SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, medidia είπε Όχι δεν αυξάνονται τα crc. Για 5 λεπτά είχα θέμα και μετά έφτιαξε χωρίς restart. Στις ρυθμίσεις όλο αυτό το διαστημα με εδειχνε συνδεμένο. Εσυ εχεις παρα πολλα errors και στο up απο οτι βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medidia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Εσυ εχεις παρα πολλα errors και στο up απο οτι βλεπω FEC errors όxi CRC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Έτσι είναι η γραμμή μετά από 82ω uptime Spoiler 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3-4 φόρες μέσα στην μέρα πέφτει το ίντερνετ (έχω smart home συσκευές που στέλνουν ειδοποιήσεις, οπότε το παρακολουθώ) ενώ το ρούτερ είναι με όλα τα λαμπάκια πράσινα, χωρίς να χάνει συγχρονισμό. Ένα πράγμα σαν να χάνει την IP. Η γραμμή δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα, αυτά τα στατιστικά είναι με uptime 168 ώρες όπως φαίνεται. Μάλλον με βλέπω να αγοράζω κάποιο fritz, σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) το δικό μου : 👌 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το έδωσα πίσω και περιμένω το Plus πάλι, κλειδωμένο μενού κτλ προβλήματα που έχουν αναφερθεί από αρκετούς είναι κακό σημάδι που δεν θα στρώσει ούτε με monthly firmware updates, δεν κάνει ούτε για backup μηχάνημα, μόνο για fthh σύνδεση προβλεπόταν η πολύ κοντινή απόσταση από την καμπίνα ,το ότι συνχρονιζει ποίο γρήγορα από το plus είναι αστείο γιατί και τα avm 7530/7590 αργούν να συνχρονισουν. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Εγώ το έδωσα πίσω και περιμένω το Plus πάλι, κλειδωμένο μενού κτλ προβλήματα που έχουν αναφερθεί από αρκετούς είναι κακό σημάδι που δεν θα στρώσει ούτε με monthly firmware updates, δεν κάνει ούτε για backup μηχάνημα, μόνο για fthh σύνδεση προβλεπόταν η πολύ κοντινή απόσταση από την καμπίνα ,το ότι συνχρονιζει ποίο γρήγορα από το plus είναι αστείο γιατί και τα avm 7530/7590 αργούν να συνχρονισουν. πως κανόνισες να πάρεις το plus ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sv8iik είπε πως κανόνισες να πάρεις το plus ; πήρα τηλέφωνο το 13788 τους είπα ότι δεν δουλεύει το custom DNS και όλες οι συσκευές μου είναι με custom και βαρέθηκα να περιμένω πότε θα βγει firmware που φτιάχνει το πρόβλημα και θα μου το στείλουν με elta courier και μετά θα επιστρέψω το Η1600 σε κατάστημα εντός 10 ημερών ,τώρα μπορεί να το προχώρησε επειδή έχω ζητήσει αλλαγή πόρτας στην καμπίνα εδώ και 20ημερες και από μέρα σε μέρα όλο θα πάνε λένε και ακόμη έχει μείνει έτσι 😂σαν ανοιχτή βλάβη, αυτά για να μην λέμε ότι η τεχνική υποστήριξη είναι γρήγορη στην Cosmote και έχουν τεχνικό συνεργείο 800 μέτρα από το σπίτι μου 2οροφο κτήριο 😂 θα έγραφα χοντράδες αλλά θα διαγραφούν από moderator. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 θα προσπαθήσω να τους ξανα πάρω , μήπως και στείλουν το Plus , πόρτα γιατί ζητάς να σου αλλάξουν ; (για το στορυ με plus συγχρονιζα με 48-49 και με το zte 37- 38 και πολλα errors ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sv8iik είπε θα προσπαθήσω να τους ξανα πάρω , μήπως και στείλουν το Plus , πόρτα γιατί ζητάς να σου αλλάξουν ; (για το στορυ με plus συγχρονιζα με 48-49 και με το zte 37- 38 και πολλα errors ) γιατί στην προηγούμενη που ήμουν μάζευα 50crc το μήνα στην 8 ήμουν συγκεκριμένα πάνω 2 σειρά αλλά είχε πρόβλημα ο γείτονας για κάποιο λόγο είχε καθημερινές αποσυνδέσεις και με έβαλε ο τεχνικός σε άλλη ποίο χαμηλά για να δουν μήπως τον επιρεαζε η γραμμή μου 😂και έπεσα σε 101mbs από 110,το αστείο είναι ότι έχει καμιά 30 αποσυνδέσεις την ημέρα ο άλλος τώρα 😂😂 και είναι επιχείρηση και τραβάει τα μαλλιά του ούτε 50 δεν πιάνει τώρα, αυτά ήταν θεωρία τεχνικού συνεργείου της περιοχής όχι δικά μου, τώρα που τα διάβασαν δεν ξέρω μάλλον σε φλυτζάνι καφέ 😂 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 περίεργα πράγματα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sv8iik είπε περίεργα πράγματα ... Το δείπνο ηλίθιων το έχεις δεί κάτι τέτοιο παίζει εδώ με το τοπικό συνεργείο . είναι να μην σου τύχει 😂 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 που να δεις εδω στη Σαμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, sv8iik είπε που να δεις εδω στη Σαμο... κατάλαβα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arthur67 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 12:57 ΜΜ, Moic31 είπε Καλησπέρα και πάλι φίλε μου! Αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σου. Στις οδηγίες που μου έδωσες όταν λες να κάνω 2 ξεχωριστά ssid εννοείς καινουργια? ή να διαμορφώσω τα υπάρχον ssid1 και ssid5 (όνοματα και pass)? Επισης στο μέσο του κειμένου αναφερεις: "πρεπει τα καναλια 1-5 να τα κανεις on." εννοείς να κάνω ον το ssid1,ssid2.. μέχρι το ssid5? on μόνο το 1 ( 2.4) και το (5 5 ghz) τα είδη υπαρχον δηλαδη. pass θα βαλεις το ίδιο . το ονομα ομως θα ειναι διαφορετικο για να ξεχωρίσουν οι μπαντες. και ειπαμε οff το wi fi band steering. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα