Προς το περιεχόμενο

ZTE H1600 (Cosmote)

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Moic31 είπε

Καλημέρα φίλε μου. Επειδή θέλω να κάνω το ίδιο μπορείς να γράψεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο zte  h1600 και την συνδεσμολογία που έχεις κάνει;

τιποτα ιδιαίτερο, μια lan απο το speedport plus προς την lan 1 στο H1600 , και απο το H1600 φτιαχνεις δυο ξεχωριστά ssid ενα ssid 2.4 Ghz  και ενα 5.Ghz και εννοείται απενεργοποιείς στο wi -fi advance  to wi-fi band steering  ( επίσης ενεργο το ssid 1. 2.4 Ghz και ssid 5 . 5Ghz   το ενα απο τα δυο με διαφορετικο ονομα για να το βλεπεις ως ξεχωριστο ssid. πχ cosmote_5g το ssid 5 και το αλλο cosmote_2.4 στο ssid 1 . )  πρεπει τα καναλια 1-5 να τα κανεις on. Α και ξεχασα. στο h1600 αλλαζεις ip για να μην εχει την ιδια με το plus. δλδ 192.168.1.1 και στο h1600 πας στο local network --> LAN--> DHCP SERVER OFF , LAN IP πχ 192.168.1.20 subnet mask 255.255.255.0 , dhcp start address 192.168.1.2 και dhcp end ip address 192.168.1.254 . isp dns on .. ( αν εχεις αλλάξει στo plus και εχεις βαλει δικη σου ολα καλα. )

Επεξ/σία από arthur67
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινουργιο router, καλυτερα stats:

image.png.c418fb24075bbddeeb44f8b51469f742.png

Συγκριση με το προηγουμενο.

image.png.74df176e209f9de7f8fb82a1b15d0900.png

fun fact, ηρθε με το πορηγουμενο firmware. Αν αλλαξει και ξεκινησουν παλι τα προβληματα, ειναι θεμα software πλεον

image.png.9611a79cc505f993ebc68a4decb577fa.png

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Andresalonika είπε

Δεν υπάρχει κάποια διαφορά.

Απλώς Κυριακή σήμερα, λείπει ο κόσμος, λιγότερο Crosstalk, κέρδισες 0.5Mbps.

Αρκετα καλυτερο rate βλεπω, δεν εχω ξανα πιασει τοσο. Δεν ξερω και τα db αν εχουν διαφορα προς το καλυτερο ή οχι.

Τεσπα, εμενα τα errors με καινε. Θα κανω refresh συχνα να τα παρατηρω. Να δω και ποτε θα κανει update το firmware κιολας για να δω αν ξεκινησουν απο εκει και μετα παλι.

Πηρα τα πρωτα errors μετα που συνδεσα το ps5 με ethernet. Θα δειξει

image.png.bd37aaca53b749f975cb09e5b3a3c78e.png

Μπα, μου εδωσε και αλλα errors. Για την ωρα εκανα hotspot απο κινητο για το ps5, οποτε -2 συσκευες στο δικτυο. Να δω μηπως βελτιωθει τπτ. btw, καλυτερα stats μετα το reboot του router :P

image.png.93ac10fa0a6445fa416cad66b289f1ae.png

Πλεον αφησα μονο το pc πανω στο ρουτερ

image.png.38bb1e6ca738821126b58a36845d680d.png

Μπα, τα ιδια. Θα δω ποσα errors θα πιασω και αν ειναι θα παρω αυριο-μεθαυριο παλι τηλ

image.png.d3b1ed69fd37977cac251c7f54f0f39d.png

Επεξ/σία από SabotazNic

Το καλο με αυτο το router ειναι οτι εχει ξεχωριστη θυρα ethernet για να συνδεθει η οπτικη ινα  και δεν δεσμευει απο  τις αλλες θυρες ethernet

Υπαρχει καποιο  αλλο με τετοια δυνατοτητα ?

Εχω 4pc στις γνωστες θυρες.

Nα ρωτήσω κάτι: Στην τωρινή σύνδεση με το speedport entry 2 και στο vdsl50 και στο vdsl100 τώρα δεν έχω συνδέσει τα κυκλωμένα. Ολα δουλεύουν άψογα εδώ και 5 χρόνια. Είναι απαραίτητα στην σύνδεση του ZTE H1600? Φίλτρο για την ομιλία στην γραμμή δεν είναι? 

screenshot-75.png

• Super Moderators
8 hours ago, Γιάννης Platano said:

Το καλο με αυτο το router ειναι οτι εχει ξεχωριστη θυρα ethernet για να συνδεθει η οπτικη ινα  και δεν δεσμευει απο  τις αλλες θυρες ethernet

Υπαρχει καποιο  αλλο με τετοια δυνατοτητα ?

Εχω 4pc στις γνωστες θυρες.

Αν το θέμα είναι οι LAN ports, τότε πάρε ένα switch, κούμπωσέ το πάνω σε μια LAN του ZTE και πάνω στο switch ότι ενσύρματη συσκευή θες.

8 hours ago, dtk-386 said:

Είναι απαραίτητα στην σύνδεση του ZTE H1600?

Μείνε όπως είσαι. 

• Like 3

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν το θέμα είναι οι LAN ports, τότε πάρε ένα switch, κούμπωσέ το πάνω σε μια LAN του ZTE και πάνω στο switch ότι ενσύρματη συσκευή θες.

Παλιότερα που είχα switch είχα πρόβλημα να βλέπει ο ένας υπολογιστής τον άλλο. Για αυτό τους έβαλα όλους πάνω στο router 

• Super Moderators
3 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Παλιότερα που είχα switch είχα πρόβλημα να βλέπει ο ένας υπολογιστής τον άλλο. Για αυτό τους έβαλα όλους πάνω στο router 

Κάτι άλλο θα έφταιγε ή θα ήταν προβληματικό το switch. Κανονικά δεν υπάρχει θέμα, αλλιώς δεν θα λειτουργούσε τίποτα παγκοσμίως. 😛

• Like 1

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Γιατί έχουν την παραπάνω συνδεσμολογία εφόσον δουλεύει και χωρίς φίλτρο;🤔

Για όσους θέλουν να συνδέσουν το τηλέφωνο σε άλλο χώρο από το ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...