tommybertsen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, aleksios είπε Τα φωτα σας παρακαλω.Με το παλιο ρουτερ speedport 2i σε σπιτι πρωτου οροφου,επιανα τελειο σημα σε σπιτι ισογειου με ενα tplink extender 860 re.Προχθες γονατισε ξαφνικα το δικτυο, μετα απο συνομιλια στο 13788, με παρεπεμψε σε αλλαγη ρουτερ στο καινουργιο.Το εγκατεστησα ,αλλα περα απο το δωματιο που ειναι το ρουτερ,μηδαμινη εμβελεια.Για το κατω σπιτι ουτε λογος.το extender δεν αναβει καν το πρασινο λαμπακι σηματος,τα ξαναεκανα απο την αρχη αλλα τιποτα.Ξαναπηρα στο 13788,μου αλλαξε καναλια ειπε μπας και ειναι καλυτερα αλλα τιποτα.Τι κανω? Έχω τα tp link tapo. Αφού είχα μπλέξει με extenders , το mesh wifi είναι η ΜΟΝΗ ορθή λύση για WiFi σε μεγαλύτερους χώρους. Πιάνει στην ταράτσα και στο στενό από πίσω από το σπίτι... Το ίδιο ακριβώς extender είχα Χ2 φορές με το entry 2i και είχα 1000 μύρια προβλήματα όταν συνέδεα πάνω από 4-5 συσκευές. 4 ώρες πριν, sakisvele είπε ZTE H1600 V7.0.3_OTE.3.T7A πειτε γιατι δεν με αφηνει να μπω εδω π.χ https://aristarchus.ds.unipi.gr/main/portfolio.php και τι πρεπει να κανω το κοβει κατι? Ίδιο firmware εδώ και κάποιο διάστημα. Μπαίνω κανονικά. Κάτι σε κόβει όντως. Έχεις vpn ή τπτ τέτοιο; 1
aleksios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Με αγορα access point θα βοηθησει στο να εχω σημα σε ισογειο αν το ρουτερ ΖΤΕ ειναι στον πρωτο οροφο;
andrikos_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 18/9/2022 στις 12:19 ΜΜ, aleksios είπε Με αγορα access point θα βοηθησει στο να εχω σημα σε ισογειο αν το ρουτερ ΖΤΕ ειναι στον πρωτο οροφο; Αν δεν υπάρχουν πόρτες και σημαντικά εμπόδια , ναι. Προτείνω το RE650 της tp link. Λίγο αλμυρούτσικο αλλά αξίζει το κόπο και τα λεφτά.
sakisvele Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 ZTE H1600 V7.0.3_OTE.3.T7A αλλαγη DNS πως κανω ;
dtk-386 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, sakisvele είπε ZTE H1600 V7.0.3_OTE.3.T7A αλλαγη DNS πως κανω ;
sakisvele Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 δεν υπαρχει το IPv6 και δεν μπορω να το αλλαξω με αποτελεσμα να μην με αφηνει να μπενω σε τορεντ ελληνικα
sakisvele Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 το λύνουμε αυτο ή μονο με vpn μπενουμε?
burnin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια. ηθελά να ρωτησω αν διορθωθηκαν τα παιδικα προβληματα του h1600. Αυτη τη στιγμη εχω το Plus. Με αυτα τα χαρακτηριστικα. Οπως βλεπετε, η γραμμη ειναι τελεια. Παρολα αυτα κανει ρισταρτ το ρουτερ. μια 2 φορες τη μερα. που δεν ειναι λογικα. Σκεφτομαι λοιπον την αλλαγη με το ζτε. Ομως χρειαζομαι ορισμενα χαρακτηριστικα, οπως και δηποτε. Μπορειτε να μου πειτε αν τα εχουν φτιαξει? ευχαριστω Αυτα ειναι τα εξης: Να μπορω να αλλαξω dns (ipv4 αλλα και ipv6) Να μπορω να δωσω συγκεκριμενες ip σε συγκεκριμενες διευθυνσεις mac. Να ανοιξω πορτες να μπορω να ρυθμισω το no-ip μεσω dynamic dns Μονο αν μπορω να τα κανω ολα αυτα, θα ζητησω αλλαγη. εχουμε εικονα? σας ευχαριστω πολυ υγ. αν πιστευετε πως και να τα εχει τα χαρακτηριστικα αυτα, να κατσωστα αυγα μου γιατι απαραδεκτο ρουτερ, ε να το κανω....
kostakis1978nov Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 6:46 ΜΜ, sakisvele είπε το λύνουμε αυτο ή μονο με vpn μπενουμε? καλησπέρα φίλε, μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις τα pm σου, σου έστειλα ένα μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.
giwrgos_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έχω 50αρα vdsl με το entryi2, παλιά έπιαναν 50 αλλα μετά έπεσα στα 35 τώρα στα 28 τους παίρνω τηλέφωνο ήρθε τεχνικός λέει δεν γίνεται τπτ στην γραμμή σου. Από την άλλη το wifi πλέον δεν πιάνει τπτ . Στο σπίτι έχω 25 συσκευές smart που δεν δουλεύουν όλες ταυτόχρονα. Για την μείωση του wifi φταίνε οι συσκευές η η πτώση της ταχύτητας? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από giwrgos_p
tommybertsen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Το ερώτημα έχει κάποια σχέση με το ΖΤΕ την οποία δεν βλέπω; (κρύβεται μήπως ενδεχόμενο ερώτημα αλλαγής του τωρινού σου router? ) . Να ευθύνονται οι συσκεύες για πτώση ταχύτητας, δεν ξέρω και δεν πιστεύω. Όπως κι αν είναι, 25 συσκευές σε οικιακό router; δεν είναι ό,τι καλύτερο. Διάβασε την απάντηση μου στην κορυφή της σελίδας
giwrgos_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Το ερώτημα έχει κάποια σχέση με το ΖΤΕ την οποία δεν βλέπω; (κρύβεται μήπως ενδεχόμενο ερώτημα αλλαγής του τωρινού σου router? ) . Να ευθύνονται οι συσκεύες για πτώση ταχύτητας, δεν ξέρω και δεν πιστεύω. Όπως κι αν είναι, 25 συσκευές σε οικιακό router; δεν είναι ό,τι καλύτερο. Διάβασε την απάντηση μου στην κορυφή της σελίδας Ναι πάει στο αν ευθύνεται το ρούτερ ώστε να μπω στη διαδικασία να ζητήσω το zte. Και αν εκείνο διαχειρίζεται καλύτερα τόσες συσκευές
tommybertsen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, giwrgos_p είπε Ναι πάει στο αν ευθύνεται το ρούτερ ώστε να μπω στη διαδικασία να ζητήσω το zte. Και αν εκείνο διαχειρίζεται καλύτερα τόσες συσκευές Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά δεν αποκλείεται. Μια δοκιμή εύκολη είναι η αποσύνδεση των συσκευών για να δούμε εαν ευθύνεται ο εξοπλισμός. Ωστόσο 20+ συσκευές σε ένα απλό ρούτερ δεν θα σύστηνα ποτέ μου (δεν δοκίμασα, στο ΖΤΕ με WiFi έχω απλά έναν εκτυπωτή και το 2ο PC που είναι στην άλλη πλευρά του δωματίου - χωρίς κανένα πρόβλημα προς το παρόν). Έχω κι εγώ καμιά 20ρια σμαρτ συσκευές, αλλά στις 4-5 το entry 2i γονάτιζε και οι συσκευές αποσυνδέοταν. Το ίδιο και με τα απλά wifi extenders. Κάποιο access point ή mesh wifi είναι η λύση για αυτό, αν και νομίζω οριακά είμαστε οφφ τόπικ
union21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Από εχθές έκανα φορητοτητα από vodafone 100 σε cosmote 100 fttc και από το το sercomm H300 στο ZTE H1600 Παραθέτω και τα στοιχεία της γραμμής πριν κ μετά την αλλαγή Ειχα κάποια προβλήματα με σημαντικη πτώση της ταχύτητας κατ επανάληψη τις βραδινές ώρες για μέρες κ λαγκαρισματα σε παιχνίδια κ TV box Να σημειώσω πως η κύρια πρίζα είναι κάθετης γραμμής κατευθείαν από την πόρτα και οι άλλες παράλληλες πάνε στο/α τηλέφωνα Πιστεύετε αν χρειάζεται ή παίρνει κάποια άλλη βελτίωση; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από union21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα