Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Δεν είμαι εγώ ο διαχειριστής άλλος είναι. Η επιχείρηση έχει άτομο που περνάει συγκεκριμένες ώρες/μέρες για είσπραξη μόνο μετρητά η τα δίνω στο διαχειριστή.

Αν έχεις την απόδειξη είσπραξης, είσαι καλυμμένος. 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι διαχειριστής, μένω σε πολυκατοικία που εταιρία αναλαμβάνει τα κοινόχρηστα, αφού έρθει η ειδοποίηση συγκεκριμένες ώρες/μέρες περνάει κάποιος και εισπράττει μόνο μετρητά ειδάλλως τα μαζεύει ο διαχειριστής. Δεν τίθεται θέμα το αν θα πάρω απόδειξη ή αν θέλω να φαίνεται η κίνηση πληρωμής, δεν με βολεύει η χρήση μετρητών όχι για κάποιον άλλον λόγο.

Η ερώτηση μου παραμένει συγκεκριμένη. Πόσο στέκει να μην μπορεί κάποια επιχείρηση να δεχτεί τραπεζική μεταφορά και τι μπορώ να κάνω εγώ για Απευθύνονται σε γραμμή καταναλωτή, κάνω κάποια καταγγελία πχ; Είναι για δική μου ευκολία γιατί δε χρησιμοποιώ μετρητά. Θέλω να έρθει ο λογαριασμός, να κάνω επιτόπου την πληρωμή και να τελειώσω με αυτή την υποχρέωση. Την εταιρεία δε τη διάλεξα εγώ και δεν αποφασίζω εγώ αν θέλω να συνεργάζομαι ή όχι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι διαχειριστής, μένω σε πολυκατοικία που εταιρία αναλαμβάνει τα κοινόχρηστα, αφού έρθει η ειδοποίηση συγκεκριμένες ώρες/μέρες περνάει κάποιος και εισπράττει μόνο μετρητά ειδάλλως τα μαζεύει ο διαχειριστής. Δεν τίθεται θέμα το αν θα πάρω απόδειξη ή αν θέλω να φαίνεται η κίνηση πληρωμής, δεν με βολεύει η χρήση μετρητών όχι για κάποιον άλλον λόγο.

Η ερώτηση μου παραμένει συγκεκριμένη. Πόσο στέκει να μην μπορεί κάποια επιχείρηση να δεχτεί τραπεζική μεταφορά και τι μπορώ να κάνω εγώ για Απευθύνονται σε γραμμή καταναλωτή, κάνω κάποια καταγγελία πχ; Είναι για δική μου ευκολία γιατί δε χρησιμοποιώ μετρητά. Θέλω να έρθει ο λογαριασμός, να κάνω επιτόπου την πληρωμή και να τελειώσω με αυτή την υποχρέωση. Την εταιρεία δε τη διάλεξα εγώ και δεν αποφασίζω εγώ αν θέλω να συνεργάζομαι ή όχι.

Προφανως και δεν στεκει αυτο.Οι νομοι ειναι συγκεκριμενοι και για ολους.Ακομα και για pos ή iris είναι υποχρεωμένοι ΕΚΤΟΣ αν έχει συμφωνηθει κάτι διαφορετικό .

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Προφανως και δεν στεκει αυτο.Οι νομοι ειναι συγκεκριμενοι και για ολους.Ακομα και για pos ή iris είναι υποχρεωμένοι ΕΚΤΟΣ αν έχει συμφωνηθει κάτι διαφορετικό .

Εδώ κάνει είσπραξη η εταιρεία αντί για κάποιον άλλο . Δεν γίνεται με πληρώνει φόρο σε αυτά τα χρήματα. Οπότε ναι, μπορεί να μην δέχεται κάρτες. Εκτός και αν χρεώνει επιπλέον προμήθεια για πληρωμή μέσω pos

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...