speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Κανει μια επανεκκινηση σημερα το απογευμα και απο τοτε δεν ειναι ορατο το WiFi με τιποτα. Αλλαξα ονομα στο τοπικο δικτυο του 2.4 και 5GHz, εγινε hard reset τιποτα δυστυχως. Ετσι απο το πουθενα Τους πηρα τηλεφωνο και θα παω να το αντικαταστησω αυριο.
xostel77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Έχει συνδέσει κάνεις σας εξωτερικό δίσκο στο h1600; Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα.
pythonakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 11:36 ΠΜ, theanonymous είπε Local Network -> LAN -> DHCP Server: off -> Save και σε οποιαδήποτε LAN θύρα του ΖΤΕ βάζεις καλώδιο Ethernet προς το δίκτυο της εστίας Αν εννοείς ότι θέλεις το ΖΤΕ να αναμεταδίδει ασύρματα από το WiFi της εστίας, δεν γίνεται με το συγκεκριμένο router Σωστος μου δουλεψε αλλα θελει πρωτα να ειναι αναβαθμισμενο σε ΟΤΕ Τ10 7Α για να μην κανει απο μονο του αποσυνδεσεις. Με παλιοτερα firmwares ενω δειχνει συνδεδεμενο χανει το DNS Server καθε λιγο και λιγακι
BILL5 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ Εγώ που μίλησα με τον ΟΤΕ αυτό το μόντεμ πιάνει μέχρι τα 500 μου είπαν μετά σου δίνουν αλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα