-WISE- Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλημέρα σας. Προσφάτως αγοράστηκε το HP Envy x360 και έχω παρατηρήσει ένα περίεργο πρόβλημα. Αποσυνδέεται από το WiFi σε άσχετες στιγμές. Χωρίς δηλαδή να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Μάλιστα, όταν χάσει τη σύνδεση, δεν ξανασκανάρει για δίκτυα. Είναι σαν να νεκρώνει η κάρτα δικτύου και δεν βρίσκει κανένα δίκτυο. Μετά από επανεκκίνηση του laptop ξαναβρίσκει τα διαθέσιμα WiFi κανονικά. Προσπαθώντας να βρω ένα pattern μπορώ να πω ότι τις φορές που με έχει πετάξει, είμαι συνδεδεμένος σε δίκτυα συχνοτήτων 5GHz. Τις λίγες ημέρες που το έχω, σε δίκτυα 2,4GHz δεν με έχει πετάξει ποτέ. Κάναμε απομακρυσμένη σύνδεση με την HP, εγκατέστησαν νέους drivers αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχετε να προτείνετε κάτι ή να το πάω Πλαίσιο και ο θεός βοηθός; Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι SW ή HW πρόβλημα και φοβάμαι ότι αν το πάω Πλαίσιο θα δουν ότι συνδέεται κανονικά και θα το γυρίσουν πίσω χωρίς να κάνουν κάτι αφού μπορεί να σε πετάξει και μετά από 5 ώρες χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτοχος και εγώ ενος x360 (15ρι), ευτυχώς χωρίς το πρόβλημά σου. Δυστυχώς σε προβλήματα που εμφανίζονται τυχαία, το troubleshooting είναι βασανιστικό. Δώσε αν μπορείς περισσότερα στοιχεία για να βοηθήσουμε. Πρώτον, ποιά κάρτα έχεις; Τι Windows έχεις; To έχεις μόνιμα στο τροφοδοτικό; Μπαίνει μήπως σε sleep mode; Κάθε πόσο σε πετάει; Αν είσαι 10 ώρες θα σε πετάξει στάνταρ; Θεωρώ ότι είναι θέμα των Windows, ειδικά αν έχεις Windows 11. Για να σιγουρευτούμε, βάλε ένα linux live cd, άνοιξε ένα youtube βίντεο και άστο να παίζει όλο το βράδυ. Επίσης, δες αν υπάρχει BIOS update για το μοντέλο σου και τρέξτο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από ventalias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 στις ιδιότητες της κάρτας wifi βγάλε το τικ από το κουτάκι για power saving και γύρνα το μόνιμα σε g+n mode. αν λυθεί είναι θέμα drivers και μιλάς με HP. μη μπλέξεις με πλαίσιο για κάτι τέτοιο. επίσης μια αναβάθμιση bios αν έχει βγει καλό θα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ventalias είπε Κάτοχος και εγώ ενος x360 (15ρι), ευτυχώς χωρίς το πρόβλημά σου. Δυστυχώς σε προβλήματα που εμφανίζονται τυχαία, το troubleshooting είναι βασανιστικό. Δώσε αν μπορείς περισσότερα στοιχεία για να βοηθήσουμε. Πρώτον, ποιά κάρτα έχεις; Τι Windows έχεις; To έχεις μόνιμα στο τροφοδοτικό; Μπαίνει μήπως σε sleep mode; Κάθε πόσο σε πετάει; Αν είσαι 10 ώρες θα σε πετάξει στάνταρ; Θεωρώ ότι είναι θέμα των Windows, ειδικά αν έχεις Windows 11. Για να σιγουρευτούμε, βάλε ένα linux live cd, άνοιξε ένα youtube βίντεο και άστο να παίζει όλο το βράδυ. Επίσης, δες αν υπάρχει BIOS update για το μοντέλο σου και τρέξτο. 57 λεπτά πριν, greekfragma είπε στις ιδιότητες της κάρτας wifi βγάλε το τικ από το κουτάκι για power saving και γύρνα το μόνιμα σε g+n mode. αν λυθεί είναι θέμα drivers και μιλάς με HP. μη μπλέξεις με πλαίσιο για κάτι τέτοιο. επίσης μια αναβάθμιση bios αν έχει βγει καλό θα ήταν. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον. Το Πλαίσιο ξηγήθηκε και μου έκανε αντικατάσταση γιατί είχα και ένα μικρό bleeding στην οθόνη. Θα δοκιμάσω πως θα πάει και το καινούριο και θα επανέλθω. Χθες που έψαχνα λύσεις στο Internet βρήκα αυτό που έγραψες φίλε greekfragma και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Σε παλαιότερο hp με Windows 10 υπάρχει η επιλογή για ξετικάρισμα του power save αλλά στο Envy δεν υπάρχει. 🤨 Η κάρτα είναι της Realtek (ακριβές μοντέλο θα δω όταν πάω σπίτι). Windows 11. Το πρόβλημα παρουσιάζεται είτε όταν είναι στην πρίζα είτε εκτός. Μπορεί να το κάνει στο 5ωρο 1 φορά. Μπορεί να το κάνει 2. Μπορεί να το κάνει και στο δίωρο. Δεν έχω βρει patern και σκέφτηκα στην αρχή ότι μπορεί να είναι SW αλλά με προβληματίζει ότι δεν μου έχει τύχει ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυα 2,4. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από -WISE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Windows 11 παίδες. 1η έκδοση drivers να τα περιμένετε αυτά. Έχουμε καιρό ακόμα για σταθερότητα στα 11. επίσης άλλαξε κανάλι στο router σου στη μπάντα των 5. Ειδικά αν έχεις και gigaset τύπου ασύρματες συσκευές τηλεφώνου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα