teot Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GiannisSol είπε Όσο αφορά τα auto προγράμματα συνήθως δεν δουλεύουν σωστά με ανάμεικτα σκεύη σε βαθμό λερωματος. Πχ αν βάλεις μερικά με κολλημένα φαγητά καμμένα και μερικά σχετικά καθαρά , τότε ο aqua sensor θα αναγνωρίσει καθαρό νερό και θα προχωρήσει σε ένα σύντομο πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας. Το νερό που γίνεται ανάλυση θολεροτητας είναι αυτό από την 10λεπτη προπλυση. Σε 10 λεπτά δεν προλαβαίνουν τα κολλημένα φαγητά να λερώσουν το νερό ώστε να αντιληφει το σύστημα ότι υπάρχουν βρώμικα σκεύη και να αποφασίσει εντατικό πρόγραμμα . Είναι λίγο εφετζιδικα όλα αυτά. Η καλύτερη επιλογή είναι η manual επιλογή προγράμματος ,αναλογα τι έχεις βάλει και καλό απορρυπαντικό . Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι για να χωρέσει περισσότερα πιάτα έχουν μειωθεί κατά πολύ τα κενά ανάμεσα απο τα πιάτα με αποτέλεσμα τα βαθιά πιάτα πολλές φορές μισοπλένονται... αν τα βάλω μια παρα μία θέση ωστε να αυξηθει το κενό ανάμεσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως και οταν βάλω ρηχά πιάτα. Οπως έγραψα παραπάνω ακόμη και στους 70 να τα βάλω λόγω της στενότητας του χώρου μπορεί και πάλι να μην καθαρίσουν καλά, Ο έλεγχος θολερότητας του νερού στο δικό μου πλυντήριο δεν πρέπει να γίνεται μόνο στην πρόπλυση γιατι έχω δει ακαριαία μείωση του υπολοιπόμενου χρόνου γίνεται και κατα την διάρκεια της κύριας πλύσης. Δυστυχώς (στο δικό μου πλυντήριο) το κύριο πρόγραμμα (65 βαθμοί) ειναι μόνο Auto ... αν θέλω να δουλεψει χωρίς έλεγχο του νερου θα πρέπει να το βάλω η στους 70 η να βάλω το ECO που κανει όμως 4 ώρες Επεξ/σία 3 Ιουλίου από teot
snaketrader Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 πμ Καλησπέρα παιδιά. Επαναφέρω το θέμα του πλυντηρίου πιάτων. Διάβασα ότι τα whirlpool ειναι vfm. Ωστόσο ισχύει το ίδιο και για τις φθηνές κατηγορίες της ίδιας εταιρείας; Πιο συγκεκριμένα έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο Whirlpool W2F HKD624 X για Σερβίτσια Inox? Βασικά περίπου σε αυτή την τιμή αναζητώ ενα ελέυθερο πλυντήριο πιάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα