ScorpioX777 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Το αλλαξα και εγω αλλα ειναι αθλιο στα παιχνιδια. Στο fifa 22 που παιζει ο μικρος βγαζει πολλα errors και μπουκωνει και στρωνει μονο με επανεκινηση για καποιο διαστημα και μετα παλι τα ιδια... Τηλεφωνο πηρα δοκιμασα οτι ηξερα χωρις αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Απο οτι φαινεται εγινε αναβαθμιση καποια στιγμη. Συνεχιζετε να εχετε θεματα με port binding κτλ? Γτ ενας φιλος θελει να συνδεεται στο pc μου απομακρυσμενα για κατι με την σχολη του, και δεν μπορει. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Συνδέομαι κανονικά με teamviewer & VNC απομακρυσμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Συνδέομαι κανονικά με teamviewer & VNC απομακρυσμένα. Πριν ειχες θεμα ή ησουν και παλι οκ? Βασικα ο φιλος θελει να τρεξει καποια scripts. Δεν εχω καταλαβει την διαδικασια και πολυ, αλλα τελος παντων εχουμε αλλαξει μονο port forward και dhcp static. Θελει κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πριν ειχες θεμα ή ησουν και παλι οκ? Δεν είχα ποτέ και κανένα θέμα με το ΖΤΕ. Δεν έκανα τίποτα , απλά θέλω να ελέγχω μέσω teamviewer ή vnc (κυρίως το πρώτο ,γιατί τρέχω ένα 2ο PC) και ουσιαστικά τρέχουν όπως και πριν (δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις του ρούτερ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsosre Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Υπάρχει app για να κάνεις διαχείριση το ρούτερ χωρίς να μπαίνεις από το http://192.168.1.1/ Πέρα από το cosmote app που είναι μάπα. Θέλω να μπορώ να ανοιγοκλείνω το wifi με ένα κλικ από app ίσως της ΖΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, kotsosre είπε Υπάρχει app για να κάνεις διαχείριση το ρούτερ χωρίς να μπαίνεις από το http://192.168.1.1/ Πέρα από το cosmote app που είναι μάπα. Θέλω να μπορώ να ανοιγοκλείνω το wifi με ένα κλικ από app ίσως της ΖΤΕ. Μια χαρά είναι το app της cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsosre Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μια χαρά είναι το app της cosmote. Για εσένα μπορεί να είναι καλό εγώ βάζω scheduled wifi και δεν βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogas23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Ρε παιδιά Μία απορία : ενώ μπαίνω στο 192.168.1.1 βλέπω μόνο την ταχύτητα που έχω και δεν μπορώ να δω μέχρι ποσό υποστηρίζει (δεν δείχνει δλδ το attanable rate ) γιατί ;;; που μπορώ να το δω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Όλα τα δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogas23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Πες λίγο τα βήματα που πρέπει. Α κάνω φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, gogas23 είπε Πες λίγο τα βήματα που πρέπει. Α κάνω φίλε μου Θα μπεις στην καρτέλα ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 8 minutes ago, gogas23 said: Πες λίγο τα βήματα που πρέπει. Α κάνω φίλε μου On 23/07/2022 at 13:23, grigoros36 said: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogas23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στην επιλογή internet μόνο τις επιλογές που βλέπετε με βγάζει. Δεν έχει πουθενά dsl link information κτλπ. Μόνο στο status information βλέπω down k up χωρίς όμως max rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εσύ δεν έχεις το ΖΤΕ Η1600 αλλά το Speedport Plus. Δε δείχνει κάτι άλλο εκτός των στοιχείων από αυτή τη σελίδα που μας ανέβασες (Status Information), χρησιμοποίησε όμως το link : http://192.168.1.1/data/Status.json και κάνε Copy-Paste εδώ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα