Socufnciz Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι α λυκειου και θέλω να μάθω τι βαθμους πρεπει να έχεις για να περάσεις την τάξη. Ρωτάω εδώ γιατί ούτε οι καθηγητές μου δεν ξέρουν καλά καλά. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερος αν κάποιος μου απαντούσε
velociraptoras Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, Socufnciz είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι α λυκειου και θέλω να μάθω τι βαθμους πρεπει να έχεις για να περάσεις την τάξη. Ρωτάω εδώ γιατί ούτε οι καθηγητές μου δεν ξέρουν καλά καλά. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερος αν κάποιος μου απαντούσε προβιβάσιμος βαθμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι το 10 για κάθε μάθημα. Σε περίπτωση που έχεις κάτω από 10 σε μέχρι 4 μαθήματα τα δινεις το Σεπτέμβρη αν ειναι περισσότερα επαναλαμβανεις την τάξη. Πως ακριβως υπολογίζεται ο μέσος όρος των 4μηνων με τις τελικές εξετάσεις δε γνωρίζω.
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Socufnciz είπε Αυτό ισχύει δηλαδή? http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5125 Για την προαγωγή και την απόλυση των μαθητών στο Γενικό Λύκειο απαιτείται Γ.Μ.Ο. τουλάχιστον δέκα (10), ο οποίος προκύπτει από τον μέσο όρο των βαθμών ετήσιας επίδοσης του μαθητή όλων των γραπτώς και μη γραπτώς εξεταζόμενων μαθημάτων, με εξαίρεση το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. 1
Socufnciz Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δηλαδή ας πούμε αν πάρω στο πρώτο τετράμηνο 10 στην αλγεβρα και στο δεύτερο παρω 13 περνάω επειδή βγαίνει 11,5 ???
Gingerbread Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αν αντί να ψάχνεις όλα αυτά χρησιμοποιούσες το χρόνο σου για να διαβάζεις δεν νομίζω να είχες πρόβλημα 6
Sibyl Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Socufnciz είπε Απλά θέλω να είμαι ενήμερος Κάθε χρόνο τον Μάιο βγαίνει σχετική υπουργική απόφαση. Δες εδώ το άρθρο 2 της περσινής (δεν νομίζω ν΄αλλάξει κάτι). https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/deuterobathmia-ekpaideuse/upourgike-apophase-55831-d2-2021.html Και κάθησε να διαβάσεις!
velociraptoras Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Socufnciz είπε Δηλαδή ας πούμε αν πάρω στο πρώτο τετράμηνο 10 στην αλγεβρα και στο δεύτερο παρω 13 περνάω επειδή βγαίνει 11,5 ??? οχι πρεπει να γράψεις και καπου κοντά στο 7 στις εξετάσεις 1 ώρα πριν, Socufnciz είπε Απλά θέλω να είμαι ενήμερος Αν πάντως βλέπεις οτι δεν το χεις με το διάβασμα σκέψου και τα ΕΠΑΛ που ειναι τα μαθηματα πιο βατά και τελειώνεις εχοντας είδη μια επαγγελματική ειδικότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα