Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Έχει συμβεί και σε άλλους. Μεταφέρουν χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό για να χαθούν τα ίχνη τους. Ξέπλυμα.

Όχι είναι το ΙΚΑ και η εφορία.

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Συμφωνώ.

Για παν ενδεχόμενο όμως να κοιτάς κι εσύ μην γίνεις money mule ή στρουμφ εν αγνοία σου κάποια μέρα. 

Είναι εφορία και ΙΚΑ, αν και το βρήκα αργά.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, EllieLily είπε

Όχι είναι το ΙΚΑ και η εφορία.

Είναι εφορία και ΙΚΑ, αν και το βρήκα αργά.

Ολόκληρα σενάρια έπλεξαν εδώ στο φόρουμ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ολόκληρα σενάρια έπλεξαν εδώ στο φόρουμ.

Άρα δεν ήταν λάθος υπαλλήλου όπως το σενάριο που έπλεξες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το ξέπλυμα δεν γίνεται απ' τους ίδιους αλλά από υπαλλήλους της τράπεζας. Ψάξτο λίγο. 

Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφετε και οι 2. Θα βάλω μόνος μου τα λεφτά που θέλω να κρύψω στο δικό σου iban? Και μετά? Πως θα τα στείλω αλλού?

Η δουλειά γίνεται από μιλημένους υπαλλήλους τραπεζών. Μεταφέρουν χρήματα από iban σε iban μέσα σε λίγη ώρα.

Πολύ σπάνιες αυτές οι περιπτωσεις και μόνο αν μιλάμε για κανένα τεράστια μαφιόζικη οργάνωση που μπορεί να λύνει και να δένει. Κατά τα άλλα, κανένας υπάλληλος δεν θα κάτσει να μπλέξει έτσι ακόμα και με δωροδοκία, μόνο τρελός θα πρέπει να είναι. Υπάρχει καταγραφή στα παντα, μπορεί να την σκαπουλαρει προσωρινά επικαλούμενος το λάθος, εάν κάποια στιγμή εξαρθρωθει η οργάνωση και γίνει έλεγχος από την αστυνομία σε όλα τα πεδία, δεν σε σώζει κανένα λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πολύ σπάνιες αυτές οι περιπτωσεις

Τώρα πλέον ναι γιατί πολλοί έχουν άμεση ενημέρωση για κινήσεις των λογαριασμών τους μέσω ebanking. Παλιά ήταν πιο σύνηθες.

Αφού βρέθηκε τελικά τι έγινε με τα 128 χιλιάδες ευρώ της ts, όλα καλά 😄

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το ξέπλυμα δεν γίνεται απ' τους ίδιους αλλά από υπαλλήλους της τράπεζας. Ψάξτο λίγο. 

Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφετε και οι 2. Θα βάλω μόνος μου τα λεφτά που θέλω να κρύψω στο δικό σου iban? Και μετά? Πως θα τα στείλω αλλού?

Η δουλειά γίνεται από μιλημένους υπαλλήλους τραπεζών. Μεταφέρουν χρήματα από iban σε iban μέσα σε λίγη ώρα.

Θα διαβάσετε άρθρα που κάποιοι είδαν πολλά χρήματα ξαφνικά στον λογαριασμό τους και μετά από λίγο εξαφανίστηκαν πάλι  

Τα συστηματα ομως δεν καταγραφουν ποιος απο που και ποτε εκανε τις μεταφορες; Ειναι δυνατον να ειμαι υπαλληλος τραπεζας και να πηγαινοφερνω χιλιαρικα απο λογαριασμο σε λογαριασμο και να μη φαινεται πουθενα καποιο log;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lector είπε

Τα συστηματα ομως δεν καταγραφουν ποιος απο που και ποτε εκανε τις μεταφορες; Ειναι δυνατον να ειμαι υπαλληλος τραπεζας και να πηγαινοφερνω χιλιαρικα απο λογαριασμο σε λογαριασμο και να μη φαινεται πουθενα καποιο log;

Δεν ξέρω τι εργαλεία έχει στα χέρια του κάθε υπάλληλος και διευθυντής αλλά τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν. Όσοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ίσως τα θυμούνται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως και σε συνάδελφό έχει συμβεί και μάλιστα 3500000 ευρώ. Τα βλέπαμε στο e-banking και κάναμε όνειρα. Εφορία και ικα για 10 ζωές. Βέβαια το ποσό δεν ήταν διαθέσιμο αλλά λογιστικό υπόλοιπο. Μετά από 2 ώρες έγινε ο αντιλογισμός. 

Επεξ/σία από vali
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Nabuko είπε

Εγω λεω απλα για το ΙΒΑΝ,οχι για το ξεπλυμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...