreader είπε Νομιζε η ms, οτι θα παει ο κοσμος να τρεξει να αγορασει νεο υπολογιστη, αμα εβαζε 'κοφτες' στο οτι δεν εγκαθισταται καλα καλα ουτε καν σε περσινους υπολογιστες; Μα ειναι τοσο jerks; Τι νομιζαν, οτι ειναι και τιποτε super wow λειτουργικο που θα περιμενει ο κοσμος στην ουρα για να το αποκτησει; Ωρες ωρες νομιζω οτι εχει εκλειψει ο κοινος νους.... Το Apple Envy είναι άτιμο πράγμα τέκνον μου. Νομίζουν ότι, επειδή το κοινό της Apple αναβαθμίζει αμέσως μόλις κόβεται η υποστήριξη στο παλιό, θα κάνουν και το ίδιο όσοι έχουν Windows, αγνοώντας ότι όχι μόνο το κοινό των δυο λειτουργικών συστημάτων είναι διαφορετικό αλλά και το γεγονός ότι η Microsoft δεν έχει first-party προγράμματα όπως το iMovie για να κόψει την υποστήριξη στις παλιές εκδόσεις λειτουργικού και να αναγκάσει αναβάθμιση (το Microsoft Office αναγκαστικά θα το βγάλουν και για προηγούμενες εκδόσεις των Windows λόγω των επιχειρήσεων). Για να μην παρεξηγηθώ, καλά κάνει η Microsoft και (επιτέλους) βγάζει δικά της συστήματα, αλλά αν νομίζει ότι θα αντικαταστήσουν το licensing revenue, τότε τι να πω... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από kurkosdr 2
whiteman7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 ας μην εβαζαν τόσους hardware περιορισμούς τα W10 είναι άψογα, κανένας λόγος upgrade λοιπόν 1
efo355 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Windows 10 ltsc στη δουλειά με updates μόνο μέχρι να προηγηθεί cloning στο δίσκο. iMac m1 σπίτι και ηρέμησα.... 1 1
keysmith Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 για να βαλεις 11 πρέπει να υπάρχει λόγος και δυνατότητα να τα βάλεις. δυνατότητα δεν υπάρχει σε παλιο υλικό και όχι τα παπατζιλίκια με registry δεν είναι λύση (τώρα σχεδιάζεται θα βγάλει μύνημα στα αριστερά ότι δεν υποστηρίζονται, αύριο δεν θα σου δίνει upadate) ούτε θέλει ο κόσμος χωρίς λόγο φορματ. Δεν είναι όλοι παιδιά να "παίζουν" με εγκαταστάσεις καθε τρεις και λίγο. Οφελος όσοι τα έβαλαν κανείς δεν είδε κάτι συγκλονιστικό. Σε κατι ήταν λιγο καλύτερα πχ διάταξη παραθύρων σε οθόνη σε κατι χειρότερη πχ start, απουσία ribbon στον file manager, κακό δεξί κλικ σε αυτόν στα αρχεία που θελει 2ο να κανεις την δουλειά σου... Αλλάξε τις ρυθμίσεις τα πήγε τα μισά πράγματα σε νέες θέσεις ξανα (γιατί? άστε σε μια θέση). Εφαρμογές και δυνατότητες προηγμένες σε σχέση με πριν που να χρειάζονται δεν είδαμε και ακόμα μια φορά μας έδωσε ένα beta λειτουργικό που τώρα σιγά σιγά φτιάχνει. Ας το φτιάξει και τα λέμε. Εγώ το έβαλα και αφού μου χάλασε gpu συμπεριφορά και έτρεχα να φτιάξω (και ακόμα έχω θέμτα με VEGA rysen 5) τώρα προσπαθώ να το συνηθίσω. Μετά από μερικούς μήνες μπορώ να πω γενικά προτιμώ το gui των 10 που επίσης δουλεύω σε αλλον η/υ. 3
hellghan Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Σε επαγγελματίες χρήστες καθώς διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το ένα τρίτο των επαγγελματικών φορητών και desktop υπολογιστών δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να «τρέξουν» τα Windows 11. Άρα το 1/3 δε θα έχει την ανάλογη ασφάλεια σε λίγα χρόνια. Μετάβαση είναι και θα γίνει θέλουμε δε θέλουμε. Έχει ένα λειτουργικό με συμβατότητα 20 ετίας. Πρέπει να το σταματήσει κάποια στιγμή. Όσο αφορά για τους επαγγελματίες, οι μεγάλοι οργανισμοί έχουν βγει στο cloud δεν τους νοιάζει καν να αναβαθμίσουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Είναι αρκετά προβληματικά τα Windows 11 δυστυχώς, ακόμη και σε υποστηριζόμενα μηχανήματα. Χωρίς αμφιβολία φαίνεται να είναι μια επανήλψη των Windows Vista. Ωστόσο η μικρή μου αμαρτία είναι ότι τα θεωρώ πολύ όμορφα! Άσχετο, έκατσα πρόσφτα σε MacOS με πολλές οθόνες... χρειάζεται να σχολιάσω κάτι;
DrFreeman Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι τα 11άρια έχουν ήδη 19.4%! Απ’ όσα άκουγα θα στοιχημάτιζα πως είναι κάτω του 5%. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από DrFreeman 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα