MORBID21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, ICE-T είπε πήρα τηλέφωνο το 13788 τους είπα ότι δεν δουλεύει το custom DNS και όλες οι συσκευές μου είναι με custom και βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγει firmware που φτιάχνει το πρόβλημα και θα μου το στείλουν με elta courier και μετά θα επιστρέψω το Η1600 σε κατάστημα εντός 10 ημερών ,τώρα μπορεί να το προχώρησε επειδή έχω ζητήσει αλλαγή πόρτας στην καμπίνα εδώ και 20ημερες και από μέρα σε μέρα όλο θα πάνε λένε και ακόμη έχει μείνει έτσι 😂σαν ανοιχτή βλάβη, αυτά για να μην λέμε ότι η τεχνική υποστήριξη είναι γρήγορη στην Cosmote και έχουν τεχνικό συνεργείο 800 μέτρα από το σπίτι μου 2οροφο κτήριο 😂 θα έγραφα χοντράδες αλλά θα διαγραφούν από moderator. Και εγω πανω κατω τα ιδια τους ειπα και μου το εστειλαν με ελτα κουριερ σε δυο μερες.(το plus) Εχω ζητησει αλλαγη ζευγους πορτας απερχομενου και οτιδηποτε αλλο εχω διαβασει εδω μεσα και σε αλλο φορουμ μπας και βελτιωθει κατι αλλα δεν ξερω κατα ποσο αλλαχτηκε κατι απο αυτα γιατι ειμαι στα ιδια και χειροτερα πλεον με το plus. Ρωτησα γιατι εμενα δεν γραφει VDSL2 VECTORING,γιατι δεν γραφει fast path( αφου το γυρισαμε σε fast path ενα βραδυ με εναν τσακαλακο τεχνικο με ορεξη μηπως μειωθουν τα λαθη που γεμιζα καθε βραδυ κατα τις 11 με 1 το βραδυ και το χαμηλοτερο ping αλλα και τη φυση του fast path.οντως βελτιωσε την σταθεροτητα οχι την ταχυτητα προφανως) πηρα γελοιες απαντησεις για τα παραπανω ερωτηματα μη τα πολυλογω ειμαι 290+ μετρα απο ΑΚ σε χωριο(επιβεβαιωμενο απο τεχνικο) με εχουν τρελανει με την καραμελα της ανεφικτοτητας και υποβαθμηση η speed booster και μουφα μοντες. μετα απο απειρα τηλ και παραπονα ο ιδιος και ισως μοναδικος τεχνικος που πρεπει να παιζει εδω μου παραδεχτηκε οτι οντως δεν ειχε κουμπωσει καλα ενα καλωδιο που ειχαν αλλαξει προσφατα εδω κοντα σε εμενα μετα απο αμετρητες δηλωσεις βλαβης που μου ελεγαν οτι απλα φταιει ο χαλκος,η αποσταση και οτι αλλο τυπικο παιζει να σημειωσω οτι το zte εγραφε πολλα λαθη συγκεκριμενες ωρες που μετα απο ρισταρτ σταματουσαν και οπως τους ειπα αν εφταιγε μονο η γραμμη δεν θα σταματουσαν με ρισταρτ μεγαλη απορια εχω γιατι μειωθηκε πολυ το upload μου με το plus και κλειδωνω πλεον 2700 up απο 3800 και απο 28 με 30 στο down οπως πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μιας και ξεκίνησε πάλι τις στιγμιαίες αποσυνδέσεις στο ασύρματο δίκτυο (πέρα από την χαμηλή ταχύτητα που μου δίνει σε σχέση με τα άλλα μοντεμς) ήταν ταφόπλακα για την απόφαση. Έχοντας αλλάξει 3 ZTE ήδη σε λιγότερο από μήνα, προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και παρήγγειλα το 7530AX. Μείνετε μακριά από το ZTE! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Προσωπικά προς το παρόν δουλεύει πολύ καλά το ΖΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και ξεκίνησε πάλι τις στιγμιαίες αποσυνδέσεις στο ασύρματο δίκτυο (πέρα από την χαμηλή ταχύτητα που μου δίνει σε σχέση με τα άλλα μοντεμς) ήταν ταφόπλακα για την απόφαση. Έχοντας αλλάξει 3 ZTE ήδη σε λιγότερο από μήνα, προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και παρήγγειλα το 7530AX. Μείνετε μακριά από το ZTE! τσαμπα εκανες καταγγελια στην ΕΕΤΤ αυτην την περιοδο κανουν τις παπιες δεν θα πω παραπανω γιατι θα πεσει λογοκρισια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και ξεκίνησε πάλι τις στιγμιαίες αποσυνδέσεις στο ασύρματο δίκτυο (πέρα από την χαμηλή ταχύτητα που μου δίνει σε σχέση με τα άλλα μοντεμς) ήταν ταφόπλακα για την απόφαση. Έχοντας αλλάξει 3 ZTE ήδη σε λιγότερο από μήνα, προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και παρήγγειλα το 7530AX. Μείνετε μακριά από το ZTE! Μια χαρά είναι το ΖΤΕ. Τις στιγμιαίες αποσυνδέσεις μου τις έκανε έως ότου φτιάξω την γραμμή μου αλλά η αλήθεια είναι πως το ασύρματό του το χρησιμοποιώ μόνο για σύνδεση του 2ου PC στο δωμάτιο (έχω τα Tp Link Tapo για ασύρματη συνδεσιμότητα και καμιά 20ρια συσκευές πάνω τους). Από εκεί και ύστερα, τέρμα οι αποσυνδέσεις, τέρμα οι αλλαγές ταχύτητας. Πιο σταθερό δεν γίνεται. Τέτοια γκαντεμιά με 3 ΖΤΕ σε σένα; Κάτι τρέχει με την γραμμή μήπως; Τι σου'χουν πει από τον ΟΤΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paposgr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2022 στις 10:21 ΜΜ, ICE-T είπε πήρα τηλέφωνο το 13788 τους είπα ότι δεν δουλεύει το custom DNS και όλες οι συσκευές μου είναι με custom και βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγει firmware που φτιάχνει το πρόβλημα και θα μου το στείλουν με elta courier και μετά θα επιστρέψω το Η1600 σε κατάστημα εντός 10 ημερών ,τώρα μπορεί να το προχώρησε επειδή έχω ζητήσει αλλαγή πόρτας στην καμπίνα εδώ και 20ημερες και από μέρα σε μέρα όλο θα πάνε λένε και ακόμη έχει μείνει έτσι 😂σαν ανοιχτή βλάβη, αυτά για να μην λέμε ότι η τεχνική υποστήριξη είναι γρήγορη στην Cosmote και έχουν τεχνικό συνεργείο 800 μέτρα από το σπίτι μου 2οροφο κτήριο 😂 θα έγραφα χοντράδες αλλά θα διαγραφούν από moderator. Δουλεύει το DNS απλά θέλει λίγο ψάξιμο και γνώση, 1. Local Network->Lan->DHCP Server ON 2. Local Network->Lan->DHCP Server LAN IP Adress κάπου ψηλά πχ 192.168.1.250 Εδώ θα βρίσκεις πλέον το ZTE H1600 3. Local Network->Lan->DHCP Server Subnet Mask 255.255.255.0 4. Local Network->Lan->DHCP DHCP Start IP Address 192.168.1.1 5. Local Network->Lan->DHCP DHCP End IP Address 192.168.1.100 αν έχεις 100 συσκευές που συνδέονται στο modem 6. Local Network->Lan->DHCP ISP DNS off 7. Local Network->Lan->DHCP Primary DNS και Secondary DNS αυτούς που θες πχ 1.1.1.1, 8.8.8.8 8. Apply (Modem στο 192.168.1.250) Και αρχίζει το δύσκολο (?) Ρυθμίζεις όλες τις συσκευές σου να παίρνουν αυτόματα IP. Αυτές θα εμφανιστούν στο Local Network->Lan->DHCP Allocated Address (DHCP) όπου θα εμφανίζετε και το MAC address . Έτσι το μόνο που μένει να κάνεις είναι να πας στο Local Network->Lan->DHCP Binding και να καταχωρήσεις το MAC address της συσκευής - υπολογιστή και το IP που θέλεις να παίρνει μόνιμα. Μετά από αυτό ότι DNS και να δείχνει ότι έχει στην σύνδεση (212.205.212.205/195.170.0.1/0.0.0.0) οι συσκευές σου θα ζητούν επίλυση διεύθυνσης από τους DNS που όρισες πριν. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από paposgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medidia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις έβαλα το παλιό μου φούτερ (ASUS DSL-AC55U). Χάνω την τηλεφωνική γραμμή βέβαια αλλά δεν πειράζει. Θέλω να δω αν φταίει η σύνδεση ή το ρούτερ. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από medidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Στις 14/7/2022 στις 1:16 ΠΜ, tommybertsen είπε . Τέτοια γκαντεμιά με 3 ΖΤΕ σε σένα; Κάτι τρέχει με την γραμμή μήπως; Τι σου'χουν πει από τον ΟΤΕ; Τα έχω γράψει και πριν, μη τα ξαναγράφω, 105mb έπιανα με την 100αρα, δε περιμένω να πιάνω τόσα άλλα όχι να πέφτω κάτω από τα 85 έτσι. Τόσα μοντεμς πριν ήταν επάνω και δεν υπήρχε κανένα θέμα,μέχρι και του γείτονα πήρα και έβαλα επάνω πριν κάνω την παραγγελία του fritzbox και ήταν καμπάνα, οπότε ναι το ZTE (και το smart για πέταμα ήταν ακόμα θυμάμαι τη 2η φορά που ήρθε χαλασμένο όλο το set με το mesh, μόνο το κλασικό αρχικό λευκό ήταν οκ από άποψη modem του provider αλλά με τρομερά αδύναμο wifi και άπειρο boot time,) είναι για πέταμα. Over n out δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Καλή τύχη στους χρήστες του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) cosmote vdsl 100 με το ΖΤΕ. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medidia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Στις 15/7/2022 στις 11:33 ΜΜ, medidia είπε Μόλις έβαλα το παλιό μου ρούτερ (ASUS DSL-AC55U). Χάνω την τηλεφωνική γραμμή βέβαια αλλά δεν πειράζει. Θέλω να δω αν φταίει η σύνδεση ή το ρούτερ. Το ΑSUS πολύ καλύτερο. Εχτές το βράδυ είχα 2 αποσυνδέσεις αλλά το ASUS τις καταλάβαινε και επανασυνδεόταν. Σήμερα δεν είχα καμία. Το ΖΤΕ είναι σαν μην γνωρίζει πότε πρέπει να επανασυνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolidSnake12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς είχα και εγώ την ατυχία να παραλάβω (αναγκαστικά) το νέο ρούτερ της κοσμοτε και είναι χείροτερο από το προηγούμενο. Από το πουθενά έχω αλλαγές ταχύτητας. Πήρα τηλέφωνο το 13888 και απλά μου άλλαξε κανάλι και είπε πως θα κάνουν ενημερώσεις στα ρούτερ γενικά. Καμία άλλη λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σας Μηπως γνωριζετε εαν υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε rename τις συνδεομενες συσκευες? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kentayros5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Και εμενα επίσης δεν φαίνεται πουθενα το εικονίδιο του wi-fi ουτε το hot spot και επίσης κάτω δεξιά δεν υπάρχουν τα ανάλογα εικονίδια του Ρε παιδιά τι να κάνω??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημερα στη παρέα κι εγω ομοιοπαθής με το Η1600 μου το αλλαξαν πριν 1 μηνα που αναβαθμισαν την γραμμη απο 50 σε 100 , πριν ειχα το speed port entry ii το οποιο οταν εγινε η αλλαγη απο τα 50Mbps αρχισε να αποσυνδεεται καθε μιση ωρα !! Πηρα τηλ. στο 13888 και ηρθε τεχνικος μετρησε τη γραμμη και εβαλε το Η1600 ,μου ειπε οτι λογω αναβαθμισεων στις γραμμες θα παρει λιγο χρονο να στρωσει , μεχρι σημερα πάντως χαλια ειναι σε online games ανεβαινουν τα pings τα κινητα χανουν τη συνδεση και το cosmote TV ! Ξαναπηρα τηλ. και μετα απο κατι μετρησεις που εκαναν στη cosmote μου ειπαν οτι φταει το ρουτερ , πηγα στο γερμανο να παρω αλλο και μου ειπαν οτι εχουν τελιωσει και περιμενουν καινουρια απο βδομαδα , Το κακο ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει με το σπορ να πειραξω ρυθμισεις στα ρουτερ οσα ειχα οπως τα κουμπωνα δεν τα πείραζα ! Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια ρυθμιση και να μην φταει το ρουτερ ; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από grigoros36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 έχεις πολλά CRC errors!!! What can cause CRC errors? Common Causes and Solutions: CRC errors can be caused by a number of factors. Typically they are caused by either defective cable, transceiver (SFP), switch port, upstream network device, etc. To address this error, try replacing the cable or transceiver (SFP) and check the switch port and upstream network device. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα