Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GiannisSol είπε

Σίγουρα θα πάω στο γκρουπ Bosch που δίνει 10ετη εγγύηση για τη σκουριά εσωτερικά . 

Είμαι μεταξύ σειράς 4 και 6. Η 6 πέρα από τα πολύ πιο βολικά καλάθια ,έχει και σύστημα στεγνωματος με ζεόλιθο το οποίο δεν ξέρω τι αξιοπιστία έχει . Διαβάζω σε αμερικανικά φόρουμ ότι πριν καμία 5 έτια μια σειρά 800 της Bosch τους είχε βγάλει πολλές βλάβες στη συσκευή του ζεόλιθου η οποία έσπαγε και ήθελε μεγάλο κόστος επισκευής. 

https://www.skroutz.gr/s/46221363/Bosch-Pliros-Entoichizomeno-Plyntirio-Piaton-me-Wi-Fi-gia-14-Servitsia-P59-8xY81-5ek-SMV4HVX00E.html

ή το αντιστοιχο σε ελευθερο να βλεπεις και τι γινεται.

Αριστο! Πλενει τελεια, στο ιδιο σκατονερο με το Delonghi, δεν πεφτει τιποτα μεσα, στεκονται ολα στην θεση τους, χωραει πραμα. Το βαζω διπλα στο Miele που εχω σε αλλο σπιτι, αλλα τα Miele πια δεν παλευονται. Εχουν 3 φορες επανω σε λεφτα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

https://www.skroutz.gr/s/46221363/Bosch-Pliros-Entoichizomeno-Plyntirio-Piaton-me-Wi-Fi-gia-14-Servitsia-P59-8xY81-5ek-SMV4HVX00E.html

ή το αντιστοιχο σε ελευθερο να βλεπεις και τι γινεται.

Αριστο! Πλενει τελεια, στο ιδιο σκατονερο με το Delonghi, δεν πεφτει τιποτα μεσα, στεκονται ολα στην θεση τους, χωραει πραμα. Το βαζω διπλα στο Miele που εχω σε αλλο σπιτι, αλλα τα Miele πια δεν παλευονται. Εχουν 3 φορες επανω σε λεφτα.

Ψάχνω σε 45αρι ελεύθερο με ινοξ εξωτερικό (όχι λευκό) . Αν είχε τέτοιο η Miele θα το επερνα ,αλλά δυστηχως έχει μόνο σε λευκό. 

Η Bosch γενικά είναι πολύ καλή και αξιόπιστη . Το πάγκου που έχω από το 2007 είναι εξαιρετικό και ακόμη δουλεύει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...