Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, spirostsonas είπε

ναι κουταμαρα εγραψα, εχει δικιο ο φιλος infin1ty. 

μου ηρθε το router χθες, το βραδυ εκανε update σε βερσιον Τ7Α, και σημερα με λιγο ψαξιμο και παιξιμο στο webUI του ρουτερ αλλα και στις ρυθμισεις mycosmote (ανοιξε-κλεισε διακοπτακια και επιλογες), και προς μεγαλη μου ανακουφιση,  DDNS και port forwarding δουλευουν κανονικα. 

μήπως είναι εύκολο να δώσεις τα βήματα για ddns και port forward ;; (ddns το σεταρω αλλα μπαίνω μονο τοπικά ) απο εξωτερικό δίκτυο δεν μπαίνω 

Επεξ/σία από sv8iik
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Έχω 200ω uptime και αυτή η έκδοση υπάρχει από τότε, δεν είναι καινούρια

Άλλαξε σε qbittorrent να βρεις την υγειά σου. Απορώ για ποιον λόγο χρησιμοποιείτε utorrent. 

Ναι, και εμένα με βόλευε αλλά πλέον είναι κυριολεκτικά ένα malware στον υπολογιστή σου.

Φιλε προχθες το εβαλα το ρουτερ και το διπλοτσεκαρα. Εκανε update απο μονο του για να παρει αυτη την εκδοση.

Χρησιμοποιω την παμπάλαια 2.2.1 εκδοση (λογω private trackers και γιατι ξερω πραγματι τι malware εχει γινει με τα version του τα προσφατα και μη) εδω και τοσα χρονια χωρις κανενα προβλημα. Δεν εχει να κανει τιποτα με ποιο client χρησιμοποιω και τα παντα με το ελαττωματικο ρουτερ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, speedy23 είπε

Φιλε προχθες το εβαλα το ρουτερ και το διπλοτσεκαρα. Εκανε update απο μονο του για να παρει αυτη την εκδοση.

Εμένα τη στιγμή που στο έγραφα, είχε την έκδοση που λες. Αν το 'βαλες προχτές, λογικό τότε, έκανε το πιο πρόσφατo update. 

Δοκίμασα και το utorrent (το 2.2.1 ) , από ένα public tracker κάτι και όπως θα δεις, δουλεύει μια χαρά

Spoiler

image.png.3bb3e294cfe4adc52fb6d1a4a0ddc3b3.png

Αν παίζει κάτι με το port forwarding ,δεν ξέρω τι είναι αυτό γιατί εμένα το router ήταν κυριολεκτικά plug n play από την πρώτη στιγμή :) 

• Like 1
Δημοσ.

Το    firmware  update δεν το κάνει η ίδια η cosmote πάντως εγώ του πήρα για έξτρα να πιάνει σήμα αυτό εδώ

PER.613159_3.jpg

Δημοσ.

Τελικά συμφέρει να αλλάξεις από speedport plus σε ZTE H1600;
Υπάρχει και η πιθανότητα για speedport smart, αλλά θα πρέπει να το πληρώσεις αν δεν έχεις 200αρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα. Έχω μια ερώτηση : Έχει εδώ και μια εβδομάδα που έβαλα 50αρα ταχύτητα με ρουτερ speedport plus. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 50-49mbps και δεν έχω διακοπές . Σήμερα μου ήρθε το καινούργιο ρουτερ ZTE. Τι κάνω ; Να κρατήσω το καινούργιο ; Γιατί διάβασα ότι υπάρχουν παράπονα από το συγκεκριμένο ρουτερ. (Ακόμη δεν το δοκιμασα)

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gogas23 είπε

Καλησπέρα ομάδα. Έχω μια ερώτηση : Έχει εδώ και μια εβδομάδα που έβαλα 50αρα ταχύτητα με ρουτερ speedport plus. Η ταχύτητα που πιάνω είναι 50-49mbps και δεν έχω διακοπές . Σήμερα μου ήρθε το καινούργιο ρουτερ ZTE. Τι κάνω ; Να κρατήσω το καινούργιο ; Γιατί διάβασα ότι υπάρχουν παράπονα από το συγκεκριμένο ρουτερ. (Ακόμη δεν το δοκιμασα)

Ευχαριστω

Δοκιμαζεις και επιστρεφεις οποιο θες

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δοκιμαζεις και επιστρεφεις οποιο θες

Ναι Οκευ αυτό θα έκανα . Εγώ ρωτάω όσους έχουν το zte να μου πουν αν διορθώθηκαν τα θέματα που είχε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gogas23 είπε

Ναι Οκευ αυτό θα έκανα . Εγώ ρωτάω όσους έχουν το zte να μου πουν αν διορθώθηκαν τα θέματα που είχε 

Ο καθενας εχει διαφορτικη εμπειρια. Αν σου κατσει στην γραμμη, εχει καλυτερο wifi. Πλεον και σε εμενα ειναι πιο σταθερο

Δημοσ.
59 minutes ago, gogas23 said:

Απλώς με το speedport plus ασύρματα μου δίνει νταν 50 με okla που το μετράω . Οποτε σκεφτόμουν να το κρατήσω 

If it isnt broken why fix it?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gogas23 είπε

δεν έχουν θέματα τα ΖΤΕ αν η γραμμή σου είναι καλή.

ποτέ δεν είχα θέμα με το ΖΤΕ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gogas23 είπε

Απλώς με το speedport plus ασύρματα μου δίνει νταν 50 με okla που το μετράω . Οποτε σκεφτόμουν να το κρατήσω 

Αρα εχεις παρει ηδη την αποφαση σου

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gogas23 είπε

μα δεν εχω θεμα με το ΖΤΕ με το speedport plus ειχα θεματα γιατι το ειχα απο το 2018 και τωρα τελευταια εκανε επανεκινηση μονο του στα ξαφνικα αλα πρεπει να ηταν η γραμμες και οτι κανανε οι τεχνικοι στα καφαο αλωστε ρωτισα εναν τεχνικο και μολις του ειπα οτι κολαει το plus μου ειπε απο μονος του πηγαινετο για αλαγη και τα παιδια απο το καταστημα μου το αλαξανε στο δευτερολεπτο χωρις καμια ερωτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...