naimore Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 καλησπερα, εχω αυτη την οθονη: https://www.e-shop.gr/samsung-syncmaster-t200-p-PER.168014 και θελω να τη συνδεσω με sony vaio μοντελο VPCCA2S1E, θα χρειαστω καλωδιο άλλο (η οθονη ειναι ηδη συνδεδεμενη σε desktop) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλετε να έχετε μόνιμα συνδεδεμένο και τον υπολογιστή και το λάπτοπ; Τώρα ο υπολογιστής με τι καλώδιο είναι συνδεδεμένος; Το λάπτοπ έχει VGA ή HDMI θύρα; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 οκ, το συνέδεσα, vga ήταν και το ένα και το άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δούλεψαν κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ναι 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 μεταφερθηκε στην σωστη ενοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Συνήθως κοιτάζω μήπως τα θέματα βρίσκονται σε λάθος κατηγορία ή ενότητα, αλλά αυτό μου διέφυγε... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 On 11/04/2022 at 01:20, Τέρης Α. said: Hide contents Συνήθως κοιτάζω μήπως τα θέματα βρίσκονται σε λάθος κατηγορία ή ενότητα, αλλά αυτό μου διέφυγε... ελα βρε και τι εγινε?και εγω τυχαια το ειδα.δεν γινεται να τα βλεπουμε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα