loypis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Dantε είπε Federer mode on: Εγω ειμαι με Windows XP και τρεχουν απροβληματιστα,δε βλεπω κανενα λογο να προχωρησω σε μια τετοια αναβαθμιση με ενα τοσο ανωριμο λειτουργικο. η χαρα του χακερ..ελπιζω να μην δουλευεις απο εκει web banking εκτος κι αν κανεις πλακα!!
StavrosD Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, iwnas28 είπε Χαχαχαχα δεν τα σηκώνουν λέει.... Ότι να'ναι πραγματικά! Το 95% των χρηστών δεν ξέρει να κάνει "πατέντες" για να τα εγκαταστήσει, οπότε... 34 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πάντως μπορούσες να τα βάλεις και χωρίς να κάνεις τις αγορές που έκανες. Εκτός και αν ήθελες να πληρείς τις προδιαγραφές ασφαλείας (γιατί μόνο για αυτό το λόγο ήθελαν άλλη CPU) Το ξέρω αλλά οι "πατέντες" που είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή δεν υποστήριζαν windows update και δεν είχα όρεξη κάθε λίγο να κάνω εγκατάσταση/αναβάθμιση χειροκίνητα. Τον 10920Χ μεταχειρισμένο τον βρήκα με 300€. Θα έχανα πολύ περισσότερα αν καθόμουν μερικές μέρες να πειραματιστώ με τις εγκαταστάσεις, backup, κλπ.
mordred Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ναι το hardware φταει όχι ότι είναι σκουπίδι... 1
Mesqal Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Εκει που λέει "εκρηκτική ανάπτυξη" σταμάτησα να διαβάζω χαχαχα
ArisStrataridakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ως πρώην χρήστης των windows 10 και πλέον των 11 μπορώ να πω ότι αν και τα windows 10 είναι πολύ ποιο stable μετά από αρκετά updates τα windows 11 έχουν σταθεροποιηθεί αρκετά. 1 1
kurkosdr Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, KnightRider είπε Λογικό !!!! Αφού στην αρχή μας πρίζανε και στο τέλος δεν υποστηρίζεται σε λίγο παλιότερα hardware κλπ κλπ...... Υπάρχουμε και εμείς οι κατάπτυστοι τρωγλοδύτες που έχουμε laptop με επεξεργαστή i7-4930MX, 32GB RAM, GTX880M, 256GB σκληρό δίσκο m2 SSD συν 1TB απλό SSD, το οποίο πάει σφαίρα σε όλα τα tasks, παίζει 4K βίντεο σε όλα τα format, παίζει μέχρι και σύγχρονα παιχνίδια, και ήρθε με Windows 8.1 από τη μάνα του (δηλαδή το ίδιο που έχουν μερικά Surface που παραδόξως θα πάρουν το update σε WIndows 11), αλλά δεν το πετάμε στα σκουπίδια το μηχάνημα απλά και μόνο επειδή τα Windows 11 το έβγαλαν άχρηστο. Ακόμα και καινούριο λάπτοπ να πάρω πάλι θα χρησιμοποιώ το μηχάνημα που ανέφερα παραπάνω, οπότε πάλι θα χαλάω τα στατιστικά της καλής Microsoft, εφόσον το παλιό θα τρέχει Windows 10 LTSC. Φτου μου και πάλι φτου μου. 😛 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά αφού manually μπαίνουν παντού..Και παίρνουν και updates και όλα. Το πρόβλημα είναι ότι έκοψε features από taskbar όπως το να μετακινείς εικονίδια κλπ. Σημαντική λεπτομέρεια: Updates παίρνουν μέχρι τώρα. Εφόσον δεν σου έχουν υποσχεθεί updates για unsupported συστήματα, αυτό σημαίνει ότι εγγυημένα updates έχεις μέχρι το επόμενο Patch Tuesday και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιο update "σπάσει" κάτι αλλά μόνο σε "μη υποστηριζόμενους" επεξεργαστές, την πάτησες, αφού δεν έχουν καμιά υποχρέωση να το φτιάξουν. Με τα Windows 10 LTSC έχεις εγγυημένα updates μέχρι το 2029. Και μην ακούσω "δεν θα το κάνουν αυτό" γιατί προσωπικά έχω καεί από τέτοια απόφαση. Στα (ακόμα υποστηριζόμενα) Windows 8.1 μας κόψανε το EPG από το Windows Media Center (ναι, Windows Media Center αγορασμένα μέσω ProPack) τον Ιανουάριο του 2020. Γιατί; Γιατί δεν το είχαν υποσχεθεί ρητά. Βλέπεις ρητά είχαν υποσχεθεί μόνο security updates. Αν περιμένετε από αυτή την εταιρεία να συνεχίσει να σας εξυπηρετεί χωρίς να το έχει υποσχεθεί ρητά, τότε κάντε το, τι να πω... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από kurkosdr 2
adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Για ποιο λογο να αλλαξεις κατι που λειτουργει αψογα για πολλα χρονια τωρα? Εκτος και ψαχνεις μπελαδες Οτι δουλευει σωστα δεν το πειραζουμε 3
m3ltd0wn Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Η εικόνα του άρθρου είναι τα Windows 11 να τρέχουν σε iMac...;
mindreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Νομιζε η ms, οτι θα παει ο κοσμος να τρεξει να αγορασει νεο υπολογιστη, αμα εβαζε 'κοφτες' στο οτι δεν εγκαθισταται καλα καλα ουτε καν σε περσινους υπολογιστες; Μα ειναι τοσο jerks; Τι νομιζαν, οτι ειναι και τιποτε super wow λειτουργικο που θα περιμενει ο κοσμος στην ουρα για να το αποκτησει; Ωρες ωρες νομιζω οτι εχει εκλειψει ο κοινος νους.... 2 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Η εικόνα του άρθρου είναι τα Windows 11 να τρέχουν σε iMac...; Με κατι τετοια, εχει παει ο κοσμος στα mac και βρηκε την υγεια του....windows λεει....παπαρδελες μια ζωη....κουρασες ρε microsoft, λυση αναγκης, αλλα εισαι πραγματικα κατακαημενη.... 1 1
pao13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, alkpet είπε Windows 11 σε imac, καλή φάση και στον επίσημο λογαριασμό της μαλακής
filip123go Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Σε καινούριο λάπτοπ πάντως (Huawei 14s) , μετά την αναβάθμιση σε windows 11 είναι πιο γρήγορο και με καλύτερη διαχείριση μνήμης.
Iliaskrs Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Πρόσφατα πήγα απο 10 σε 7 και βρήκα την υγειά μου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα