Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δε βιάζομαι για αναβάθμιση. Τα 11 προσώρας μου φαίνονται... 10,5 περιμένω νέες βελτιώσεις (file explorer κλπ) για να τα θεωρήσω ολοκληρωμένα. Δεν είμαι από αυτούς που μηδενίζουν τις προσπάθειες των εταιρειών, αλλά βλέπω τα 11αρια σαν δυο βήματα μπροστά ένα πίσω. Το start menu μού φαίνεται απόλυτα βαρετό αφού δεν μπορείς να βάλεις widgets (ούτε και στο desktop άλλωστε) ή να το αυξομειώσεις σε μέγεθος. 

Επεξ/σία από panathatube
  • Thanks 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω τα 11 εδώ και κάποιους μήνες. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη απο τα 10. Όχι τόσο άσχημα ώστε να κάνω format και πίσω, αλλά απο την άλλη δεν τα συνιστώ σε άλλους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoskon είπε

Λογικό. Αφού τα έχει κόψει χωρίς ουσιαστικό λόγο από PC που μπορούν άνετα να τα τρέξουν.

Έτσι ακριβώς στο dell xps με i7 και tpm2 δεν είναι συμβατό !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπ΄ όψιν, σε αντίθεση με τα 10, η home έκδοση των 11 δεν έχει το remote desktop των windows!

Στα 11, χρειάζεται έκδοση pro και πάνω

Επεξ/σία από solution1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είμαι ευχαριστημένος με τα windows 11 (σε υποστηριζομενο μηχάνημα) αλλά είναι λογικό και ταυτόχρονα χαζό εκ μέρους της ms αυτό με τις απαιτήσεις. 

Εδώ υποστηρίζει κάτι celeron n4000κατι και amd Athlon που είναι για τα σκουπίδια μόνο και μόνο επειδη είναι καινούριοι και όχι ryzen 7 2700u που είναι τούμπανο

• Thanks 2
Δημοσ.

Η έρευνα έγινε στο σύνολο των χρηστών, όχι μόνο στους χρήστες οι οποίοι έχουν υπολογιστή με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Νόμιζα ότι είχα καλό μηχάνημα (X299, i7, 32GB DDR3, Samsung NVME, 2080 Ti). 

Βγαίνουν τα Windows 11, πάω να τα εγκαταστήσω και μου εμφάνισαν ότι δεν πληρεί το σύστημα τις απαραίτητες προδιαγραφές. Είχα ήδη βάλει TPM module στην μητρική οπότε απόρησα.

Τελικά ήθελε αναβάθμιση ο επεξεργαστής. Από i7 7740X πήγα σε i9 10920X και τα εγκατέστησα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών αυτή την στιγμή δεν σηκώνουν τα Windows 11 οπότε λογικό είναι να μην είναι δημοφιλή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Η έρευνα έγινε στο σύνολο των χρηστών, όχι μόνο στους χρήστες οι οποίοι έχουν υπολογιστή με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Βγαίνουν τα Windows 11, πάω να τα εγκαταστήσω και μου εμφάνισαν ότι δεν πληρεί το σύστημα τις απαραίτητες προδιαγραφές. Είχα ήδη βάλει TPM module στην μητρική οπότε απόρησα.

Τελικά ήθελε αναβάθμιση ο επεξεργαστής. Από i7 7740X πήγα σε i9 10920X και τα εγκατέστησα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών αυτή την στιγμή δεν σηκώνουν τα Windows 11 οπότε λογικό είναι να μην είναι δημοφιλή.

Πάντως μπορούσες να τα βάλεις και χωρίς να κάνεις τις αγορές που έκανες. Εκτός και αν ήθελες να πληρείς τις προδιαγραφές ασφαλείας (γιατί μόνο για αυτό το λόγο ήθελαν άλλη CPU)

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Ε οχι, δεν το πιστευω. Τι τζιμανια αυτοι ρε φιλε. Δηλαδη πανω που τα 10 ηταν stable, ωραια και καλα, μετα απο ποσο καιρο, λενε, ε και δεν το γαμαμε τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Χαχαχαχα δεν τα σηκώνουν λέει.... Ότι να'ναι πραγματικά! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...