Δημοφιλής ανάρτηση valkon Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Από θαύμα υπάρχει αυτή η χώρα ακόμα 48 6
sunlight2030 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Εσείς παίρνετε διπλασιασμούς και εμείς με adsl σερνόμαστε ακόμα ποιο πολυ!! 3
etheo Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ο ορισμός της έννοιας να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα !! 23 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 βέβαια να πούμε εδώ ότι μιλάμε για το παράρτημα της βρετανικής vodafone έτσι....... 5 1
loukoumakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Αυτή είναι η κατάντια του ανταγωνισμού στην ελλάδα ... 33ε?????? έχετε ακούσει μια φράση και απο την μύγα ξύγκι ? με αυτούς του παρόχους αύτα μας αξίζουν και δυστυχώς δεν υπάρχει και εναλλακτική λύση στα ελληνικά καρτέλ Αναφορά σε κείμενο με τους εναλλακτικούς παρόχους να αναφέρουν το αυξημένο κόστος της όλης διαδικασίας. Συγκεκριμένα το κόστος αναβάθμισης μια adsl σύνδεσης "24mbps" σε VDSL 50 Mbps, συμπεριλαμβανομένου των εργασιών μετάβασης από τα αστικά κέντρα στις υπαίθριες καμπίνες, υπολογίζεται περίπου στα 33 ευρώ, και το οποίο τη στιγμή αυτή αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο πάροχος. 2
ts0ts0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ενα μπου....ο αυτη η χωρα σε ολα της... ανικανοτητα και απληστεια εχουν maxαριστει σαν skills σ αυτη τη χωρα..Κριμα 5
comfuzio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Η πλάκα είναι ότι όσο ήμουν στο 2nd της VF και τους έδωσα την είδηση για τον διπλασιασμό της γραμμής, όλη η ομάδα του 2nd (agents & team leaders/supervisor) χάρηκαν! Αλλά άλλο το τεχνικό team και άλλο το team που έκανε αυτήν την κίνηση... Βέβαια εγώ σαν τεχνικός είχα την απορία με τις τόσες γραμμές που μας έδινε ο ΟΤΕ ως ΑΠΕΠ (Αδυναμία Παροχής Επιλεγμένου Πακέτου) πως θα το υλοποιούσαν αυτό; ΑΠΕΠ για όσους έχουν ακούσει τον όρο πάει να πει ότι όσο πιάσετε sync πάει να πει ότι τόσο θα έχετε ανεξαρτήτος παρόχου 2 1
gianniskks Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι δικαιούνται την αναβάθμιση. Έχω 50άρα σύνδεση στην Θεσσαλονίκη, το δικτυο υποστηρίζει έως και 200άρα παρόλα αυτά δεν αναβαθμίστηκα.
chipakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Εμένα από 24άρα μου το πήγαν σε 50άρα. Σε 4 μήνες που θα πρέπει να κάνω ανανέωση θα μου πουν και την λυπητερή./ Το πρόγραμμα που είχατε δεν διατίθεται πλέον και πρέπει να πληρώσετε το νέο αναβαθμισμένο πακέτο.........χαχαχαχαχαχα κλασικός Cosmote 2
Apaleytos80 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δηλαδή οι συνδρομητές ΟΤΕ να μην χαρούνε διπλασιασμό επειδή η βοδαφονίτσα κωλύετέ? (vodafone εχω και το θεωρώ απαράδεκτο).
koutport Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, jtsarnas είπε Στην αντεπίθεση η Vodafone προτείνει διπλασιασμό της τιμης αντί για τη ταχύτητα🤪🤪🤪 Εγω ξερω οτι ο ΟΤΕ ειναι ο πιο ακριβος....
dtk-386 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, koutport είπε Εγω ξερω οτι ο ΟΤΕ ειναι ο πιο ακριβος.... τότε τι ζορίζεται η κόκκινη??? 2
koutport Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Γιατι προφανως ο οτε αναιρει οτι εχει ανακοινωσει... 4 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, koutport είπε Γιατι προφανως ο οτε αναιρει οτι εχει ανακοινωσει... τι αναιρεί λέει? εγώ βλέπω μόνο μία κατσίκα. τίποτα άλλο! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα