Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vaskor είπε

Και κάπως έτσι, τίθεται σε ομηρία όλη η Ελλάδα. Επειδή δε ρίχνουν λεφτά οι άλλοι, απαγορεύουν στην κοσμοτε να τραβήξει μπροστά...

Απαντήθηκε ήδη αυτό, αντί να δίνει απαντήσεις γιά ελλειψη δικτύου και αναμονή 3 μήνες, 6 μήνες κτλ ας παει ο ΟΤΕ να κάνει εκεί επενδύσεις. Να δώσει σε κόσμο που δεν έχει υπηρεσία, 24 ή 50 και να μην μπορεί να του πει και κανείς τίποτα.
Αν πας στο φόρουμ του ινσόμνια στις τηλεπικοινωνίες θα δεις πολλά θέματα που ανοίγονται κατά καιρούς με κόσμο που απορεί για αυτά τα διαστήματα αναμονής, σε πολύ κεντρικά σημεία μάλιστα αρκετές φορές.

Φυσικά το όλο θέμα ήταν φτηνό επικονωνιακό τρικ που ο ΟΤΕ ήξερε εξαρχής πως δεν θα εγκριθεί αλλά το έκανε ακριβώς για να απορριφθεί και να αρχίσει μετά την κλάψα.

Και αν τυχόν μία στις 1000 εγκρινόταν, είπαμε, τζακ ποτ, ευκαιρία για μονοπώλιο. Μονά ζυγά δικά τους

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hln3 είπε

Απαντήθηκε ήδη αυτό, αντί να δίνει απαντήσεις γιά ελλειψη δικτύου και αναμονή 3 μήνες, 6 μήνες κτλ ας παει ο ΟΤΕ να κάνει εκεί επενδύσεις. Να δώσει σε κόσμο που δεν έχει υπηρεσία, 24 ή 50 και να μην μπορεί να του πει και κανείς τίποτα.
Αν πας στο φόρουμ του ινσόμνια στις τηλεπικοινωνίες θα δεις πολλά θέματα που ανοίγονται κατά καιρούς με κόσμο που απορεί για αυτά τα διαστήματα αναμονής, σε πολύ κεντρικά σημεία μάλιστα αρκετές φορές.

Φυσικά το όλο θέμα ήταν φτηνό επικονωνιακό τρικ που ο ΟΤΕ ήξερε εξαρχής πως δεν θα εγκριθεί αλλά το έκανε ακριβώς για να απορριφθεί και να αρχίσει μετά την κλάψα.

Και αν τυχόν μία στις 1000 εγκρινόταν, είπαμε, τζακ ποτ, ευκαιρία για μονοπώλιο. Μονά ζυγά δικά τους

καλώς τον υπάλληλο της Vodafone :D

Κοντός ψαλμός αλληλούια... σε καμιά εβδομάδα θα το φάει το κεφαλάκι της η βοδαφον και θα συνεχιστούν οι αναβαθμίσεις.
Θα της δώσει ο ΟΤΕ μια εκπτωσούλα στον φτωχό συγγενή (που βγάζει κάθε μέρα τα κέρδη έξω...) και θα ησυχάσει παλουκωμένη πάλι στην γωνιά της.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Φαινόταν οτι είχε λάκο η φάβα...

Όχι που θα λειτουργούσε ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα!

Επενδύσεις στα τάρταρα και τιμές στο θεό...

• Like 1
Δημοσ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ 

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η ΒΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΕ .....

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΠΑΝΟΙ

άχρηστοι που θέλουν μια φορα που παει να γίνει κατι σωστο να το χαλάσουν

ίσως δεν είναι σύμφωνο με το καρτέλ που έχουν τόσα χρονια

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αυτοί είναι οι κανόνες όμως, ίσχυαν εδώ και χρόνια.

Αν θέλει ο ΟΤΕ ξεμπερδεύει άμεσα, απλά ρίχνει τις τιμές χονδρικής.

Φτηνό αυτό που λες. Ξέρεις καλά πως οι άλλοι, για πολλά χρόνια κονομαγαν από το δίκτυο του ΟΤΕ και στις βλάβες έφταιγε πάντα ο ΟΤΕ... Μην δικαιολογεις αυτό που λένε σαν επιχείρημα αυτοί. Με λίγα λεφτά, βγάζεις μικρά κέρδη. Τελείωσε το τζάμπα.

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, vaskor said:

Φτηνό αυτό που λες. Ξέρεις καλά πως οι άλλοι, για πολλά χρόνια κονομαγαν από το δίκτυο του ΟΤΕ και στις βλάβες έφταιγε πάντα ο ΟΤΕ... Μην δικαιολογεις αυτό που λένε σαν επιχείρημα αυτοί. Με λίγα λεφτά, βγάζεις μικρά κέρδη. Τελείωσε το τζάμπα.

Τι εννοείς κονόμαγαν? Δεν το χρησιμοποιούσαν τσάμπα.

Προφανώς φταίει ο ΟΤΕ, αφού μόνο αυτός έχει δικαίωμα να "ακουμπήσει" το χάλκινο δίκτυο.

Ε ναι με τις οπτικές τελειώνει η εξάρτηση από τον χαλκό.

• Like 4
Δημοσ.

Κάνει υποδείξεις στον ΟΤΕ ποια η Vodafone.. Αυτή που κατάργησε έτσι επειδή γουσταρε την κάρτα των 10€... Εκεί μιλιά από την αρμόδια αρχή ε;  Τώρα θέλει να κάνει σαν τα μούτρα της και την cosmote... Έλεος... Αυτή είναι η Ελλάδα των καρτέλ..!!!

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HardwareZone είπε

καλώς τον υπάλληλο της Vodafone :D

Κοντός ψαλμός αλληλούια... σε καμιά εβδομάδα θα το φάει το κεφαλάκι της η βοδαφον και θα συνεχιστούν οι αναβαθμίσεις.
Θα της δώσει ο ΟΤΕ μια εκπτωσούλα στον φτωχό συγγενή (που βγάζει κάθε μέρα τα κέρδη έξω...) και θα ησυχάσει παλουκωμένη πάλι στην γωνιά της.

Κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσουν εσένα τι θα κάνουν με τα κέρδη. Λες και ο ΟΤΕ τα κρατάει εδώ.

46 λεπτά πριν, vaskor είπε

Αν μου νοικιάζεις σπίτι και σπάσει ένας σωλήνας ποιος φταίει εγώ η εσύ? Ποιος έχει ευθύνη να τον φτιάξει?

Μη γράφετε οτι να'ναι. Ο ΟΤΕ τόσα χρόνια έχει βγάλει άπειρα λεφτά από τη χονδρική χωρίς να ανταποκρινεται στις υποχρεωσεις του.

Επίσης, εμείς οι πιο παλιοί θυμόμαστε τις εποχές του μονοπωλίου του ΟΤΕ, τα άπειρα προβλήματα που αντιμετωπιζαμε και τις τιμές που ήταν στον Θεό. Προτιμώ σήματα καπνού παρα να παω ξανα σε αυτούς.

Επεξ/σία από Angeldust
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Βρε παιδιά εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα έχει χωριστεί σε περιοχές που η κάθε μια από τις εταιρίες κάνει το δίκτυο…

δεν μιλάω για το προ εικοσαετίας δίκτυο adsl αλλά για vdsl μιας και μόνο εκεί ισχύει ο διπλασιασμός…

Όταν ξεκίνησε το VDSL έχω την εντύπωση ότι ο ΟΤΕ έριξε στο τραπέζι την πρόταση για μοίρασμα κ κάναν όλοι τις πάπιες. Κ τελικά το ξεκίνησε ο ΟΤΕ με καμπίνες. Από ΑΚ τότε είχε κάνει το ντου η Cyta. Μόλις είχε πρώτοεμφανιστεί Ελλάδα.

Αυτό για το μοίρασμα που λες πρώτη φορά το "ακούω". Ξέρω ότι η μοιρασιά έγινε για το FTTH. όχι για "απλές" καμπίνες VDSL.

Λάθος;

@Thresh μπορείς να κάνεις μια τοποθέτηση; 

Δημοσ.

άμα είσαι τυχερός (σαν εμένα) και καλύπτεσαι από άλλο πάροχο εκτός καρτέλ (οτε, vodafone, wind), πας τρέχοντας! 100/100 Mbps 28 ευρώ/μήνα χωρίς συμβόλαιο (φεύγω όποτε θέλω) με οπτική ίνα στο σπίτι μου με ιναλαν. και 1η φορά έχω παραπάνω από όσο υπόσχονται, 120/130 D/U. 3 χρόνια λέγανε θα φέρει η wind vdsl στη περιοχή μου κι ακόμη ΔΕΝ έφερε. παράτα στη παράτα.

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρώστε λίγο.

Κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης λέγεται και καμιά επιτροπή ανταγωνισμού δεν θα το δεχόταν.

Ο ΟΤΕ έχει τις υποδομές και μπορεί να το κάνει. Οι υπόλοιποι πάροχοι, όχι.

Η Vodafone, ή οποιοσδήποτε άλλος πάροχος, έχει έννομο συμφέρον να αντιδράσει.

Αν προσέφερε ο ΟΤΕ δωρεάν διπλασιασμό και στις γραμμές που πουλάει στους παρόχους, τότε κανένας δεν θα είχε πρόβλημα.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, leonidas_ said:

Αυτό για το μοίρασμα που λες πρώτη φορά το "ακούω". Ξέρω ότι η μοιρασιά έγινε για το FTTH. όχι για "απλές" καμπίνες VDSL.

Λάθος;

Για Vectoring FTTC (VDSL) έγινε σίγουρα μοίρασμα.

Γι' αυτό και βλέπουμε καμπίνες μόνο ενός παρόχου στην περιοχή ενός Αστικού Κέντρου.

• Like 3
Δημοσ.

ειναι κριμα σε ενα τεχνολογικο forum να βλεπεις τετοια σχολια. απο αθρωπους που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για την αγορα το πως ξεκινησε και τι εγινε οταν μπηκαν και αλλες εταιριες, το τι σημαινει το να κλεισουν οι αλλες εταιριες , σε ποιον ανοικει το δικτυο , το πως χωριζονται οι καμπινες, το πως γενικα λειτουργει η αγορα και οτι οταν εχεις 2-3 εταιριες με κίνδυνο να δημιουργηθει ξανα μονοπώλιο  πρπει να μπουν κανονες κτλ. ολες οι εταιριες κανουν και οι 3 κοροιδευουν τον καταναλωτη απλα σε διαφορετικο τομεα η καθε μια. ψαξε πριν γράψετε την καθε παπατζα και πριν εκφράσετε γνωμη ή τουλαχιστον προσπαθηστε να διαβασετε το αρθο και κρατείστε μια πιο μετριοπαθή σταση  απο την στιγμη που δεν γνωριζεται ουτε τα πολυ πολυ βασικα που δεν χρειαζεται να εχεις καν σχεση με το αντικείμενο. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...