EllieLily Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Σημερα το πρωι μου βαλανε 750 ευρο στο λογαριασμο μου, το θυμαμαι πολυ καλα. Μπαινω τωρα να τα δω και εχουν παει στα 575. Υπολογισα αυτα ποθ πληρωθηκανε αμεσως μολις μπηκαν τα χρηματα και αυτα που δεν εχουν πληρωθει ακομα αλλα δεν μπυ βγαινουν. Μου λειπουν 130 ευρο. που πηγαν αυτα τα χρηματα? Κοιταξα και στο λογιστικο υπολιπο μου και εχει παει στα 1062 ευρο. Εχει καμια σχεση αυτο με τα 130 ευρο? Υπαρχει καμια περιπτωση να σου παρει η τραπεζα χρηματα απο τον λογαριασμο σου? Ειναι ακατασχετος ο δικος μου και δεν εχει παραπανω απο το οριο. Εχω και μια χρεωση 128.644,36 ευρο. Μηπως εχει καμια σχεση αυτο? Δεν ξερω τι να κανω. Μηπως κανω κατι λαθος?
TuXaKoS Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, EllieLily είπε Σημερα το πρωι μου βαλανε 750 ευρο στο λογαριασμο μου, το θυμαμαι πολυ καλα. Μπαινω τωρα να τα δω και εχουν παει στα 575. Υπολογισα αυτα ποθ πληρωθηκανε αμεσως μολις μπηκαν τα χρηματα και αυτα που δεν εχουν πληρωθει ακομα αλλα δεν μπυ βγαινουν. Μου λειπουν 130 ευρο. που πηγαν αυτα τα χρηματα? Κοιταξα και στο λογιστικο υπολιπο μου και εχει παει στα 1062 ευρο. Εχει καμια σχεση αυτο με τα 130 ευρο? Υπαρχει καμια περιπτωση να σου παρει η τραπεζα χρηματα απο τον λογαριασμο σου? Ειναι ακατασχετος ο δικος μου και δεν εχει παραπανω απο το οριο. Εχω και μια χρεωση 128.644,36 ευρο. Μηπως εχει καμια σχεση αυτο? Δεν ξερω τι να κανω. Μηπως κανω κατι λαθος? Νωρίς ξεκίνησε η Παρασκευή! έχεις χρέωση 128.000 ευρώ;
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Έχεις χρέωση 128644,36; Δεν βγάζω πολυ νόημα από αυτά που λες. Αν έχουν κατασχεθει χρήματα φαίνονται από το ebanking ότι έγινε αφαίρεση. Πήγαινε στην τράπεζα αύριο να ρωτησεις διευκρινίσεις και να σου πουν τι γίνεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, EllieLily είπε Σημερα το πρωι μου βαλανε 750 ευρο στο λογαριασμο μου, το θυμαμαι πολυ καλα. Μπαινω τωρα να τα δω και εχουν παει στα 575. Υπολογισα αυτα ποθ πληρωθηκανε αμεσως μολις μπηκαν τα χρηματα και αυτα που δεν εχουν πληρωθει ακομα αλλα δεν μπυ βγαινουν. Μου λειπουν 130 ευρο. που πηγαν αυτα τα χρηματα? Κοιταξα και στο λογιστικο υπολιπο μου και εχει παει στα 1062 ευρο. Εχει καμια σχεση αυτο με τα 130 ευρο? Υπαρχει καμια περιπτωση να σου παρει η τραπεζα χρηματα απο τον λογαριασμο σου? Ειναι ακατασχετος ο δικος μου και δεν εχει παραπανω απο το οριο. Εχω και μια χρεωση 128.644,36 ευρο. Μηπως εχει καμια σχεση αυτο? Δεν ξερω τι να κανω. Μηπως κανω κατι λαθος? Γιατί δεν βγάζεις τις τελευταίες κινήσεις να δεις;
sphinxgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, EllieLily είπε Σημερα το πρωι μου βαλανε 750 ευρο στο λογαριασμο μου, το θυμαμαι πολυ καλα. Μπαινω τωρα να τα δω και εχουν παει στα 575. Υπολογισα αυτα ποθ πληρωθηκανε αμεσως μολις μπηκαν τα χρηματα και αυτα που δεν εχουν πληρωθει ακομα αλλα δεν μπυ βγαινουν. Μου λειπουν 130 ευρο. που πηγαν αυτα τα χρηματα? Κοιταξα και στο λογιστικο υπολιπο μου και εχει παει στα 1062 ευρο. Εχει καμια σχεση αυτο με τα 130 ευρο? Υπαρχει καμια περιπτωση να σου παρει η τραπεζα χρηματα απο τον λογαριασμο σου? Ειναι ακατασχετος ο δικος μου και δεν εχει παραπανω απο το οριο. Εχω και μια χρεωση 128.644,36 ευρο. Μηπως εχει καμια σχεση αυτο? Δεν ξερω τι να κανω. Μηπως κανω κατι λαθος? βαλε φωτο να το δουμε.
EllieLily Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Πήγα στην τράπεζα σήμερα. Τα έχει πάρει η τράπεζα αλλά θα μου επιστραφούν την Δευτέρα. Ευχαριστώ πάντως! 9 ώρες πριν, sphinxgr είπε βαλε φωτο να το δουμε. Ποίο? 18 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Νωρίς ξεκίνησε η Παρασκευή! έχεις χρέωση 128.000 ευρώ; Ναι, και δεν είναι αστείο.
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, EllieLily είπε Ναι, και δεν είναι αστείο. Έχει συμβεί και σε άλλους. Μεταφέρουν χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό για να χαθούν τα ίχνη τους. Ξέπλυμα. 1
Free Bird Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, EllieLily είπε Πήγα στην τράπεζα σήμερα. Τα έχει πάρει η τράπεζα αλλά θα μου επιστραφούν την Δευτέρα. Η πρώτη ερώτηση που κάνεις μετά από αυτό είναι , γιατί μου πήρατε τα χρήματα ? Και περιμένεις συγκεκριμένη απάντηση. Η τράπεζα μπορεί να 'πάρει' χρήματα για πολύ συγκεκριμένους λόγους π.χ. δόση δανείου, ασφάλεια, έξοδα εμβάσματος ή άλλων εργασιών κλπ. Είναι πολύ σπάνια περίπτωση εώς απίθανο να 'πάρει' χρήματα και να τα ξανά γυρίσει πίσω γιατί τα πήρε κατά λάθος. Πολύ σπάνια.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχει συμβεί και σε άλλους. Μεταφέρουν χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό για να χαθούν τα ίχνη τους. Ξέπλυμα. Με την διαφορά ότι θα γίνει σε γνωστό τους και οχι στα τυφλά. Το να βρεις ΙΒΑΝ έτσι στην τύχη είναι σαν να παίζεις Τζόκερ. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Με την διαφορά ότι θα γίνει σε γνωστό τους και οχι στα τυφλά. Το να βρεις ΙΒΑΝ έτσι στην τύχη είναι σαν να παίζεις Τζόκερ. Αυτο πρεπει να το λεμε,μπας και παρει χαμπαρι ο κοσμος. Το να γραφεις ενα ψηφιο λαθος σε ΙΒΑΝ δεν ειναι σαν να καλεις 694 αντι για 697. Πρεπει να κανεις πολλα ψηφια λαθος για να πεις οτι θα βρεις αντιστοιχια ΙΒΑΝ αλλουνου. 1
Nabuko Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Με την διαφορά ότι θα γίνει σε γνωστό τους και οχι στα τυφλά. Το να βρεις ΙΒΑΝ έτσι στην τύχη είναι σαν να παίζεις Τζόκερ. Το ξέπλυμα δεν γίνεται απ' τους ίδιους αλλά από υπαλλήλους της τράπεζας. Ψάξτο λίγο. 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτο πρεπει να το λεμε,μπας και παρει χαμπαρι ο κοσμος. Το να γραφεις ενα ψηφιο λαθος σε ΙΒΑΝ δεν ειναι σαν να καλεις 694 αντι για 697. Πρεπει να κανεις πολλα ψηφια λαθος για να πεις οτι θα βρεις αντιστοιχια ΙΒΑΝ αλλουνου. Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφετε και οι 2. Θα βάλω μόνος μου τα λεφτά που θέλω να κρύψω στο δικό σου iban? Και μετά? Πως θα τα στείλω αλλού? Η δουλειά γίνεται από μιλημένους υπαλλήλους τραπεζών. Μεταφέρουν χρήματα από iban σε iban μέσα σε λίγη ώρα. Θα διαβάσετε άρθρα που κάποιοι είδαν πολλά χρήματα ξαφνικά στον λογαριασμό τους και μετά από λίγο εξαφανίστηκαν πάλι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από Nabuko
GREGORYMO Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Το ξέπλυμα δεν γίνεται απ' τους ίδιους αλλά από υπαλλήλους της τράπεζας. Ψάξτο λίγο. Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφετε και οι 2. Θα βάλω μόνος μου τα λεφτά που θέλω να κρύψω στο δικό σου iban? Και μετά? Πως θα τα στείλω αλλού? Η δουλειά γίνεται από μιλημένους υπαλλήλους τραπεζών. Μεταφέρουν χρήματα από iban σε iban μέσα σε λίγη ώρα. Θα διαβάσετε άρθρα που κάποιοι είδαν πολλά χρήματα ξαφνικά στον λογαριασμό τους και μετά από λίγο εξαφανίστηκαν πάλι Λαθος υπαλλήλου. Μπαίνουν βγαίνουν σε 3-4'. Τι ξέπλυμα να γίνει !!!! Ένας απλός αντιλογισμος. Μου θυμίζει αυτό που λένε μερικοί ότι το 'σύστημα' έβαλε την κυρία να σκοτώσει τα 3 της παιδιά για να ξεχάσουμε κορονοιο κτλ.
Nabuko Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Λαθος υπαλλήλου. Μπαίνουν βγαίνουν σε 3-4'. Τι ξέπλυμα να γίνει !!!! Ένας απλός αντιλογισμος. Συμφωνώ. Για παν ενδεχόμενο όμως να κοιτάς κι εσύ μην γίνεις money mule ή στρουμφ εν αγνοία σου κάποια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα