therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ψαχνω χρονια κατι τετοιο αλλα να το βρω απο Ελλαδα, μη πληρωνω μεταφορικα απο εξωτερικο. Εχει κανεις ιδες που θα μπορουσα επιτελους να το βρω
dpolal Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το βάρος του μετασχηματιστή που θα κουμπώσει επάνω θα μεταφερθεί στα δύο άκρα του φις και κατά συνέπεια στην ίδια την πρίζα. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείς τόση πίεση, κάποια στιγμή κάτι θα σπάσει η αν χαλαρώσει και δεν κάνει πλέον καλή επαφή υπάρχει ο κίνδυνος να πετάξει σπινθήρα.
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Εννοεις επειδη ειναι διμπριζο απλο και οχι το χοντρο με τα τρια πχ ετσι https://ae05.alicdn.com/kf/H2e08bbe06bc24f5296eae1dfebdb9d87E/EU-Power-Cable-plug-adapter-EU-PLug-to-IEC320-C5-Clover-Leaf-adapter-plug-CEE-7.jpg Απο μεριας μετασχηματιστη δε χαλαρωνει εδω με το χερι τραβας και δε βγαινει ευκολα Καλα οπως και να χει για τον δευτερο μετασχηματιστη που κουβαλαω μαζι μου για γρηγορο ρευμα το θελω οχι για αυτον που εχω σπιτι και γραφειο που ειναι μονιμα κουμπωμενοι και απλα περναω στη το βυσμα στην μερια του λαπτοπ
CsIns Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το θέμα είναι ότι με αυτό χάνεις την γείωση (τώρα αν έχει ιδιαίτερη σημασία από την στιγμή που είναι κλειστού τύπου πλαστικό, άλλο αυτό).
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Παιδια η το ενα η το αλλο τωρα τι γειωση να με νοιαζει Η χρηση ειναι απληβοπως ειπα πριν. Απλα να τον εχω σαν εφεδρικο στη τσαντα αν παω σε καμια καφετερια η σε κανα φιλο να φορτισω. Για μιση ωρα που θα κουμπωσει δε νομιζω οτι τοιχους να ξυλωσεις ουτε σπιθες να πεταξει ουτς ηλεκτροπληξια να παθω λογω μη γειωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα