Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτό το modem (zte h1600) έχω πρόβλημα με το wifi, είναι ξεχωριστά το 2.4GHz και το 5GHz με διαφορετικό όνομα. Αλλά πάω στο διπλανό δωμάτιο που έχει το modem το σήμα πέφτει από πέντε σε ένα και ξεκινά να κολλάει, τι πρόβλημα μπορεί να έχει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
57 minutes ago, theanonymous said:

Τι firmware έχετε τώρα πια;

Εμένα έχει το V7.0.3_OTE.3.T7A, ωστόσο είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω

Την ίδια και εγώ

V7.0.3_OTE.3.T7A

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wifi του σε σχέση με ένα tp link deco έχει μεγάλη διαφορά ; Με το Zte έχω θέματα ακόμα και στα 3 μέτρα αν κάτσω μπροστά του και έχω βάλει 80mhz channel .

Επεξ/σία από Dennisbest

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Καλημέρα!

Ξέρετε αν γίνεται το ρουτερ να ρυθμιστεί σαν access point σε γραμμή άλλου παρόχου; Πιο συγκεκριμένα μετακόμισα στο εξωτερικό για σπουδές και στην εστία που είμαι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω δικό μου ρούτερ. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις με βάση οδηγούς να το μετατρέψω σε access point, αλλα μάταια...

8 λεπτά πριν, salamokeftes είπε

Καλημέρα!

Ξέρετε αν γίνεται το ρουτερ να ρυθμιστεί σαν access point σε γραμμή άλλου παρόχου; Πιο συγκεκριμένα μετακόμισα στο εξωτερικό για σπουδές και στην εστία που είμαι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω δικό μου ρούτερ. Προσπαθώ από τις ρυθμίσεις με βάση οδηγούς να το μετατρέψω σε access point, αλλα μάταια...

Local Network -> LAN -> DHCP Server: off -> Save
και σε οποιαδήποτε LAN θύρα του ΖΤΕ βάζεις καλώδιο Ethernet προς το δίκτυο της εστίας

Αν εννοείς ότι θέλεις το ΖΤΕ να αναμεταδίδει ασύρματα από το WiFi της εστίας, δεν γίνεται με το συγκεκριμένο router

Στις 5/9/2024 στις 10:36 ΠΜ, theanonymous είπε

Local Network -> LAN -> DHCP Server: off -> Save
και σε οποιαδήποτε LAN θύρα του ΖΤΕ βάζεις καλώδιο Ethernet προς το δίκτυο της εστίας

Αν εννοείς ότι θέλεις το ΖΤΕ να αναμεταδίδει ασύρματα από το WiFi της εστίας, δεν γίνεται με το συγκεκριμένο router

Όχι, δεν θέλω να λειτουργεί σαν mesh, αλλά να παίρνει από την πρίζα Ethernet και να λειτουργεί ως access point. Δυστυχώς, όσες φορές ακολούθησα τα ίδια βήματα δεν δούλεψε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Στην δική μου γραμμή VDSL 50αρα αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Στο upload όταν ζητησω να τραβήξω πχ 2mpbs ροή απο κάμερα κάνει διαρκώς σπασίματα. Εχω αλλάξει 3 ρούτερ και τσεκάρει τα πάντα απο το έξω κουτι του ΟΤΕ μεχρι μέσα αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Επειδή με τα στατιστικά δεν τα πάω καλά σας παραθέτω την εικόνα μπας και κάποιος έχει κατι να μου πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. (Αυτη την στιγμή ειμαι με το ZTE 1600.)

294.jpg

Επεξ/σία από chubros

Ξέρετε αν στο συγκεκριμένο router μπορώ να βάλω φραγή - απενεργοποίηση στη θύρα τηλεφωνίας ώστε κανείς να μην μπορεί να κουμπώσει πάνω του τηλέφωνο?

Στις 11/9/2024 στις 10:47 ΠΜ, union21 είπε

Καλημέρα σας ,

Το συγκεκριμένο ρουτερ σηκώνει FTTH 1 gbps ή απαιτείται αλλαγή ; 

Σε συνέχεια του μηνύματος μου να επισημάνω πως..

Έγινε αρχική εγκατάσταση οπτικής για 1 gbps FTTH. Αυτή τη στιγμή είμαι με το ΖΤΕ Η 1600 και έχω 100άρα FTTC. Μου έχουν δώσει συμπληρωματικά το ΟΝΤ Νοκια g-010g-r και είμαι σε αναμονή για την ενεργοποίηση.
Το ΖΤΕ θα μπορεί να σηκώσει την 1000αρα απροβλημάτιστα;; Θεωρητικά έχει πορτ 1 giga.
Για κάποιον ενδοεταιρικό λόγο, λένε δεν δικαιούμαι το Fritz 5530  😠

12 ώρες πριν, union21 είπε

Το ΖΤΕ θα μπορεί να σηκώσει την 1000αρα απροβλημάτιστα;

image.png.dda7a145a17cd25c7d3ccd9e3adfd45d.png

Αυτά είναι τα Specs στο κουτί.

Μένει να δοκιμάσεις για την 1000ρα, αλλιώς να απαιτήσεις FritZ , τι θα πει ενδοεταιρικοί λόγοι που δεν μπορούν να στο δώσουν;;;;;;;

Αν είσαι FTTH νομίζω δεν θα'χει πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Από παλιότερα που'χαν θέματα πολλοί, ήταν λόγω ασθένειας γραμμής (το συγκεκριμένο είναι λες και φτιάχτηκε για να σε τιμωρεί αν η γραμμή σου είναι με θέματα, για αυτό νομίζω το απέσυραν αρκετά γρήγορα). Απ'την ώρα που'φτιαξα την γραμμή μου (και ας μένω αιώνια με VDSL γιατί εδώ δεν δέησαν να περάσουν οπτική), δουλεύει με μηδέν προβλήματα! 

• Like 1

3 ώρες πριν, tommybertsen είπε

image.png.dda7a145a17cd25c7d3ccd9e3adfd45d.png

Αυτά είναι τα Specs στο κουτί.

Μένει να δοκιμάσεις για την 1000ρα, αλλιώς να απαιτήσεις FritZ , τι θα πει ενδοεταιρικοί λόγοι που δεν μπορούν να στο δώσουν;;;;;;;

Αν είσαι FTTH νομίζω δεν θα'χει πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Από παλιότερα που'χαν θέματα πολλοί, ήταν λόγω ασθένειας γραμμής (το συγκεκριμένο είναι λες και φτιάχτηκε για να σε τιμωρεί αν η γραμμή σου είναι με θέματα, για αυτό νομίζω το απέσυραν αρκετά γρήγορα). Απ'την ώρα που'φτιαξα την γραμμή μου (και ας μένω αιώνια με VDSL γιατί εδώ δεν δέησαν να περάσουν οπτική), δουλεύει με μηδέν προβλήματα! 

Από απάντηση σε άλλο forum, υπάλληλοι του ομίλου ΟΤΕ δεν δικαιούνται εξοπλισμό avm…

Σε ευχαριστώ πολύ για τα specs! 
Διαβάζοντας βλέπω ότι καλύπτει ftth και το μόνο που μένει είναι να συνδέσω το ont Nokia στη θύρα wan αν κατάλαβα καλά;!

Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι έχει θέματα αν η ποιότητα χαλκού και γενικότερα σύνδεσης δεν είναι καλή .

Η λύση είχε βρεθεί τότε όταν έφερα τεχνικό σπίτι και τράβηξε ξεχωριστή κάθετη χαλκού που κούμπωνε απευθείας στο ρουτερ. 
Απο  τότε πάει πολύ καλά και ας  εξακολουθεί να μαζεύει τα errors του που  δεν επηρεάζουν την ποιότητα της Vdsl. Με ένα restart μια στο τόσο τα πάει αρκετά καλά .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...