SB_1957 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μεγάλες γλάστρες με γιούκα. Δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις. Μια βόλτα τριγύρω στη γειτονιά θα βρεις τεράστιους κορμούς απο κομμένα γιουκα. Τα φυτευεις στις γλάστρες και έχεις ένα ανθεκτικό και πυκνό δάσος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Μόνο καλή στερέωση στα καγκελα γιατί ο δυνατός αέρας θα τα ρίχνει.
The_Judas Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ποιος ο λόγος να βγαίνεις στο μπαλκόνι αν είναι καλυμένο και δεν μπορείς ούτε εσύ να δεις τίποτα ; Αν εννοείς ότι δεν θέλεις να βλέπουν μέσα στο σπιτι, καλύτερα βάλε πιο χοντρές κουρτίνες 2
tzotzo Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Ποιος ο λόγος να βγαίνεις στο μπαλκόνι αν είναι καλυμένο και δεν μπορείς ούτε εσύ να δεις τίποτα ; Αν εννοείς ότι δεν θέλεις να βλέπουν μέσα στο σπιτι, καλύτερα βάλε πιο χοντρές κουρτίνες Τι να δει; Τις άλλες πολυκατοικίες ή τους γείτονες; Και εγώ υπέρ των φυτών είμαι. Οτιδήποτε άλλο μόνο μπελά θα φέρει.
tziminhio Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Ποιος ο λόγος να βγαίνεις στο μπαλκόνι αν είναι καλυμένο και δεν μπορείς ούτε εσύ να δεις τίποτα ; Αν εννοείς ότι δεν θέλεις να βλέπουν μέσα στο σπιτι, καλύτερα βάλε πιο χοντρές κουρτίνες Η αλήθεια είναι οτι η το να βλέπεις τις απέναντι πολυκατοικίες αλλά και να σε βλέπουν οταν αράζεις στο μπαλκόνι είναι πολύ ωραίο. Οκ θα βάλω πιο χοντρές κουρτίνες, δεν το είχα σκεφτεί. Ρε φίλε γράφω κάτι ξεκάθαρα στην αρχή, αλλά και να μην το γράφω ξεκάθαρα, μετα απο 15 απαντήσεις των υπολοίπων μελών για το τι θέλω να κάνω καταλαβαίνεις οτι δεν θέλω να με βλεπουν μέσα στο σπίτι? 1
vsterg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια εύκολη - φτηνή - και ωραία στο αποτέλεσμα λύση είναι τα δικτια σκίασης με πυκνότητα 45%. Το θέμα είναι να "πιάνουν" τα χέρια σου. Έχουν πλάτος 2 μέτρα και μήκος ρολού 50 μ με τιμή γύρω στα 0,40€ το τετραγωνικό. Με πυκνότητα 45% αφήνουν τον αέρα να περάσει άνετα, οπότε δεν χρειάζεσαι φοβερή κατασκευή στήριξης. Θα πας σε κάθε κολονάκι του κάγκελου που ήδη έχεις και θα δέσεις καλά με χονδρό γαλβανιζέ σύρμα για να μην σκουριάζει ένα κάθετο στύλο, ξύλινο η μεταλλικό 2μ πάνω στον οποίο θα απλωθεί περιμετρικά το ύφασμα. Στην κορφή σε κάθε κολονάκι θα ανοίξεις μια τρύπα και θα περάσεις πάλι γαλβανιζέ σύρμα 2mm οριζόντια από κολονάκι σε κολονάκι για να σου κρατά την πάνω πλευρά του υφάσματος. Θα το τεντώσεις καλά και επάνω εκεί θα στερεώσεις - δέσεις το ύφασμα σου Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από vsterg προσθηκη περιγραφής 4
gpapadakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φτηνη λυση καλαμωτη (απο μεσα απο το καγκελο μη φυγει και παει σε κανενα κεφαλι). Ακριβη λυση, σιδερας να "ψηλωσει" το καγκελο και να μπει γαλακροχρωμο τζαμι (αν εχεις γειτονες που "ενδιαφερονται" στην ιδια πολυκατοικια μπορει να κινηθουν εναντιον σου για τροποποιηση της προσοψης της πολυκατοικιας). Αλλη λυση τεντες οπως ειπωθηκε. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από gpapadakis
great Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 η πρωτη φωτογραφια του vsterg πιο πανω το εχω δει σε σπιτι που ειναι πανω στον δρομο, δεν βλεπεις μεσα (αχνοφαινετε δηλαδη) ειναι σαν σιτα οποτε και αερας μπαινει και καλυπτεις. Παντως ωραιο μπαλκονι μεγαλο, συμφωνώ με το να θες privacy
Damned7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Για να μην στο πάρει ο αέρας οτιδήποτε βάλεις θέλει καλό σκελετό με δοκάρια σιδερένια η ξύλινα και εκεί επάνω θα δέσεις την καλαμωτή η το πανί σκίασης.
tasanton Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στα αστεία, γράψτους όλους στα @@ και κυκλοφόρα ελεύθερα. Για αυτό είναι τα μπαλκόνια εξάλλου, to see and to be seen Στα σοβαρά, αν καταφέρεις να στερεώσεις δίχτυ σκίασης είναι μια φθηνή, ελαφριά και ικανοποιητική λύση. Κι εγώ υπέρ των φυτών είμαι, αλλά ανοίγεις άλλο κεφάλαιο (πότισμα, βάρος, συντήρηση)
zx1234r Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, tasanton είπε (πότισμα, βάρος, συντήρηση) κουνούπια και μύγες το καλοκαίρι..... 2
L34x88iT Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Θα πρότεινα φυτά. Αλλά...... Αν θες ιδιωτικότητα και απο τα απέναντι ψηλότερα διαμερίσματα, δεν νομίζω οτι θα σε καλύψει κάτι που θα μπει μόνο περιμετρικά στα κάγκελα αλλά θα θες και κάτι από πάνω (τέντα?, ομπρέλα?, κιόσκι?) 1
marmagia Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 18 hours ago, tziminhio said: Ευχαριστώ. Το καφασωτο δεν ξερω κατα πόσο μπορει να κατσει στο καγκελο. Απο τα jysk ωραιο αλλα πανακριβο. Ιως να μπορει να γινει καμια πατεντα σαν αυτη γτ μ αρεσει Τυχαία φωτό βρήκα. Σίγουρα θα υπάρχει κάπου φθηνότερο
SB_1957 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, tziminhio είπε Ευχαριστώ. Το καφασωτο δεν ξερω κατα πόσο μπορει να κατσει στο καγκελο. Απο τα jysk ωραιο αλλα πανακριβο. Ιως να μπορει να γινει καμια πατεντα σαν αυτη γτ μ αρεσει Στο λερόι και στο πράκτικερ υπάρχουν φτηνότερα https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=καφασωτό&tag=1 https://www.praktiker.gr/Search-Products.aspx?gid=0be1567889ca4eba846d1b2e77c7a8e8&keywords=καφασωτό
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το αλλο που σου λεω απο το πατωμα το εχω κανει σε αλλο σπιτι και δεν εχω παρει φωτο, αλλα εχω κανει κατι παρομοιο στο δικο μου.
dkstopo Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 πληρωσε ενα αρχιτέκτονα να σου βρει λυση που θα την ευχαριστιέσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα