george388 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 καλημερα παιδια την εχει καποιος αυτη την καρτα να μου πει την γνωμη του αν ειναι καλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 δηλαδη μια γνωμη απο καποιον nobody κανει την καρτα καλυτερη? προχωρα στην αγορα φιλε μου αν η τιμη ειναι καλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μια χαρά κάρτα είναι και παίζει σχεδόν στο MSRP αυτή τη στιγμή. Αν καιγεσαι τσίμπα τη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george388 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε δηλαδη μια γνωμη απο καποιον nobody κανει την καρτα καλυτερη? προχωρα στην αγορα φιλε μου αν η τιμη ειναι καλη. ρωταω αδερφε επειδη δεν βλεπω αξιολογησεις για αυτην την καρτα μηπως την εχει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, george388 είπε ρωταω αδερφε επειδη δεν βλεπω αξιολογησεις για αυτην την καρτα μηπως την εχει καποιος Στα χναρια της Sapphire ειναι , παρτην με κλειστα τα ματια αν εχεις καταληξει και περιμενεις γνωμη Καποια στιγμη σημερα το πρωι υπηρχε απο την 308 προσφορα , παρακολουθα τα για λιγο πριν καταληξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Από τη στιγμή που δεν είναι Biostar προχώρα 😁 Η 210 παίζει λίγο πιο φτηνά από την 308, στα 430 ευρώ, και σε αυτή την κατηγορία κάρτας δε χρειάζεσαι μακρύ φορμάτ με 3 fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα