Gatoskylo8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 3:16 ΜΜ, infin1tyGR είπε Δεν βάζουμε splitters/filters όταν έχουμε VoIP. Βάζουμε αν θέλουμε επιστροφή (τηλέφωνο/α σε άλλο μέρος του σπιτιού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Gatoskylo8 said: Βάζουμε αν θέλουμε επιστροφή (τηλέφωνο/α σε άλλο μέρος του σπιτιού). Είναι κακή πατέντα που δημιουργεί προβλήματα και θα πρέπει να αποφεύγεται στο VDSL. Διπλή πρίζα είναι η σωστή λύση. Με όλες τις πρίζες τηλεφωνίας ανεξάρτητες από τη γραμμή που έρχεται το DSL, και φυσικά χωρίς φίλτρα και splitters. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από infin1tyGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Αν το ρουτερ δεν ειναι στο ιδιο σημειο με το τηλεφωνο μονο με φιλτρο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μιχάλης Π Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 11:59 ΜΜ, smoothjimmy27 είπε Το περιμένω την ερχόμενη Πέμπτη. Τότε θα συγκρίνω κιολας Μετά από 3 ημέρες δοκιμών, τελικά το ZTE είναι πολύ καλυτερο. Έχει σταθερά 300mbps και μάλιστα σε σύνδεση με wifi. Δίνει καλύτερο σήμα σε όλες τις συσκευές και ζεσταίνεται λιγότερο. Θα επιστρέψω το Speedport Smart 100% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoothjimmy27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Μιχάλης Π είπε Μετά από 3 ημέρες δοκιμών, τελικά το ZTE είναι πολύ καλυτερο. Έχει σταθερά 300mbps και μάλιστα σε σύνδεση με wifi. Δίνει καλύτερο σήμα σε όλες τις συσκευές και ζεσταίνεται λιγότερο. Θα επιστρέψω το Speedport Smart 100% Εμενα απο τη στιγμη που εγινε 200αρα η γραμμη, μου βγαζει θεματακια στο wifi. Οχι σε εμενα που εχω iphone, αλλα στην υπολοιπη οικογεια που εχει Xiaomi. Δε ξερω τι παιζεται ! Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φτιαξω 2 διαφορετικα SSid ξεχωριστα για τα 2,4 και τα 5. Παντως εξακολουθει να εχει θεμα η συνδεση μεσω καλωδιου στον σταθερο υπολογιστη. Περιμενω το Speedport Smart σημερα ή αυριο για να τσεκαρω. Απο την εξυπηρετηση μου τονισαν οτι παιζει ρολο το καινουριο router. Ειδωμεν !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 10:35 ΠΜ, kerk14 είπε Εμένα γιατι ειναι ετσι? επειδή είναι με fiber ? Γιατί πρέπει να πάτε στη ρύθμιση που εχει το ονομα DSL Link Information Εγω εχω αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, BILL5 said: Εγω εχω αυτα Εσύ δεν έχεις FTTH. Το FTTH δεν έχει τέτοια στατιστικά πουθενά στο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Εσύ δεν έχεις FTTH. Το FTTH δεν έχει τέτοια στατιστικά πουθενά στο router. Μα έχω κάνει ήδη αίτηση για να έρθει οπτική Ίνα ftth απλώς έχω ακόμα το Cosmote 50 l ακόμα και θα πάω στο Cosmote 100xl με οπτική Ίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ωραία, όταν πας με το καλό σε οπτική δεν θα δείχνει στατιστικά εκεί στο router, όπως και στον φίλο που ρώτησε εξαρχής. Η σελίδα των στατιστικών λέει ξεκάθαρα DSL Link Information. Το FTTH δεν είναι DSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 5:03 ΜΜ, infin1tyGR είπε Ωραία, όταν πας με το καλό σε οπτική δεν θα δείχνει στατιστικά εκεί στο router, όπως και στον φίλο που ρώτησε εξαρχής. Η σελίδα των στατιστικών λέει ξεκάθαρα DSL Link Information. Το FTTH δεν είναι DSL. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoothjimmy27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Το speedport ήρθε τελικά. Εντυπώσεις!! Ζεσταινεται παρα πολύ σε σχέση με το ZTE. Έχει το καλό ότι κλειδώνει γύρω στα 10mbps παραπάνω, αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Το repeater που δίνει μαζί είναι πολύ καλό και έχω τέρμα σημα σε όλο το σπίτι. Περιμενω να ελεγχθεί η γραμμή, αλλά είναι περίεργο όλο αυτό. Με το ZTE δεν έχω θέμα. Ιδιαίτερα όταν διαχώρισα και τις δυο μπάντες στο Wi-Fi. Είμαι περίεργος να δω το φταίει. παντως με βλέπω να κρατάω το ZTE στο τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μιχάλης Π Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, smoothjimmy27 είπε Το speedport ήρθε τελικά. Εντυπώσεις!! Ζεσταινεται παρα πολύ σε σχέση με το ZTE. Έχει το καλό ότι κλειδώνει γύρω στα 10mbps παραπάνω, αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Το repeater που δίνει μαζί είναι πολύ καλό και έχω τέρμα σημα σε όλο το σπίτι. Περιμενω να ελεγχθεί η γραμμή, αλλά είναι περίεργο όλο αυτό. Με το ZTE δεν έχω θέμα. Ιδιαίτερα όταν διαχώρισα και τις δυο μπάντες στο Wi-Fi. Είμαι περίεργος να δω το φταίει. παντως με βλέπω να κρατάω το ZTE στο τέλος. Στο είχα αναφέρει οτι ζεσταίνεται. Εγω το επέστρεψα μαζί και με το repeater. Με το ZTE δεν εχω απολυτως κανενα θεμα και πιανει 300mbps με wifi 2-3 δωματια παραπέρα. Το Speedport έκανε διακυμάνσεις και κατά βάση έπιανε λιγότερα mbps. Νομιζω οτι απλως το προωθουνε. Το ZTE είναι κλάσεις ανώτερο και δεν υπήρχε περίπτωση να το δωσω όσο και αν προσπάθησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το παρέλαβα την Τρίτη 1/10, και από τότε κλειδώνω καρφί στα 53.71/5.37mbps όσες φορές το τεσταρα με reset αυτή την βδομάδα (ΚΑΦΑΟ στα 250 μέτρα από το σπίτι). Το SpeedPort Plus το είχα από το ‘19 και σχεδόν ποτέ δεν κλείδωνε ακριβώς στην ίδια ταχύτητα, πάντα έβλεπα διακυμάνσεις 2-3 mbps (το λιγότερο, ορισμένες φορές ηταν πάνω από 6-7) πάνω-κάτω μετά από κάθε επανεκκίνηση. Το Wi-Fi του ZTE επίσης πιάνει με γύρω στα 60-70% σήμα σε σημεία του σπιτιού που το Plus δεν έπιανε ΚΑΘΟΛΟΥ. Οι συσκευές επίσης συνδέονται εμφανώς πιο γρήγορα στο δίκτυο. Σημαντικότατο feature το Wi-Fi6 προφανώς. Το έχω 5 μέρες και είναι ίσως λιγο νωρίς για τελικά συμπεράσματα, αλλά εκ πρώτης όψης η εμπειρία Ίντερνετ σε σχέση με το SpeedPort Plus είναι εμφανώς ανώτερη. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από Tilemaxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosga Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από το zte h1600 μήπως βοηθήσω κάποιους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πριν 4 εβδομάδες έκανα συμβόλαιο κοσμοτε και εγκατέστησα το συγκεκριμένο ρούτερ. Οι αποσυνδέσεις ήταν συνεχείς και ουσιαστικά δεν είχα ούτε internet ούτε τηλεφωνία. Ο αριθμός των crc errors ήταν υπερβολικός, αφού η γραμμή μου ήταν εντάξει όπως μου έλεγε η κοσμοτέ. Τελικά έγινε αλλαγή εξοπλισμού με το καινούριο speedport plus 2 που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ούτε μία αποσύνδεση Το wifi του έχει καλή εμβέλεια και πιάνει 600 mbps. Το ίδιο πρόβλημα έχει κι ένας φίλος μου, αλλά δυστυχώς δεν του δίνουν το speedport plus 2. Τα συμπεράσματα δικά σας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Εμένα μετά απο αντικατάσταση του speedport plus μου δώσανε το ZTE Η160 το οποίο απο την αρχή έκανε 2-3 ώρες επανεκκίνηση. Η Cosmote κεντρικά δεν μου το άλλαζε δεν ξέρω γιατί . Στο κατάστημα της περιοχής μου που τους είπα το πρόβλημα μου δώσανε το speedport plus 2 πολύ ποιο γρήγορο αλλά είχε και αυτό πρόβλημα στις θύρες τηλεφώνου. Τελικά πήρα πίσω το speedport plus το οποίο έως τώρα δεν έχω σοβαρά θέματα πάρα ορισμένες φορές κάτι βυθίσεις στο 5GHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα