beman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι οκ για 24 γραμμη ? παρατηρησα οτι τα errors ειναι καλα αλλα το noise δεν μου αρεσει καθολου πολυ μικρο μου φαινεται , τωρα αν ο ΟΤΕ το κλειδωνει εκει δεν ξερω...το line μου φαινεται καλο για την περιοχη μου με παλιες γραμμες για πειτε την γνωμη σας ρε παιδια ! μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω .
cv01302 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Έδωσα πίσω το speedport plus ως αντικατάσταση με το ZTE H1600. Από εκεί που είχα πάρα πολλούς αποσυγχρονισμούς την ημέρα (αναβάθμιση από 50 σε 100 MBps), και έκανε τουλάχιστον 2 λεπτά η επανασύνδεση (στην καλύτερη) μέχρι και ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις, πλέον δεν παρατηρώ κανέναν αποσυγχρονισμό. Χώρια που η ταχύτητα παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα (σε αντίθεση με συγχρονισμό που έφτανε τα 60 MBps από 100). Το μόνο που κάνει ελάχιστες φορές είναι για μερικά δευτερόλεπτα κάποιο lag (σαν διακοπή σύνδεσης), δίχως όμως να χάνει IP ή να αποσυγχρονίζει, και με την σύνδεση να επιστρέφει στις περισσότερες περιπτώσεις δίχως να το καταλαβαίνω (μόνο π.χ. όταν βλέπω video στο youtube, είτε θα πέσει αρκετά η ποιότητα για λίγο, είτε θα κάνει για λίγα δευτερόλεπτα buffering). Το Noise Margin (Down) ανέβηκε αρκετά, από 7.5-8.0 πλέον είναι 9.5 - 10.0 . Έχω όμως αρκετά CRC down, όπως και οι υπόλοιποι χρήστες αν κρίνω από τα screenshots tους. Overall πιστεύω καλά έκανα που έδωσα πίσω το speedport plus
geoavlonitis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, beman είπε Αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι οκ για 24 γραμμη ? παρατηρησα οτι τα errors ειναι καλα αλλα το noise δεν μου αρεσει καθολου πολυ μικρο μου φαινεται , τωρα αν ο ΟΤΕ το κλειδωνει εκει δεν ξερω...το line μου φαινεται καλο για την περιοχη μου με παλιες γραμμες για πειτε την γνωμη σας ρε παιδια ! μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω . Αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι οκ για 24 γραμμη ? παρατηρησα οτι τα errors ειναι καλα αλλα το noise δεν μου αρεσει καθολου πολυ μικρο μου φαινεται , τωρα αν ο ΟΤΕ το κλειδωνει εκει δεν ξερω...το line μου φαινεται καλο για την περιοχη μου με παλιες γραμμες για πειτε την γνωμη σας ρε παιδια ! μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω . Αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι οκ για 24 γραμμη ? παρατηρησα οτι τα errors ειναι καλα αλλα το noise δεν μου αρεσει καθολου πολυ μικρο μου φαινεται , τωρα αν ο ΟΤΕ το κλειδωνει εκει δεν ξερω...το line μου φαινεται καλο για την περιοχη μου με παλιες γραμμες για πειτε την γνωμη σας ρε παιδια ! μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω . Καταρχας κοίταξε την καλωδιωση του σπιτιου σου και πόσο συγχρονιζεις στο εξωτερικο κουτι του ΟΤΕ. Αν και εκει ειναι τα ιδια τοτε καλεις τεχνικο τμημα, αν φυσικα θελεις βελτιωση στη γραμμη σου. Το upload ειναι επιεικως χαλια. Αυτα.
bebis4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Παίδες καλησπέρα. Συνδεθηκα σήμερα με οπτική ίνα και πλέον δεν βγάζει στατιτιστικα γραμμής γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο γίνεται;
Alexisep Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά μου άλλαξαν το ρούτερ-μοντεμ στο zte H1600 και δεν έχω κάμερες...πριν με το speedport δούλευαν άριστα...ξέρουμε τι μπορεί να φταίει?δεν της εμφανίζει καν μέσα στο ρούτερ...κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη..
paularas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Alexisep είπε Καλησπέρα παιδιά μου άλλαξαν το ρούτερ-μοντεμ στο zte H1600 και δεν έχω κάμερες...πριν με το speedport δούλευαν άριστα...ξέρουμε τι μπορεί να φταίει?δεν της εμφανίζει καν μέσα στο ρούτερ...κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.. ανοιξες τις πόρτες που ήταν ανοιχτες στο speedport ώστε να παίζουν οι κάμερες?
Alexisep Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, paularas είπε ανοιξες τις πόρτες που ήταν ανοιχτες στο speedport ώστε να παίζουν οι κάμερες? Ναι ότι είχα κάνει στο speedport έκανα κι εδώ,αλλά τίποτα 1
speedy23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπερα παιδια. Μολις αναγκαστηκα και πηρα αυτο το ρουτερ αφου μου αλλαξαν το παλιο (speedport plus) μιας και γυρισα απο διακοπες και βρηκα οτι δεν ειχα τηλεφωνο (οπως πολλοι αλλοι που διαβαζω κατα πασα πιθανοτητα καηκε η θυρα του τηλεφωνου στο ρουτερ απο τους κεραυνους). Μπορει να μου πει καποιος αν εχω κανει λαθος στο ανοιγμα της θυρας; Συγκεκριμενα οπως βλεπετε για το utorrent και συνεχιζει να ειναι πορτοκαλι κατω δεξια το icon στην εφαρμογη. Ή υπαρχει καποια ρυθμιση στο ρουτερ που δεν εχω κανει ή δεν εχω συμπληρωσει σωστα κατι εγω ( στο Portforward δεν εχει οδηγο) ή εχει θεμα το ρουτερ. Με το προηγουμενο δεν υπαρχε κανενα προβλημα, οπως και με οποιοδηποτε αλλο ρουτερ που ειχα ασχετως εταιριας. ΥΓ: Οσον αφορα το συγχρονισμο 10-15Mbps κατω απο το συγχρονισμο που ειχα στο speedport plus
spirostsonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, speedy23 είπε Καλησπερα παιδια. Μολις αναγκαστηκα και πηρα αυτο το ρουτερ αφου μου αλλαξαν το παλιο (speedport plus) μιας και γυρισα απο διακοπες και βρηκα οτι δεν ειχα τηλεφωνο (οπως πολλοι αλλοι που διαβαζω κατα πασα πιθανοτητα καηκε η θυρα του τηλεφωνου στο ρουτερ απο τους κεραυνους). Μπορει να μου πει καποιος αν εχω κανει λαθος στο ανοιγμα της θυρας; Συγκεκριμενα οπως βλεπετε για το utorrent και συνεχιζει να ειναι πορτοκαλι κατω δεξια το icon στην εφαρμογη. Ή υπαρχει καποια ρυθμιση στο ρουτερ που δεν εχω κανει ή δεν εχω συμπληρωσει σωστα κατι εγω ( στο Portforward δεν εχει οδηγο) ή εχει θεμα το ρουτερ. Με το προηγουμενο δεν υπαρχε κανενα προβλημα, οπως και με οποιοδηποτε αλλο ρουτερ που ειχα ασχετως εταιριας. ΥΓ: Οσον αφορα το συγχρονισμο 10-15Mbps κατω απο το συγχρονισμο που ειχα στο speedport plus θελει να βαλεις 192.168.1.1 - 192.168.1.1 στο WAN host IP address
infin1tyGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 25 minutes ago, spirostsonas said: θελει να βαλεις 192.168.1.1 - 192.168.1.1 στο WAN host IP address Αυτό είναι λάθος. 1
speedy23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το αφηνω οπως ηταν αρχικα με τα μηδενικα τοτε; Μηπως πρεπει να βαλω την ip μου ( αυτη που φαινεται στα what's my ip σαιτς)? Το ειχα δοκιμασει και ετσι αλλα δε δουλεψε. Edit: Πρασινισε τελικα το utorrent ( και μονιμοποιηθηκε διοτι χθες γινοταν για ενα λεπτο πρασινο και γυρναγε σε πορτοκαλι) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει να κανει με το software update που μαλλον εγινε σημερα το πρωι διοτι εκανε επανεκκινηση το ρουτερ. Μεχρι χθες ελεγε 2 στο μερος που εχω κυκλωσει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από speedy23
infin1tyGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Αυτό είναι από ποιες IP μπορούν να συνδέονται σε εσένα. Προφανώς θες από όλες, οπότε το αφήνεις με τα μηδενικά. 2
spirostsonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 ναι κουταμαρα εγραψα, εχει δικιο ο φιλος infin1ty. μου ηρθε το router χθες, το βραδυ εκανε update σε βερσιον Τ7Α, και σημερα με λιγο ψαξιμο και παιξιμο στο webUI του ρουτερ αλλα και στις ρυθμισεις mycosmote (ανοιξε-κλεισε διακοπτακια και επιλογες), και προς μεγαλη μου ανακουφιση, DDNS και port forwarding δουλευουν κανονικα.
speedy23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Τι ακριβως θελει απο τις ρυθμισεις απο το mycosmote για το port forwarding? Αρχιζω και εκνευριζομαι. Μια το γυρναει σε πορτοκαλι και μια σε πρασινη την ενδειξη στο utorrent.
tommybertsen Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, speedy23 είπε Το αφηνω οπως ηταν αρχικα με τα μηδενικα τοτε; Μηπως πρεπει να βαλω την ip μου ( αυτη που φαινεται στα what's my ip σαιτς)? Το ειχα δοκιμασει και ετσι αλλα δε δουλεψε. Edit: Πρασινισε τελικα το utorrent ( και μονιμοποιηθηκε διοτι χθες γινοταν για ενα λεπτο πρασινο και γυρναγε σε πορτοκαλι) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει να κανει με το software update που μαλλον εγινε σημερα το πρωι διοτι εκανε επανεκκινηση το ρουτερ. Μεχρι χθες ελεγε 2 στο μερος που εχω κυκλωσει. Έχω 200ω uptime και αυτή η έκδοση υπάρχει από τότε, δεν είναι καινούρια 3 ώρες πριν, speedy23 είπε Τι ακριβως θελει απο τις ρυθμισεις απο το mycosmote για το port forwarding? Αρχιζω και εκνευριζομαι. Μια το γυρναει σε πορτοκαλι και μια σε πρασινη την ενδειξη στο utorrent. Άλλαξε σε qbittorrent να βρεις την υγειά σου. Απορώ για ποιον λόγο χρησιμοποιείτε utorrent. Ναι, και εμένα με βόλευε αλλά πλέον είναι κυριολεκτικά ένα malware στον υπολογιστή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα