Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υψηλότερο noise margin σημαίνει λιγότερα λάθη και αποσυγχρονισμοί και χαμηλότερη ταχύτητα

πρέπει να είσαι κλειδωμένος στο 9 από τον ΟΤΕ στη vodafone το βάζουνε και 6 για να κλειδώσεις πιο ψηλά στην ταχύτητα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, labrok είπε

οταν ρυθμιζουμε ενα ρουτερ με wifi που εκπεμπει σε 2 μπαντες παντα κοιταμε αν το κινητο μας υποστηριζει 5Ghz ,αν ναι κοιταμε να ρυθμισουμε το ρουτερ στα καναλια 36-52 στην 5αρα και 1-11 στην 2.4 ,στην ευρωπη στην μπαντα των 2.4Ghz επιτρεπονται και τα καναλια 12-14 αλλα πολλα τηλεφωνα εχουν κλειδωσει να βλεπουν εως την 11, οποτε αν αυτοματα το ρουτερ παρει το καναλι 12-14 τοτε απλα δεν το βλεπει το κινητο σου!

Τωρα να σου πω για τα ΖΤΕ!! εχουν μαπα λογισμικο και δεν λειτουργουν σωστα σε μεγαλες ταχυτητες, ιδιως οταν το snr ειναι οριακο (οπως στην πλειοψηφια των καφαο που εχουν λαβει διπλασιασμο) τωρα αν εσεις εχετε 50αρα (η οποια εκ των πραγματων εχει υψηλο snr) και χαμηλο attenuation σε interleave γραμμη, δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι με τις 200αρες με fastpath και σε καπως πιο απομακρυσμενα απο τα καφαο σπιτια ,θα πρεπει να στηριχτουμε στα δικα σας δεδομενα, εγω σαν τεχνικος μιλαω που τα εχω δοκιμασει ολα, και το smart και το plus αλλα και το ZTE! απο ολα τα plus ειναι το πιο αξιοπιστο!! το smart δεν κανει bridging και το ΖΤΕ κανει ενα καρο crc σε snr<9 db!

σε 23 ωρες 50000 fec δεν ειναι και λιγα, ιδιως αφου το snr σου ειναι >10 db! προφανως θα εχεις μικροπτωσεις στις ταχυτητες ,οχι αποσυνδεσεις μιας και τα fec ειναι λαθη που ανακτηθηκαν!! αν εχεις το plus βαλτο να δεις αν με αυτο εχεις καλυτερα στατιστικα!!

Μα δεν είπε κανείς ότι πρέπει να στηριχτείτε στα δικά μου δεδομένα εμένα αυτά μου βγάζει τώρα το καινούργιο modem που πήρα γιατί το παλιό σε Attenuation έβγαζε εκεί που ήταν το 7.0 στο speedport plus πήγε στο 20 απόσταση από το ΚΑΦΑΟ τώρα μου βγάζει το καινούργιο αυτό εδώ Line Attenuation(Up/Down) 0/5.7 dB Όσο για την απόσταση για τα άλλα σπίτια που είναι πιο μακριά από τα ΚΑΦΑΟ σκεφτείτε ότι στο χωριό μου δεν έχει καν το σπίτι μου ίντερνετ και ΚΑΦΑΟ είναι πάρα πολύ μακριά ενώ εδώ στο σπίτι στην Αθήνα έχουνε βάλει τα καινούργια ΚΑΦΑΟ για την οπτική Ίνα που μας διαφημίζουν και κόμματα ΚΑΦΑΟ είναι άδεια δεν έχουνε τίποτα μέσα σκέτα κουτιά υπομονή αφού είστε και τεχνικός γιατί εγώ είμαι απλά τεχνικός υπολογιστών Κάντε υπομονή μέχρι να βγει η οπτική Ίνα ας πούμε μέχρι το 2050 που θα έχουν όλα τα σπίτια και το τελευταίο χωριό Μέχρι τότε Σταματήστε να βάζετε 200mbps γραμμές Πού είναι υπερβολικές και για αυτο το βγαζουν λαθη και προβληματα  τα modem Πού χρησιμοποιείται εγώ με την 50ρα Άρα μία χαρά. το πολύ να την κάνω 100ρα Όταν λήξει το συμβόλαιο και να τα αφήσω εκεί ώστε να μην έχω προβλήματα  έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζει ακόμα 200άρα γραμμή η περιοχή μου και ας έχει τα νέα ΚΑΦΑΟ με τα καλώδια έτοιμα αλλά να είναι ακόμα άδεια Όπως είπα και πριν και είναι υπερβολή να βάλεις την 200άρα γραμμή και να είσαι 1,5 km μακριά από το ΚΑΦΑΟ για παράδειγμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BILL5 είπε

Μα δεν είπε κανείς ότι πρέπει να στηριχτείτε στα δικά μου δεδομένα εμένα αυτά μου βγάζει τώρα το καινούργιο modem που πήρα γιατί το παλιό σε Attenuation έβγαζε εκεί που ήταν το 7.0 στο speedport plus πήγε στο 20 απόσταση από το ΚΑΦΑΟ τώρα μου βγάζει το καινούργιο αυτό εδώ Line Attenuation(Up/Down) 0/5.7 dB Όσο για την απόσταση για τα άλλα σπίτια που είναι πιο μακριά από τα ΚΑΦΑΟ σκεφτείτε ότι στο χωριό μου δεν έχει καν το σπίτι μου ίντερνετ και ΚΑΦΑΟ είναι πάρα πολύ μακριά ενώ εδώ στο σπίτι στην Αθήνα έχουνε βάλει τα καινούργια ΚΑΦΑΟ για την οπτική Ίνα που μας διαφημίζουν και κόμματα ΚΑΦΑΟ είναι άδεια δεν έχουνε τίποτα μέσα σκέτα κουτιά υπομονή αφού είστε και τεχνικός γιατί εγώ είμαι απλά τεχνικός υπολογιστών Κάντε υπομονή μέχρι να βγει η οπτική Ίνα ας πούμε μέχρι το 2050 που θα έχουν όλα τα σπίτια και το τελευταίο χωριό Μέχρι τότε Σταματήστε να βάζετε 200mbps γραμμές Πού είναι υπερβολικές και για αυτο το βγαζουν λαθη και προβληματα  τα modem Πού χρησιμοποιείται εγώ με την 50ρα Άρα μία χαρά. το πολύ να την κάνω 100ρα Όταν λήξει το συμβόλαιο και να τα αφήσω εκεί ώστε να μην έχω προβλήματα  έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζει ακόμα 200άρα γραμμή η περιοχή μου και ας έχει τα νέα ΚΑΦΑΟ με τα καλώδια έτοιμα αλλά να είναι ακόμα άδεια Όπως είπα και πριν και είναι υπερβολή να βάλεις την 200άρα γραμμή και να είσαι 1,5 km μακριά από το ΚΑΦΑΟ για παράδειγμα

απλα σου ειπα οτι τα δεδομενα σου δειχνουν οτι εισαι πολυ κοντα και με την κατοσταρα σε interleave δεν υπαρχει περιπτωση να σου κανει σοβαρο προβλημα, εγω εχω 200αρα fastpath με το ΖΤΕ δεν καρατει ουτε 10 λεπτα, με το Plus με το νεο firmware ΟΤΕ10 εχω 3 μερες σταθερη γραμμη, ουτε καν ip δεν αλλαξε,

τωρα για την οπτικη ινα! ερχεται μεσα στο χρονο, η αποψη μου ειναι οτι με τον διπλασιασμο παρατραβηξαν το σχοινι και τα καφαο υπερφορτωθηκαν, η μονη λυση ειναι ειτε καινουρια καφαο η οπτικη ινα, αφου εχω κανει ενα σωρο παραπονα στον ΟΤΕ της πατρας για την καταντια μετα τον διπλασιασμο, τελικα μου το ξεφουρνισαν οτι μεσα στον χρονο ξεκινανε τις οπτικες τουλαχιστο στην περιοχη μου.

Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 1:36 ΜΜ, labrok είπε

με το Plus με το νεο firmware ΟΤΕ10 

Εγώ έχω αυτό "09022001.00.031_OTE2". Έχει βγει καινούργιο; Που μπορώ να το βρώ;

Δημοσ.

και εγω με την 50ρα ειμαι καλα αλοι ακομα με 24ρα και την 50ρα την ονειρευονται 

ScreenShot222.jpg

ΖΤΕ.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα θέματα που είχα με τη σύνδεση μου με τη χαμηλή ταχύτητα και τις αποσυνδέσεις επιλύθηκαν αφού δήλωσα βλάβη.

Τώρα μου παρουσιάζεται άλλο πρόβλημα. Ανα 3 - 7 μέρες ξαφνικά κόβεται η σύνδεση με τον isp με μήνυμα στο disconnect reason (isp timeout) και  η μόνη λύση για να επανέλθει είναι με επαεκκίνηση του router. Το DSL Link δείχνει πληροφορίες κανονικά. Δεν φαίνεται ότι γίνεται απόσυνδεση λόγω κακής σύνδεσης αλλά ότι ο isp την διακόπτει. Συμβαίνει σε κανεναν άλλο αυτό; Παραθέτω σχετικό screenshot.

253613179_IMG_61182.PNG.68d77cc65de608b049adb954185d2b07.PNG

Επεξ/σία από medidia
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εμένα παραμένει το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις τους έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 φορές τηλ. φτιάχνουν και καλα την βλαβη δουλεύει για 2-3 μέρες καλα και μετά πάλι τα ίδια!! 

Στιγμιότυπο οθόνης (21).png

Στιγμιότυπο οθόνης (22).png

Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

ZTE H1600

Έχοντας το συγκεκριμένο router τις cosmote έχω το εξής πρόβλημα όταν βλέπω live streaming στην τηλεοραση δεν με αφήνει σχεδόν καθόλου ταχύτητα να σερφαρω από το κινητό και όταν το κάνω το αποτέλεσμα είναι να κολλάει η τηλεόραση... Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε στάνταρ ταχύτητα για κάθε συσκευή ώστε να μην έχει πρόβλημα η τηλεόραση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...