SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καινουργιο router απο cosmote. Τα στατιστικα της γραμμης με το speedport 2i: Και τα στατιστικα απο το ZTE: Για καποιο λογο μαζευω πολλα errors. Μηπως πρεπει να περιμενω λιγακι να ερθει στα ισια του? Γενικα δεν εχω βαλει κανενα φιλτρο επειδη το καλωδιο του τηλεφωνου ερχεται κατευθειαν πανω στο ρουτερ, και το dsl χωρια. Γενικα ειχε ερθει ενας τεχνικος στο σπιτι και τα ειχε βγαλει και μετα δεν ειχα κανενα θεμα. @poulinos Μια γνωμουλα? Το καλό είναι ότι υποστηρίζει wifi6 και βελπω μια κάπως βελτίωση στην εμβέλεια Δοκιμασα να βαλω μονο το ενα φιλτρο (αυτο που ειναι line μια μερια και phone/dsl στην αλλη με μονο το dsl συνδεδεμενο), αλλα χειροτερεψε @Thresh βλεπω απαντας στο θεμα του ρουτερ διπλανου φορουμ Ξανα αφαιρεσα το φιλτρο, εκανα ενα reboot ακομα και τωρα καπως καλυτερα βιαστηκα να μιλησω Βασικα λιγο που το εψαξα, μαλλον τωρα ειμαι καλυτερα. Αν δεν κανω λαθος, τα fec errors ειναι recovable πακετα τα οποια διορθωθηκαν, ενω το crc δεν στελνονται. Αρα ισως ειμαι οκ τελικα και τζαμπα το ψαχνω? Μιας και πλεον κλειδωσω στα 35 απο τα 45, μηπως να ψαξω την καλωδιωση? Ευτυχως, ο κατανεμητης ειναι διπλα. Θεωρητικα αφου τραβαω κατευθειαν γραμμη απο εκει, δεν θα επρεπε να παιζω καλυτερα? Μηπως αυτο ειναι καποια ενδειξη καλωδιου? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από SabotazNic 3
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 18 hours ago, SabotazNic said: Καινουργιο router απο cosmote. Τα στατιστικα της γραμμης με το speedport 2i: Και τα στατιστικα απο το ZTE: Για καποιο λογο μαζευω πολλα errors. Μηπως πρεπει να περιμενω λιγακι να ερθει στα ισια του? Γενικα δεν εχω βαλει κανενα φιλτρο επειδη το καλωδιο του τηλεφωνου ερχεται κατευθειαν πανω στο ρουτερ, και το dsl χωρια. Γενικα ειχε ερθει ενας τεχνικος στο σπιτι και τα ειχε βγαλει και μετα δεν ειχα κανενα θεμα. @poulinos Μια γνωμουλα? Το καλό είναι ότι υποστηρίζει wifi6 και βελπω μια κάπως βελτίωση στην εμβέλεια Δοκιμασα να βαλω μονο το ενα φιλτρο (αυτο που ειναι line μια μερια και phone/dsl στην αλλη με μονο το dsl συνδεδεμενο), αλλα χειροτερεψε @Thresh βλεπω απαντας στο θεμα του ρουτερ διπλανου φορουμ Ξανα αφαιρεσα το φιλτρο, εκανα ενα reboot ακομα και τωρα καπως καλυτερα βιαστηκα να μιλησω Βασικα λιγο που το εψαξα, μαλλον τωρα ειμαι καλυτερα. Αν δεν κανω λαθος, τα fec errors ειναι recovable πακετα τα οποια διορθωθηκαν, ενω το crc δεν στελνονται. Αρα ισως ειμαι οκ τελικα και τζαμπα το ψαχνω? Μιας και πλεον κλειδωσω στα 35 απο τα 45, μηπως να ψαξω την καλωδιωση? Ευτυχως, ο κατανεμητης ειναι διπλα. Θεωρητικα αφου τραβαω κατευθειαν γραμμη απο εκει, δεν θα επρεπε να παιζω καλυτερα? Μηπως αυτο ειναι καποια ενδειξη καλωδιου? δεν ειναι πολλα errors. να ανησυχεις αν ανεβαινουν συνεχεια κατα εκατονταδες σε καθε refresh. 3 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ειναι πολλα errors. να ανησυχεις αν ανεβαινουν συνεχεια κατα εκατονταδες σε καθε refresh. Δεν ξερω αν το ειδες το προηγουμενο, αλλα μετα που ξυπνησα βρηκα πολλα ερρορς, ενω τωρα ειναι φυσιολογικα. Υπαρχει περιπτωση να τα προκαλει καποια συσκευη (πχ εχω μια καμερα μονιμα). Επισης, τα stats ειναι καλυτερα? Καλα σκεφτομαι μηπως αλλαξω το καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη ή δεν θα αλλαξει τπτ?
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παλι τα ιδια. Βεβαια θεμα στην γραμμη δεν εχω εντοπισει πανω στην χρηση. Εκει που ειναι σχετικα χαμηλα, τσουπ σε καποια φαση αυξανονται Και μιας και διαβασα καπου οτι το οριο στα ZTE ειναι τα 60000κατι error, μηδενιστηκαν τα fec Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από SabotazNic
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 hours ago, SabotazNic said: Παλι τα ιδια. Βεβαια θεμα στην γραμμη δεν εχω εντοπισει πανω στην χρηση. Εκει που ειναι σχετικα χαμηλα, τσουπ σε καποια φαση αυξανονται Και μιας και διαβασα καπου οτι το οριο στα ZTE ειναι τα 60000κατι error, μηδενιστηκαν τα fec errors θα εχεις και λογικο αφου κλειδωνεις οριακα. το μονο που μπορειςννς δεις ειναι ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη,χωνευτη και να εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις παραλληλα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf και το fast path δεν βοηθαει που εχεις.κερδιζεις ping αλλα χανεις ταχυτητα και σταθεροτητα 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, poulinos είπε errors θα εχεις και λογικο αφου κλειδωνεις οριακα. το μονο που μπορειςννς δεις ειναι ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη,χωνευτη και να εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις παραλληλα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf και το fast path δεν βοηθαει που εχεις.κερδιζεις ping αλλα χανεις ταχυτητα και σταθεροτητα Φανταζομαι οτι δεν μπορει τα errors να προκαλουνται απο καποια συνδεδεμενη συσκευη, σωστα? Αν δοκιμασω να αποσυνδεσω για λιγο το σταθερο? Τελος, οσον αφορα το wifi 2.4 και 5, το wifi band steering να το αφησω on ή off? Τωρα οι συσκευες αλλαζουν αναλογα την αποδοση (πχ το s10+ που εχω)? Ειναι καλυτερο να τα διαχωρισω και να συνδεσω το κινητο στην 5αρα?
john1080 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Καλησπερα και απο εμενα Πηρα και εγω το παραπανω ρουτερ και επεσε η ταχυτητα μπυ κατα 20mbs σε σχεση με το παλιο speedport plus που ειχα Τι παιζει ρε παιδια,ξερεις κανενας;; Πηρα στον Οτε και μου ειπαν θα το δηλωσουν σαν βλαβη 1
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 To παρέλαβα σημερα. 12 το μεσημερι πριν ξεσυνδεσω το Plus ημουν στα 189. Απο την ώρα που εβαλα το νεο δεν εχω ανεβει απο τα 150 και μαλιστα αυτη την στιγμη ειμαι στα 118. Ξέρει καποιος τι στο καλο γινεται;
Andresalonika Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε To παρέλαβα σημερα. 12 το μεσημερι πριν ξεσυνδεσω το Plus ημουν στα 189. Απο την ώρα που εβαλα το νεο δεν εχω ανεβει απο τα 150 και μαλιστα αυτη την στιγμη ειμαι στα 118. Ξέρει καποιος τι στο καλο γινεται; Το Plus μπορεί να σου δώσει τον υψηλότερο συγχρονισμό σε κάποιες γραμμές σε σχέση με άλλα ρούτερ. Σε κάποιες γραμμές χειρότερο. Επίσης έχει δεχτεί αρκέτα updates έως τώρα. Το H1600 είναι φρέσκο. Θα φανεί στο μέλλον πόσο και αν θα βελτιωθεί όσον αφορά το κομμάτι του DSL.
john1080 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Αρα τι κανουμε;;Το γυρναμε πισω και ξαναβαζουμε το speedport που πηγαινε καλα;;Θα το δεχτουν πισω τωρα κανονικα; 1
Andresalonika Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, john1080 είπε Αρα τι κανουμε;;Το γυρναμε πισω και ξαναβαζουμε το speedport που πηγαινε καλα;;Θα το δεχτουν πισω τωρα κανονικα; Αφού έχεις 200άρα γιατί δεν δοκιμάζεις το Speedport Smart? Ούτως η άλλος το δικαιούσαι. Δοκίμασε το και αν δεν, γυρνάς στο Plus. Ανέβασε και ένα screenshot των στατιστικών της γραμμής σου. 1
john1080 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Andresalonika είπε Αφού έχεις 200άρα γιατί δεν δοκιμάζεις το Speedport Smart? Ούτως η άλλος το δικαιούσαι. Δοκίμασε το και αν δεν, γυρνάς στο Plus. Ανέβασε και ένα screenshot των στατιστικών της γραμμής σου. Δεν εχω 200αρα,100αρα εχω… Το speedport smart ειναι αλλο ρουτερ;;Καλυτερο του plus; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από john1080 1
Andresalonika Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, john1080 είπε Δεν εχω 200αρα,100αρα εχω… Το speedport smart ειναι αλλο ρουτερ;;Καλυτερο του plus; Με συγχωρείς σε μπέρδεψα με τον @WolvesInTheThroneRoom. Εάν η καλωδίωση σου είναι σωστή τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Βάζεις αυτό που σου δίνει καλύτερο κλείδωμα. Δοκίμασε και με κανένα ρούτερ Fritz αν έχει κάποιος γνωστός σου. Το Smart το δίνουν δωρεάν στις 200άρες ή με μηνιαία πληρωμή στα κατώτερα προγράμματα. Ανέβασε τα στατς της γραμμής σου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από Andresalonika 1
john1080 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Αρα να μην περιμενω τεχνικο οπως μου ειπαν λες καλυτερα;Να βαλω παλι το plus και στο κουτι του το ΖΤΕ και πισω στο Γερμανο σωστα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα