geoavlonitis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Με βαση τα στατιστικα σου εισαι σε καμπινα της Vodafone που εχουν αναφερθει ουκ ολιγες φορες αλλοι συνδρομητες της Cosmote με πολλα προβληματα αποσυνδεσεων. Φυσικα η Vodafone πεταει χαρταετο πανω στο θεμα αυτο. Εδω ειναι ενα τετοιο topic σε διπλανο forum 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arthur67 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 2:11 ΜΜ, geoavlonitis είπε Με βαση τα στατιστικα σου εισαι σε καμπινα της Vodafone που εχουν αναφερθει ουκ ολιγες φορες αλλοι συνδρομητες της Cosmote με πολλα προβληματα αποσυνδεσεων. Φυσικα η Vodafone πεταει χαρταετο πανω στο θεμα αυτο. Εδω ειναι ενα τετοιο topic σε διπλανο forum αληθεια η vodafone εχει προβληματα με τα dslam και δεν εχει καμια διαθεση να φτιαξει μονιμα το προβλημα σε οποιον παροχο και αν εισαι, ιδιως αν η περιοχη εχει χαμηλο συντελεστη δομησης.( λιγοτεροι πελατες) γενικα θελουν κυνηγι , συνεχεια καταγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Σήμερα άλλαξα και γω σε αυτό το router, και ενώ στην αρχή το σεταρα και δούλεψε κατευθείαν, όταν έφτασε η ώρα να συνδέσω το switch, στάθηκε αδύνατον να το δει το router. Δοκίμασα factory reset και στα δύο, όλες τις Lan και πάει λέγοντας, αλλά δν κατάφερα τίποτα... Γνώσεις από δίκτυα δεν έχω, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλεί, ηη τι πρέπει να κοιτάξω. Παρατήρησα ότι ανα τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζει το εξής Όπως και αν το αφήσω μπορεί και το received να ανέβει... Το switch είναι το hp 2620-24 (j9625a). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimlyk2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Πριν από λίγες ημέρες αντικατέστησα το Speedport plus με το ZTE H1600 λόγω πολύ υψηλού χρόνου επανασύνδεσης στο διαδίκτυο (περίπου 20 λεπτά), το οποίο και επιλύθηκε . Έκτοτε έχω μια πτώση ,σταθερά της ταχύτητας συγχρονισμού κατά 13Mbps, δοκίμασα το ίδιο modem σε άλλο όροφο της πολυκατοικίας έχοντας την τελευταία μέτρηση πριν δοκιμάσω το ZTE, ακριβώς τα ίδια ,πτώση ταχύτητας κατά περίπου 13Mbps, δηλωθηκε ως βλάβη στην Cosmote , δεν άλλαξε το παραμικρό και έλαβα απαντήσεις όπως, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη εταιρία για υποβάθμιση και αλλαγή προγράμματος , και να έχετε βλάβη στο χαλκό, κανείς δεν ασχολείται πλέον με το χαλκό τώρα που μπαίνουν οπτικές ίνες, λύση δεν έλαβα για την πτώση ταχύτητητας προφανως λόγω νέου modem, τόσο πιάνει η περιοχή σας, κ.λ.π. Σε ερώτηση που έκανα αν μπορώ να αλλάξω πάλι σε Speedport plus , έλαβα αρνητική απάντηση, δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despoinamaria Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας μια ερώτηση πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τα 5 GHz από το ΖΤΕ Η1600 να λειτουργεί μόνο με 2,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 καλησπερα σε ολους αθ ηθελα να ρωτησω σχετικα με εγκατασταση οπτικης ινας στο διαμερισμα μου. εχουν ερθει και εχουν βαλει το κουτι εξω απο την πορτα. μπορουν να περασουν την οπτικη ινα απο τα καναλια που υπαρχουν στο σπιτι και να την κουμπωσουν κατευθειαν στο συγκεκριμενο ρουτερ ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Όχι η οπτική ίνα θα περάσει από δικό της κανάλι, δεν μπορεί να περαστεί από εκεί που περνούν και αλλα καλώδια γιατί θα πάθει ζημιά, η οπτική ίνα δεν κουμπώνει επάνω στο ρουτερ απευθείας, αλλα επάνω στο ont, και από εκεί φεύγει καλώδιο lan και συνδέετε στο ρουτερ σημείωση υπάρχουν ρουτερ που η οπτική ίνα κουμπώνει επάνω τέτοιο νομίζω δίνει η wind nova inalan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, markon είπε Όχι η οπτική ίνα θα περάσει από δικό της κανάλι, δεν μπορεί να περαστεί από εκεί που περνούν και αλλα καλώδια γιατί θα πάθει ζημιά, η οπτική ίνα δεν κουμπώνει επάνω στο ρουτερ απευθείας, αλλα επάνω στο ont, και από εκεί φεύγει καλώδιο lan και συνδέετε στο ρουτερ σημείωση υπάρχουν ρουτερ που η οπτική ίνα κουμπώνει επάνω τέτοιο νομίζω δίνει η wind nova inalan Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλησπερα και παλι πηρα το καινουριο ρουτερ πριν μια βδομαδα τα ιδια και χειροτερα ειναι τωρα κανει πιο πολλες αποσυνδεσεις ,μαλλον δεν εφταιγε το προηγουμενο Η1600 ! Ρωτησα μηπως ειχαν το Speedport plusή το smart αλλα δεν υπαρχει τιποτα απο τα 2!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Όλοι στην ίδιο ολίσθημα υποπέσαμε.. Δεν θέλω να νιώθεις μόνος σου, είμαστε πολλοί τέτοιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μια χαρά λειτουργεί σε εμένα το συγκεκριμένο. Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μια χαρά λειτουργεί σε εμένα το συγκεκριμένο. Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα. Σε εσάς πουθενά. Σε εμάς υπάρχει, απλώς α) ακόμα το ψάχνουμε, β) φαίνεται να μαζευόμαστε αρκετοί. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Μια χαρά λειτουργεί σε εμένα το συγκεκριμένο. Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα. Same here. Ούτε μισό πρόβλημα από τη στιγμή που το πήρα. Είτε είμαστε από τους τυχερούς, είτε οι φίλοι από τους άτυχους. Απλώς να σημειώσω, συνήθως (συνήθως, όχι πάντα), αναφέρονται τα προβλήματα μιας (οποιασδήποτε) συσκευής, παρά τα προτερήματα, και λιγότερο τακτικά θα μπουν με την ίδια θέρμη να γράψουν όσοι δεν έχουν το παραμικρό θέμα Just saying. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Σε εσάς πουθενά. Σε εμάς υπάρχει, απλώς α) ακόμα το ψάχνουμε, β) φαίνεται να μαζευόμαστε αρκετοί. Καλή τύχη τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Καλή τύχη τότε. Να είστε καλά, καλή Παναγιά εύχομαι και καλό υπόλοιπο Αυγούστου. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα