sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Δεν είμαι εγώ ο διαχειριστής άλλος είναι. Η επιχείρηση έχει άτομο που περνάει συγκεκριμένες ώρες/μέρες για είσπραξη μόνο μετρητά η τα δίνω στο διαχειριστή. Αν έχεις την απόδειξη είσπραξης, είσαι καλυμμένος.
1988panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι διαχειριστής, μένω σε πολυκατοικία που εταιρία αναλαμβάνει τα κοινόχρηστα, αφού έρθει η ειδοποίηση συγκεκριμένες ώρες/μέρες περνάει κάποιος και εισπράττει μόνο μετρητά ειδάλλως τα μαζεύει ο διαχειριστής. Δεν τίθεται θέμα το αν θα πάρω απόδειξη ή αν θέλω να φαίνεται η κίνηση πληρωμής, δεν με βολεύει η χρήση μετρητών όχι για κάποιον άλλον λόγο. Η ερώτηση μου παραμένει συγκεκριμένη. Πόσο στέκει να μην μπορεί κάποια επιχείρηση να δεχτεί τραπεζική μεταφορά και τι μπορώ να κάνω εγώ για Απευθύνονται σε γραμμή καταναλωτή, κάνω κάποια καταγγελία πχ; Είναι για δική μου ευκολία γιατί δε χρησιμοποιώ μετρητά. Θέλω να έρθει ο λογαριασμός, να κάνω επιτόπου την πληρωμή και να τελειώσω με αυτή την υποχρέωση. Την εταιρεία δε τη διάλεξα εγώ και δεν αποφασίζω εγώ αν θέλω να συνεργάζομαι ή όχι.
vasilllis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι διαχειριστής, μένω σε πολυκατοικία που εταιρία αναλαμβάνει τα κοινόχρηστα, αφού έρθει η ειδοποίηση συγκεκριμένες ώρες/μέρες περνάει κάποιος και εισπράττει μόνο μετρητά ειδάλλως τα μαζεύει ο διαχειριστής. Δεν τίθεται θέμα το αν θα πάρω απόδειξη ή αν θέλω να φαίνεται η κίνηση πληρωμής, δεν με βολεύει η χρήση μετρητών όχι για κάποιον άλλον λόγο. Η ερώτηση μου παραμένει συγκεκριμένη. Πόσο στέκει να μην μπορεί κάποια επιχείρηση να δεχτεί τραπεζική μεταφορά και τι μπορώ να κάνω εγώ για Απευθύνονται σε γραμμή καταναλωτή, κάνω κάποια καταγγελία πχ; Είναι για δική μου ευκολία γιατί δε χρησιμοποιώ μετρητά. Θέλω να έρθει ο λογαριασμός, να κάνω επιτόπου την πληρωμή και να τελειώσω με αυτή την υποχρέωση. Την εταιρεία δε τη διάλεξα εγώ και δεν αποφασίζω εγώ αν θέλω να συνεργάζομαι ή όχι. Προφανως και δεν στεκει αυτο.Οι νομοι ειναι συγκεκριμενοι και για ολους.Ακομα και για pos ή iris είναι υποχρεωμένοι ΕΚΤΟΣ αν έχει συμφωνηθει κάτι διαφορετικό .
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, vasilllis είπε Προφανως και δεν στεκει αυτο.Οι νομοι ειναι συγκεκριμενοι και για ολους.Ακομα και για pos ή iris είναι υποχρεωμένοι ΕΚΤΟΣ αν έχει συμφωνηθει κάτι διαφορετικό . Εδώ κάνει είσπραξη η εταιρεία αντί για κάποιον άλλο . Δεν γίνεται με πληρώνει φόρο σε αυτά τα χρήματα. Οπότε ναι, μπορεί να μην δέχεται κάρτες. Εκτός και αν χρεώνει επιπλέον προμήθεια για πληρωμή μέσω pos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα