bep1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλημερα !! Θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι, ειχα κανει ολικη αναβαθμηση το καλοκαιρι του 21 (ryzen 3600, gigabyte b550 aorus elite v2, rx 550 4gb) και λιγους μηνες πριν την αναβαθμηση ειχα αλλαξει το τροφοδοτικο (seasonic gx 750) το προηγουμενο συστημα ηταν αρκετα παλιο (10ετιας+) το παλιο τροφοδοτικο ηταν επισης 10ετιας μαρκας μ' εκαψες 750 watt με πραγματικα watt νομιζω 360 η 330 το οποιο ομως δεν ειχε καποιο προβλημα οπως ουτε και το καινουργιο. Το ερωτημα ειναι, να το δωσω δρομο το παλιο η να το κρατησω σαν backup σε περιπτωση που παθει κατι το seasonic και να το βαλω προσωρινα ;; Αξιζει να μπει στο νεο συστημα εστω και για λιγες μερες η να μην το διακινδυνευσω καλυτερα ;; Ευχαριστω !!
BadBoy Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αν ήταν έστω κάποιο επώνυμο θα έλεγα γιατί όχι. Κινέζικο δε θα έβαζα προσωπικά σε σύστημα που θα με ένοιαζε. 1
bep1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά θέλω να το σουτάρω αλλά μετά δεν θα έχω δεύτερο αν χρειαστεί. Το seasonic το έχω εδώ και έναν χρόνο και είναι μια χαρά αν και βέβαια δεν έχει ζοριστει με την 550 ούτε και την 6600 που θα πάρω σε λίγο καιρό πιστεύω να ζοριστει με 130w tpd. Τέλος πάντων περιμένω και άλλες γνώμες !! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από bep1995
SabotazNic Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αγορασε 2ο bronze αν θες ντε και καλα backup. Ή αν χαλασει, μπορεις να εχεις στα χερια σου σε 1 εργασιμη καινουργιο (και οταν γυρισει το seasonic απο την εγγυηση, κρατας για Backup) 1
bep1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν το σουτάρω τελικά που ακριβώς να το σουτάρω ;; Σε μπλε κάδο σε πράσινο κάδο η σε κάδο για ηλεκτρονικες συσκευες σαν αυτον ;; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από bep1995
3DJIN Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 το κρατας για μπακαπ και το χρησιμοποιεις με μεγαλη προσοχη χωρις να εχεις τα παντα πανω στο συστημα.Μονο τα βασικα.
Aris_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 backup δεν κρατάμε πράγματα που μπορεί να μας αφήσουν η να κάνουν ζημιά, αυτο είναι μονο καλό για 2ο σύστημα παλιό που έχει ξεμείνει μεχρι να τα φτύσει η δωρισμα 1
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, bep1995 είπε σε κάδο για ηλεκτρονικες συσκευες σαν αυτον Spoiler Ακόμα ψάχνουμε τους κάδους... 1
Aris_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ακόμα ψάχνουμε τους κάδους... υποτίθεται όλα τα ηλεκτρονικών καταστήματα τα δέχονται αλλα καλύτερα σε μεγάλα super market έχουν τμήμα ανακύκλωσης κυκλωμάτων 1
bep1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Έχει δίπλα από το σπίτι μου ένα μικρό σούπερ μάρκετ που έχει τέτοιο κάδο, άρα το πετάω εκεί. Άρα το σουτάρω και αν πάθει κάτι αυτό που έχω βλέπουμε, χτύπα ξύλο !!
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στα praktiker πήγαινέ το. Απέξω έχει αυτά τα μεγάλα σιδερένια καλάθια. Ρίχτο εκεί. Ρώτα τους και μία.
bep1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μόνο που στην Δράμα δεν έχει praktiker, είχε παλιά αλλά έκλεισε. Νομίζω κάνει να το ρίξω στον κάδο που ανέφερα πιο πάνω, μπήκα στο site γράφει απ'έξω και λέει ότι μπορείς και τον πύργο ολόκληρο να ρίξεις με επεξεργαστή μέσα κτλπ άρα προφανώς και τροφοδοτικό. https://www.electrocycle.gr/product-categories/exoplismos-pliroforikis-tilepikoinonion 8 hours ago, Τέρης Α. said: Hide contents Ακόμα ψάχνουμε τους κάδους... Στο site που έχει χάρτη με το που έχει τέτοιους κάδους εμφανίζει 27 σημεία μόνο στην Δράμα όπου μένω που είναι και μικρή πόλη, που μένεις εσύ και δεν έχεις βρει ;;
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Έχουμε κι εμείς αρκετούς κάδους. Αναφερόμουν στο ότι πολλοί ακόμα δεν γνωρίζουν που πηγαίνουν (σε ποιο κάδο) οι ηλεκτρονικές συσκευές. Επίσης, κι ο δήμος (τουλάχιστον Αγίας Παρασκευής) έχει φορτηγάκι που τους καλείς και παραλαμβάνουν τη συσκευή από το σπίτι (π.χ. αν κάποιος έχει 32άρα crt τηλεόραση). 1
pano Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αφού δεν είναι χαλασμένο γιατί να το πετάξεις ,ή κράτα το για εφεδρικό ή χάρισέ το. 1
bep1995 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Αν και δεν εχω αποφασισει ακομα, αλλα αν τελικα το πεταξω και χρειαστω καποια στιγμη καποιο αλλο προσωρινα (ας υποθεσουμε 1 μηνα μεχρι να μου στειλει καινουριο η seasonic) το παρακατω ειναι καλο η οχι ;; τα watt ειναι αρκετα νομιζω αν δεν παιζω παιχνιδια και δεν ζοριζω τον επεξεργαστη. Δεν θα το αγορασω τωρα φυσικα, απλος οταν χρειαστει να εχω μια ιδεα για το τι να παρω https://www.skroutz.gr/s/9871627/Thermaltake-TR2-S-450W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired-80-Plus-Standard.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα