Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θέλω να βάλω κάτι στο μπαλκόνι με σκοπό την ιδιωτικότητα μου. Δεν θέλω να φαίνομαι στους απέναντι. Σκέφτομαι για καλαμωτές αλλα αν έχετε καμια άλλη ιδέα πολύ ευχαρίστως. Αν έχετε και φωτογραφίες θα με βοηθήσουν. Σίγουρα θα πρέπει να είναι κανα μετρο πάνβ απο τα κάγκελα του μπαλκονιο΄υ. Επισυναπτω και μια φωτογραφία οπου μπορειτε α δείτε το μπαλόνι (με πρασινη γραμμη είναι εκει που θέλω να τοποθετηθεί η καλαμωτή η οτιδήηποτε βάλω)

277831148_715871582769326_4666202137812354256_n.jpg

Επεξ/σία από tziminhio
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

ή κάτι τέτοιο

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.58d3b998c71c3541fd20899ecf2ec512.png

το θέμα είναι πως θα το πιάσεις μιας και σε δυνατό αέρα είναι επίφοβα

Καλη ερωτηση.. Γι αυτο ρωτάω γενικα να δω αν εχετε κανει κατι άλλο η καμια ωραια πατεντα. αλλιως θα πάω σε λύση καλαμωτης μαλλον

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tziminhio είπε

Καλη ερωτηση.. Γι αυτο ρωτάω γενικα να δω αν εχετε κανει κατι άλλο η καμια ωραια πατεντα. αλλιως θα πάω σε λύση καλαμωτης μαλλον

ότι είχα και ότι έχω δει σε γείτονες , την πατήσαμε στο πιάσιμο . Κόβεται ή σπάει . Το μόνο που μάλλον θα κρατήσει είναι σε σίτα μεταλλική και δέσιμο σε πολλά σημεία , θα σου πω σε 2-3 χρόνια 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, tziminhio said:

Μπορείς να βάλεις καφασωτά ή ακόμα και κάτι τέτοιο: https://jysk.gr/kipos/glastres/zarntiniera-trana-p30xm83xy130-fysiko?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X11PgRGH729jjcHtnXUnAh0RdR_JS0vkzxJVTS1kd_kEDcqEBMB47gaAkR4EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Καφασωτά έχω βάλει σε ισόγειο διαμέρισμα ΠΑΝΩ σε παραλία όπου δίπλα υπάρχει εστιατόριο και παρότι έχει κενά να παίρνεις αέρα εντούτοις δεν φαίνεσαι αν ο άλλος δεν έρθει ακριβώς μπροστά του

Καφασωτό-Κως-5x-5-cm-πλαισιωμένο-2.jpg

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το καφασωτο δεν ξερω κατα πόσο μπορει να κατσει στο καγκελο. Απο τα jysk ωραιο αλλα πανακριβο. Ιως να μπορει να γινει καμια πατεντα σαν αυτη γτ μ αρεσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tziminhio είπε

Καλησπέρα σας, θέλω να βάλω κάτι στο μπαλκόνι με σκοπό την ιδιωτικότητα μου. Δεν θέλω να φαίνομαι στους απέναντι. Σκέφτομαι για καλαμωτές αλλα αν έχετε καμια άλλη ιδέα πολύ ευχαρίστως. Αν έχετε και φωτογραφίες θα με βοηθήσουν. Σίγουρα θα πρέπει να είναι κανα μετρο πάνβ απο τα κάγκελα του μπαλκονιο΄υ. Επισυναπτω και μια φωτογραφία οπου μπορειτε α δείτε το μπαλόνι (με πρασινη γραμμη είναι εκει που θέλω να τοποθετηθεί η καλαμωτή η οτιδήηποτε βάλω)

277831148_715871582769326_4666202137812354256_n.jpg

Ευθεία απέναντι πάντως είναι τρεις όροφοι ψηλότεροι από εσένα, ο ένας λίγο μόνο, οπότε καλαμωτή κτλ θα σε καλύπτει λιγάκι...οι άλλοι δύο όροφοι πάντως θα εξακολουθούν να σε βλέπουν πανοραμικά.

Δημοσ.

εγω για τον ιδιο λογο με σενα, εχω βαλει απο το πατωμα τεντα, οικονομικο και γερο γιατι πιανεται με πλαισιο και σιδερα

Δημοσ.

Μεγλο μπαλκονι στον τελευταιο οροφο.. 

27 λεπτά πριν, JERONIMO888 είπε

εγω για τον ιδιο λογο με σενα, εχω βαλει απο το πατωμα τεντα, οικονομικο και γερο γιατι πιανεται με πλαισιο και σιδερα

εχεις φωτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους αλλους οροφους, μια λυση θα ειναι ομπρελα, την οποια θα κλεινεις οταν δεν θα καθεσαι εξω (αν δεν θες τεντα μεχρι την ακρη)

Αντιστοιχο που προτεινε ο korakios, εχει η αδερφη μου σε πιο αραιο, οποτε θα περναει ο αερας χωρις να το παρει μαζι του. Θα την ρωτησω 

Ειδα και αυτο σε διπλανο thread

https://www.skroutz.gr/s/29716616/Grasher-2702349-Πανί-Σκίασης-Τετράγωνο-Μπεζ-3-6x3-6m.html

(προφανως θες βασεις στο μπαλκονι για να πιασει)

@tziminhio

https://www.leroymerlin.gr/gr/epipla-diamorfosi-exoterikou-horou/apokrupsi-diahoristika/diahoristika/diahoristiko-apokrupsis-me-fulloma-p-2-x-u-1-m-62293763?fbclid=IwAR0vp8yniGIY38zANPNeiG6UCe-tC4DOyPK1NnmNSmcQzUcDkWVyW5HMiyY

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tziminhio είπε

Μια καλή ιδέα είναι να βάλεις ψηλά φυτά σε γλάστρες, όπως είναι τα λεμονοκυπάρισσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...