driver4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ξανά σε προσφορά, τίμιο για χρήματά του. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-7-64gb/?productId=20399473&fname=skuColor&fvalue=-127955720251300728&commerceItem=&isComingSoon= 1 2
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Nα ρωτήσετε αν είναι από μη παραλαβές από την προηγούμενη φορά ή από επιστροφές (ανοιγμένα και μη). 1
driver4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Τι ανοιγμένα...για καινούργιο προϊόν μιλάμε. Δεν έχω δει κοροϊδία από αυτούς ακόμη.
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, driver4 είπε Τι ανοιγμένα...για καινούργιο προϊόν μιλάμε. 1.Το πήρε κάποιος, το άνοιξε, το δούλεψε, δεν του άρεσε, το επέστρεψε. 2. Βάλε και πόσοι παρήγγειλαν και δεν πήγαν να τα πάρουν? Όλα αυτά τα κινητά επέστρεψαν πίσω και ξαναέβαλαν την προσφορά και όποιος προλάβει. 3. Πρόκειται για καινούρια παρτίδα. 4. Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί 😅 Για τα 2 και 3 δεν τρέχει τίποτα. Για το 1 απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα σε διάφορα θέματα όταν παραλαμβάνουν κάποιοι συμφορουμίτες κάτι και διαπιστώσουν ότι είναι ανοιγμένο, έχουν πρόβλημα με αυτό. Θέλουν ζελατίνα και ταινία ασφαλείας. Θεμιτό και όχι κατακριτέο. 🙂
1nsom-n1k Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Εξαντλημένο, προφανώς ήταν κάποια κομμάτια που κάποιος παρήγγειλε πριν λίγες μέρες που είχε μπει σαν προσφορά, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ.
driver4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε 1.Το πήρε κάποιος, το άνοιξε, το δούλεψε, δεν του άρεσε, το επέστρεψε. 2. Βάλε και πόσοι παρήγγειλαν και δεν πήγαν να τα πάρουν? Όλα αυτά τα κινητά επέστρεψαν πίσω και ξαναέβαλαν την προσφορά και όποιος προλάβει. 3. Πρόκειται για καινούρια παρτίδα. 4. Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί 😅 Για τα 2 και 3 δεν τρέχει τίποτα. Για το 1 απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα σε διάφορα θέματα όταν παραλαμβάνουν κάποιοι συμφορουμίτες κάτι και διαπιστώσουν ότι είναι ανοιγμένο, έχουν πρόβλημα με αυτό. Θέλουν ζελατίνα και ταινία ασφαλείας. Θεμιτό και όχι κατακριτέο. 🙂 Εννοείται ζελατίνα...π.χ. ο Κοτσόβολος πουλάει ανοιγμένα ή χρησιμοποιημένα, από προσωπική εμπειρία. Ο Γερμανός ότι & να πήρα πάντα ήταν καινούργιο & με ζελατίνα. Άλλο να πουλάω μεταχειρισμένο για καινούργιο στυλ Κοτσόβολου, αυτό είναι απάτη. Έστω & 2-3 άτομα να πρόλαβαν, χαίρομαι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από driver4
nek4d Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Προσφατα παρελαβα απο Γερμανο με ανοιγμενη συσκευασια αλλα ηταν οντως καινουργιο κατα τα λοιπα, προφανως απο επιστροφη κατιτις. (No problem for me).
driver4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν διευκρινίζεται στην περιγραφή, όπως το Amazon, έστω ανοιγμένη συσκευασία, δεν το αποδέχομαι να πληρώνω ένα προϊόν έστω & σε προσφορά και να μου βγαίνει μεταχ/νο. Έιχε ένδειξη στην περίπτωσή σου ότι ήταν ανοιχτό; Δεν νομίζω, συμπερασματικά, εμείς τους κάνουμε μάγκες κάνοντας τα στραβά μάτια...Καλώς διευκρινίζεις ότι εσένα δεν σε ενοχλεί η ανοικτή συσκευασία. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από driver4 2
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, Nabuko είπε 1.Το πήρε κάποιος, το άνοιξε, το δούλεψε, δεν του άρεσε, το επέστρεψε. 2. Βάλε και πόσοι παρήγγειλαν και δεν πήγαν να τα πάρουν? Όλα αυτά τα κινητά επέστρεψαν πίσω και ξαναέβαλαν την προσφορά και όποιος προλάβει. 3. Πρόκειται για καινούρια παρτίδα. 4. Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί 😅 Για τα 2 και 3 δεν τρέχει τίποτα. Για το 1 απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα σε διάφορα θέματα όταν παραλαμβάνουν κάποιοι συμφορουμίτες κάτι και διαπιστώσουν ότι είναι ανοιγμένο, έχουν πρόβλημα με αυτό. Θέλουν ζελατίνα και ταινία ασφαλείας. Θεμιτό και όχι κατακριτέο. 🙂 15 ώρες πριν, driver4 είπε Εννοείται ζελατίνα...π.χ. ο Κοτσόβολος πουλάει ανοιγμένα ή χρησιμοποιημένα, από προσωπική εμπειρία. Ο Γερμανός ότι & να πήρα πάντα ήταν καινούργιο & με ζελατίνα. Άλλο να πουλάω μεταχειρισμένο για καινούργιο στυλ Κοτσόβολου, αυτό είναι απάτη. Έστω & 2-3 άτομα να πρόλαβαν, χαίρομαι. Σου δίνουν όμως το δικαίωμα να πάρεις κάτι να το δουλέψεις 14 μέρες και μετά να το επιστρέψεις και να πάρεις πίσω όλο το ποσό και όχι ένα μέρος. (Κάποιοι κόβουν κάτι αλλά γενικά νομίζω κάνουν φουλ επιστροφή). Άρα τι να κάνουν κι αυτοί; Τα δίνουν πάλι σαν καινούργια. 1 1
driver4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, zio10 είπε Σου δίνουν όμως το δικαίωμα να πάρεις κάτι να το δουλέψεις 14 μέρες και μετά να το επιστρέψεις και να πάρεις πίσω όλο το ποσό και όχι ένα μέρος. (Κάποιοι κόβουν κάτι αλλά γενικά νομίζω κάνουν φουλ επιστροφή). Άρα τι να κάνουν κι αυτοί; Τα δίνουν πάλι σαν καινούργια. Όχι βέβαια...γιατί να τα δώσουν σαν καινούργια; Αυτό είναι απάτη, ας κάνουν section μεταχειρισμένων όπως π.χ. το Amazon ή το e-shop & να τα πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή. 2
umbrella co. Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Mε πολλη προσοχη οι αγορες απο τη συγκεκριμενη αλυσιδα. Υπαρχουν απειρα θεματα εδω με τα χαλια τους στο θεμα της εγγυησης/service, οπως επισης και μια εκτενης λιστα αρνητικων αξιολογησεων στο skroutz. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από umbrella co.
Fotia Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Σαν φυσικο καταστημα λειτουργει κυρίως με franchise σε πολλες περιοχες . Δεν ειναι ολοι καλοι επαγγελματιες . Το ηλεκτρονικο καταστημα ειναι κατι ενδιαμεσο ,την κεντρικη διανομη ,σερβις κλπ .Εκει καπου χανεται η μπαλα ...
VonLoutsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Το service/αντιπροσωπεία της Realme στην Ελλάδα ξέρουμε ποιος το έχει;
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Το service/αντιπροσωπεία της Realme στην Ελλάδα ξέρουμε ποιος το έχει; https://www.realme.com/eu/legal/repair-service
Προτεινόμενες αναρτήσεις