SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Σήμερα πάλι άπειρα errors και πάλι το κατάλαβα από τις σελίδες/buffering στο YouTube. Κούρασε. Έστειλαν σήμερα το ρουτερ. Λογικά αύριο θα το έχω, οπότε θα δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σήμερα πάλι άπειρα errors και πάλι το κατάλαβα από τις σελίδες/buffering στο YouTube. Κούρασε. Έστειλαν σήμερα το ρουτερ. Λογικά αύριο θα το έχω, οπότε θα δοκιμάσω. Παίρνεις ίντερνετ από το κουτί κατευθείαν και όλα αυτά σου συμβαίνουν μόνο με το ΖΤΕ? Ρωτώ γιατί είχα τα ίδια θέματα (αργό συγχρονισμό, χαμηλότερη ταχύτητα, λαγκ αρκετό), αλλά είχαμε διακλαδώσεις κλπ, δεν έπαιρνα από το κουτί. Τώρα που παίρνω, με αυτό το ρούτερ, όλα λύθηκαν ως δια μαγείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Παίρνεις ίντερνετ από το κουτί κατευθείαν και όλα αυτά σου συμβαίνουν μόνο με το ΖΤΕ? Ρωτώ γιατί είχα τα ίδια θέματα (αργό συγχρονισμό, χαμηλότερη ταχύτητα, λαγκ αρκετό), αλλά είχαμε διακλαδώσεις κλπ, δεν έπαιρνα από το κουτί. Τώρα που παίρνω, με αυτό το ρούτερ, όλα λύθηκαν ως δια μαγείας. Ναι, όπως έχω παραθέσει και παραπάνω το θέμα που είχα ανοίξει, πρόσφατα άλλαξα την καλωδίωση και πάει καρφί από κουτί στο ρουτερ χωρίς καμία διακλάδωση/κόψε ράψε. Με το entry ναι μεν συγχρόνιζα πιο κάτω, αλλά δεν είχα αυτά τα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Να ρωτήσω κάτι, μου έδωσαν το εν λόγω ρούτερ μετά από αναβάθμιση από 50 => 100. Συγχρονίζει στο τέρμα 11000/111000 ωστόσο στα speedtest με καλώδιο απευθείας πάνω στο ρούτερ πιάνω μέχρι 94. Attainable στα 1350000 περίπου. Είναι φυσιολογικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 28/6/2022 στις 2:22 ΜΜ, music_lover είπε Το νέο ZTE H1600 modem ήρθε και συγχρονίζει χαμηλότερα από το plus που είχα προηγουμένως (περίπου 7mbps κάτω, από 76 σε 69). Έχει έκδοση firmware V7.0.3_OTE.2.T2p1A αλλά διάβασα στα σχόλια ότι υπάρχει έκδοση 3, πως την εγκαθιστούμε? Γίνεται αυτόματα από τον OTE? Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο για να γίνει? Κατεβάζουμε αρχείο και την κάνουμε manual? Thanks σε όποιον γνωρίζει. Απαντώ στον εαυτό μου και σε όποιον ενδιαφέρεται. Η αναβάθμιση στην έκδοση 3 γίνεται αυτόματα μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Θα ανάψει πορτοκαλί χρώμα-ένδειξη που σημαίνει ότι γίνεται αναβάθμιση και όταν τελειώσει με το reboot θα έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Ούτε τηλέφωνα στην υποστήριξη πελατών, ούτε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, music_lover είπε Απαντώ στον εαυτό μου και σε όποιον ενδιαφέρεται. Η αναβάθμιση στην έκδοση 3 γίνεται αυτόματα μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Θα ανάψει πορτοκαλί χρώμα-ένδειξη που σημαίνει ότι γίνεται αναβάθμιση και όταν τελειώσει με το reboot θα έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Ούτε τηλέφωνα στην υποστήριξη πελατών, ούτε τίποτα. Για να καταλαβω....Αυτη που εχω εγω ειναι η 3 ;;; V7.0.3_OTE.3.T4p2B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Eκανα κι εγώ αναβάθμιση σε 100αρα και από βδομάδα περιμένω το συγκεκριμένο ρούτερ. Για να δούμε τι θα δούμε. Εχω πολύ καλή γραμμή ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα. Το Speedport Entry2 πάντως που είχα 5 χρόνια ήταν στα τελευταία του. Ενώ με eth το desktop πέταγε στο wifi ήταν φόλα. Για αυτό και αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα TP-LINK TL-WA1201 v2 Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) για να έχω σταθερό wifi. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Eκανα κι εγώ αναβάθμιση σε 100αρα και από βδομάδα περιμένω το συγκεκριμένο ρούτερ. Για να δούμε τι θα δούμε. Εχω πολύ καλή γραμμή ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα. Το Speedport Entry2 πάντως που είχα 5 χρόνια ήταν στα τελευταία του. Ενώ με eth το desktop πέταγε στο wifi ήταν φόλα. Για αυτό και αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα TP-LINK TL-WA1201 v2 Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) για να έχω σταθερό wifi. Αν όντως είναι οκ η γραμμή σου, δεν θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να καταλαβω....Αυτη που εχω εγω ειναι η 3 ;;; V7.0.3_OTE.3.T4p2B Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Αν όντως είναι οκ η γραμμή σου, δεν θα έχεις πρόβλημα Τώρα είδα ότι με αναβάθμισαν αλλά το ρούτερ θα το έχω την Τετάρτη. https://i.postimg.cc/nrWpSqgd/IMG-20220630-211707.jpg Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moic31 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 6:49 ΜΜ, arthur67 είπε παιδια καλησπερα. και εγω λοιπον πηρα αυτην την βλακεια και λεγοντας βλακεια εννοώ πως το μονο που εχει καλυτερο ειναι το wi-fi , τιποτα αλλο. ειναι πολυ κλειδωμένο γενικα σε ρυθμίσεις και αν βαλεις dhcp ρυθμισεις για δικο σου DNS εκει αρχιζουν προβληματα loading σε διαφορες εφαρμογες και σελιδες. ασε που εχει οριο σταθερων IP. επειδή με κουρασε λοιπον εβαλα το plus να εχει το internet και αυτο μονο για το wi-fi 6. ( καθως επεστρεψα στον οτε ενα παλιο 2 entri. και κρατησα το plus σε περιπτωση κουτσουκελας με το h1600. λύση : DNS σε speedportplus , κλειστο τo wi -fi του, και δευτερο το h1600 για wi -fi only... τα εβαλα και τα δυο στα ups που εδεινε η cosmote, εχω και to stick internet backup sto plus και μεχρι στιγμης 3 ημερες τωρα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ( μετα βεβαια απο πολυ καιρο που αναγκασα τον οτε να αλλαξει απο την οικεια μου εως το καφαο απερχομενο καλωδιο 120 μετρων καθως ηταν παλαιο και προβληματικο) ( αφηστε εγινε μεγαλος αγωνας για να γινει αυτο, μεχρι που πηγα στην τεχνικη υπηρεσια και του σηκωσα απο τους καφεδες που επιναν και τους πηρα χερι χερι προς το σπιτι). και ο διαλος φοβερα θελει. setup σπιτιου σε μεζονετα : ισογειο speedport plus ( main ) h1600 διπλα του για w-ifi , ups για τα rooter (cosmote) , internet backup ( stick cosmote) υπογειο : tp link 7010p powerline 1 gbps.+ speedport plus 1oς. tp link 7010p powerline 1gpbs + deco m4. 2oς. tp link 7010p powerline 1gbps + deco m4. αποτελεσμα : παντου internet . οσο ποιανει το κεντρικο rooter ποιανω σε ολο το σπιτι. και απο ρευμα να μείνω εχω για 2 ωρες ανετα internet και τηλεφωνια στο ισογειο. Καλημέρα φίλε μου. Επειδή θέλω να κάνω το ίδιο μπορείς να γράψεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο zte h1600 και την συνδεσμολογία που έχεις κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, dtk-386 είπε Τώρα είδα ότι με αναβάθμισαν αλλά το ρούτερ θα το έχω την Τετάρτη. https://i.postimg.cc/nrWpSqgd/IMG-20220630-211707.jpg Να ρωτήσω γιατί δίνουν το νέο αυτό ρούτερ στους 100αρηδες; Τώρα βλέπω έχω μέσω 5g από το tplink που έχω πάνω στο Speedport στο κινητό 90-92 Mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moic31 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Καλημέρα παιδιά σήμερα μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου μόντεμ. Στις ρυθμίσεις του wifi έχω παρατηρήσει ότι στα 2,4 G και στα 5G έχει τέσσερα “υπό wifi” (sidd νομίζω γράφει) ξέρει κανείς γιατί; Στο speedport plus έχει μια ρύθμιση για το 2,4 (όνομα wifi,password, band κτλ) και μια για το 5G. Επίσης στο zte h1600 στο πρώτο 5G δεν με αφήνει να αλλάξω το όνομα του wifi ούτε το password. Τέλος στις συσκευές μου όταν κάνω σάρωση wifi το 5G δεν το βρίσκω (ναι στις ρυθμίσεις είναι ενεργό το 5G) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlefteris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άν κάποιος έχει την δυνατότητα να μου το πουλήσει, ενδιαφέρομαι. PM. To smart μου κάνει αποσυνδέσεις στα 200, αυτό ήταν καλύτερο αλλά έκανα την βλακεία να τους το δώσω πίσω και τώρα δεν το ξαναδίνουν... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από vlefteris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Παρελαβα το νεο ρουτερ, αυριο θα το δοκιμασω. Τωρα θα δω stranger things Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα