Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Εχει σημασία το καινούριο ρουτερ?

Εφόσον είστε από τους τυχερούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γραμμής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε παρατηρήσει κάποια άλλη αξιοσημείωτη δυσλειτουργια; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εφόσον είστε από τους τυχερούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γραμμής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε παρατηρήσει κάποια άλλη αξιοσημείωτη δυσλειτουργια; 

Στο προηγούμενο ρουτερ είχε λαγκ αν το λέω σωστά και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ π χ για να παίξει ο μικρός ένα online τύπου fifa οπότε καθημερινά έκανα τουλάχιστον μια επανεκκίνηση πριν από κάποιο παιχνίδι online με αυτο το ρουτερ δεν το έχω δοκιμάσει σε παιχνίδι αλλά εύχομαι να έχει αλλάξει αυτό δεν ξερω αν έχει σχέση ότι έχω πάνω κάποιες συσκευές και με wifi σύνδεση.... γενικά αν δουλεύει απρόσκοπτα δεν ξερω γιατί βλέπω τους αριθμούς αλλά είναι κινέζικα για μένα

@Ducatista Έχετε δει γενικά, διακοπές, αξιοσημείωτες πτώσεις ταχύτητα κ.ά.;

Κατά βάση, αυτά τα προβλήματα έχουμε εμείς οι άτυχοι της υπόθεσης. Αν δεν τα έχετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. 

Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Κατά βάση, αυτά τα προβλήματα έχουμε εμείς οι άτυχοι της υπόθεσης. Αν δεν τα έχετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. 

Οχι η αλήθεια δεν έχω δει κάτι τετοιο μονο αυτό που ανέφερα αρα είμαι από τους τυχερους;

Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Οχι η αλήθεια δεν έχω δει κάτι τετοιο μονο αυτό που ανέφερα αρα είμαι από τους τυχερους;

Ισως έχει να κάνει που είμαι σε μονοκατοικία και δεν έχω και άλλους κοντά μου (δεν ξερω αν λεω χαζομαρες)

Ανάψτε και ένα κεράκι, μην σας πω.. 

2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Δουλεύει άψογα όπως έχω ξαναπεί σε 100αρα. Λογικά παίζει ρόλο η γραμμή.

Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Ανάψτε και ένα κεράκι, μην σας πω.. 

Χαχα μαλιστα! Αρα να μη  ξαναπώ κουβέντα αν και στο καινούριο ρουτερ κάνω καμιά επανεκκίνηση!

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Δουλεύει άψογα όπως έχω ξαναπεί σε 100αρα. Λογικά παίζει ρόλο η γραμμή.

Σύμφωνοι. 

Χαχα μαλιστα! Αρα να μη  ξαναπώ κουβέντα αν και στο καινούριο ρουτερ κάνω καμιά επανεκκίνηση!

Εφόσον κάνετε και τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα, δεν ενοχλεί σε κάτι που το κάνετε! Ανεβάστε αν θέλετε και το θυμηθείτε, σε κανένα δεκαπενθήμερο ξανά, ένα αντίστοιχο απόσπασμα οθόνης, να ρίξουμε μια ματιά (συγκριτικά δηλ. με το χθεσινό που αναρτήσατε). 

15 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Σύμφωνοι. 

Εφόσον κάνετε και τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα, δεν ενοχλεί σε κάτι που το κάνετε! Ανεβάστε αν θέλετε και το θυμηθείτε, σε κανένα δεκαπενθήμερο ξανά, ένα αντίστοιχο απόσπασμα οθόνης, να ρίξουμε μια ματιά (συγκριτικά δηλ. με το χθεσινό που αναρτήσατε). 

Θα το κάνω ναι! Είμαι και εγώ περίεργος!

43 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Σωστά, μόνο που θα έπρεπε να το δω αυτό και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου που επιστρέψαμε (και την επόμενη, τη μεθεπόμενη και ούτω καθεξής). Στην περίπτωσή μου δεν συνέβη, το status της σύνδεσης ήταν Παναγία βόηθα. 

το θεμα ειναι οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι γενικη και οχι μονο σε εσας οποτε να θεωρησω οτι ειχαν γενικο προβλημα στο δικτυο και ξαφνικα το εφτιαξαν? και εμενα τα snr ξαφνικα ανεβηκαν απο 6.9 σε 9.3 κατα τις 13 του μηνος, και σταθεροποιηθηκε η γραμμη μου, δεν μπορω να πιστεψω οτι ενω με ειχαν φλομωσει στην παραμυθα οτι φταει η καλωδιωση μου ολο αυτο τον καιρο ξαφνικα να αποφασισουν να φτιαξουν αυτο που αυτοι οι ιδιοι λεγανε οτι δεν ισχυει....κατι δεν μου καθεται καλα!!

Πηρε κανεις πρεφα ποτε δωθηκε το νεο firmware? Αν και εχω μαζεμενα errors, ωστοσο δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα.

Συνηθως <90 ωρες επρεπε να παιχτει ενα restart

image.png.4a75568009dd1c48d2b4b4e28c5d03ea.png

4 ώρες πριν, labrok είπε

τα snr

Το snr ποιο ειναι? line attenuation ή noise margin? 

• Like 1

24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πηρε κανεις πρεφα ποτε δωθηκε το νεο firmware? Αν και εχω μαζεμενα errors, ωστοσο δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα.

Συνηθως <90 ωρες επρεπε να παιχτει ενα restart

image.png.4a75568009dd1c48d2b4b4e28c5d03ea.png

Το snr ποιο ειναι? line attenuation ή noise margin? 

snr=noise margin

σε fast path που είσαι μαζεύεις πιο πολλά crc και έχεις χαμηλότερο συγχρονισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...