MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά κάντε ένα κόπο και πείτε μου αν η γραμμή είναι οκ! Σαφώς, μια χαρά είναι η (ε)κατοστάρα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Σαφώς, μια χαρά είναι η (ε)κατοστάρα σας. Εχει σημασία το καινούριο ρουτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Εχει σημασία το καινούριο ρουτερ? Εφόσον είστε από τους τυχερούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γραμμής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε παρατηρήσει κάποια άλλη αξιοσημείωτη δυσλειτουργια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εφόσον είστε από τους τυχερούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γραμμής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε παρατηρήσει κάποια άλλη αξιοσημείωτη δυσλειτουργια; Στο προηγούμενο ρουτερ είχε λαγκ αν το λέω σωστά και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ π χ για να παίξει ο μικρός ένα online τύπου fifa οπότε καθημερινά έκανα τουλάχιστον μια επανεκκίνηση πριν από κάποιο παιχνίδι online με αυτο το ρουτερ δεν το έχω δοκιμάσει σε παιχνίδι αλλά εύχομαι να έχει αλλάξει αυτό δεν ξερω αν έχει σχέση ότι έχω πάνω κάποιες συσκευές και με wifi σύνδεση.... γενικά αν δουλεύει απρόσκοπτα δεν ξερω γιατί βλέπω τους αριθμούς αλλά είναι κινέζικα για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 @Ducatista Έχετε δει γενικά, διακοπές, αξιοσημείωτες πτώσεις ταχύτητα κ.ά.; Κατά βάση, αυτά τα προβλήματα έχουμε εμείς οι άτυχοι της υπόθεσης. Αν δεν τα έχετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε @Ducatista Έχετε δει γενικά, διακοπές, αξιοσημείωτες πτώσεις ταχύτητα κ.ά.; Κατά βάση, αυτά τα προβλήματα έχουμε εμείς οι άτυχοι της υπόθεσης. Αν δεν τα έχετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Οχι η αλήθεια δεν έχω δει κάτι τετοιο μονο αυτό που ανέφερα αρα είμαι από τους τυχερους; Μόλις τώρα, Ducatista είπε Οχι η αλήθεια δεν έχω δει κάτι τετοιο μονο αυτό που ανέφερα αρα είμαι από τους τυχερους; Ισως έχει να κάνει που είμαι σε μονοκατοικία και δεν έχω και άλλους κοντά μου (δεν ξερω αν λεω χαζομαρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Οχι η αλήθεια δεν έχω δει κάτι τετοιο μονο αυτό που ανέφερα αρα είμαι από τους τυχερους; Ανάψτε και ένα κεράκι, μην σας πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε @Ducatista Έχετε δει γενικά, διακοπές, αξιοσημείωτες πτώσεις ταχύτητα κ.ά.; Κατά βάση, αυτά τα προβλήματα έχουμε εμείς οι άτυχοι της υπόθεσης. Αν δεν τα έχετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Δουλεύει άψογα όπως έχω ξαναπεί σε 100αρα. Λογικά παίζει ρόλο η γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Ανάψτε και ένα κεράκι, μην σας πω.. Χαχα μαλιστα! Αρα να μη ξαναπώ κουβέντα αν και στο καινούριο ρουτερ κάνω καμιά επανεκκίνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Δουλεύει άψογα όπως έχω ξαναπεί σε 100αρα. Λογικά παίζει ρόλο η γραμμή. Σύμφωνοι. Μόλις τώρα, Ducatista είπε Χαχα μαλιστα! Αρα να μη ξαναπώ κουβέντα αν και στο καινούριο ρουτερ κάνω καμιά επανεκκίνηση! Εφόσον κάνετε και τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα, δεν ενοχλεί σε κάτι που το κάνετε! Ανεβάστε αν θέλετε και το θυμηθείτε, σε κανένα δεκαπενθήμερο ξανά, ένα αντίστοιχο απόσπασμα οθόνης, να ρίξουμε μια ματιά (συγκριτικά δηλ. με το χθεσινό που αναρτήσατε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Σύμφωνοι. Εφόσον κάνετε και τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα, δεν ενοχλεί σε κάτι που το κάνετε! Ανεβάστε αν θέλετε και το θυμηθείτε, σε κανένα δεκαπενθήμερο ξανά, ένα αντίστοιχο απόσπασμα οθόνης, να ρίξουμε μια ματιά (συγκριτικά δηλ. με το χθεσινό που αναρτήσατε). Θα το κάνω ναι! Είμαι και εγώ περίεργος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrok Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Σωστά, μόνο που θα έπρεπε να το δω αυτό και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου που επιστρέψαμε (και την επόμενη, τη μεθεπόμενη και ούτω καθεξής). Στην περίπτωσή μου δεν συνέβη, το status της σύνδεσης ήταν Παναγία βόηθα. το θεμα ειναι οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι γενικη και οχι μονο σε εσας οποτε να θεωρησω οτι ειχαν γενικο προβλημα στο δικτυο και ξαφνικα το εφτιαξαν? και εμενα τα snr ξαφνικα ανεβηκαν απο 6.9 σε 9.3 κατα τις 13 του μηνος, και σταθεροποιηθηκε η γραμμη μου, δεν μπορω να πιστεψω οτι ενω με ειχαν φλομωσει στην παραμυθα οτι φταει η καλωδιωση μου ολο αυτο τον καιρο ξαφνικα να αποφασισουν να φτιαξουν αυτο που αυτοι οι ιδιοι λεγανε οτι δεν ισχυει....κατι δεν μου καθεται καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Πηρε κανεις πρεφα ποτε δωθηκε το νεο firmware? Αν και εχω μαζεμενα errors, ωστοσο δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα. Συνηθως <90 ωρες επρεπε να παιχτει ενα restart 4 ώρες πριν, labrok είπε τα snr Το snr ποιο ειναι? line attenuation ή noise margin? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πηρε κανεις πρεφα ποτε δωθηκε το νεο firmware? Αν και εχω μαζεμενα errors, ωστοσο δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα. Συνηθως <90 ωρες επρεπε να παιχτει ενα restart Το snr ποιο ειναι? line attenuation ή noise margin? snr=noise margin σε fast path που είσαι μαζεύεις πιο πολλά crc και έχεις χαμηλότερο συγχρονισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα