ideal09 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε test drive έχει ήδη πινακίδες οπότε αυτό το βλεπει και απο την άδεια και φυσικά και απο τα χλμ. Και να άλλαξε γνώμη άλλος πελάτης δεν το δίνεις 4 χιλιαρικα κάτω. @ntinos71 γιατί δεν στέλνεις στην εισαγωγική ερώτημα με τον εξοπλισμό; Μπορείς πάλι να το παίξεις κινέζος και να παρεις τηλεφωνο τον πωλητή σου και να ρωτάς για το αμάξι που έχει εκεί.Μπορεί να έχει δύο ίδια. Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι η αγορα ειναι δηλωμενη 4000 χιλιαρικα κατω απ την αρχική τιμη. Δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα αυτο. Και οπως βλεπεις δεν πηγε καν ο ιδιος να το δει. Δεν αποκλειεται να εχει καποια χιλιομετρακια πανω.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, ideal09 είπε Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι η αγορα ειναι δηλωμενη 4000 χιλιαρικα κατω απ την αρχική τιμη. Δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα αυτο. Και οπως βλεπεις δεν πηγε καν ο ιδιος να το δει. Δεν αποκλειεται να εχει καποια χιλιομετρακια πανω. Χτυπάνε πολλά καμπανάκια οταν πουλάς κάτω απο το κόστος αφού μιλάμε για καινούργιο αμάξι .Ειδικα σε εφορία. Αν έχει χλμ τοτε αγόρασε μεταχειρισμένο. Τεσπα τα έχει μπερδέψει πολύ ο φίλος ....... 1
ideal09 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Χτυπάνε πολλά καμπανάκια οταν πουλάς κάτω απο το κόστος αφού μιλάμε για καινούργιο αμάξι .Ειδικα σε εφορία. Αν έχει χλμ τοτε αγόρασε μεταχειρισμένο. Τεσπα τα έχει μπερδέψει πολύ ο φίλος ....... Από μια περίπτωση που γνωριζω σε αντιπροσωπεια, τα test drive τα αγοραζουν σε καλυτερη τιμη, και εχουν δικαιωμα να τα πουλησουν μετα τους 6 μηνες. (Η να τα κρατησουν και για τον εαυτό τους). Σχετικά με τα καμπανάκια που λες, εφόσον (υποθετικά) το χει αγοράσει ο ιδιος ο αντιπροσωπος και το μεταπουλα, ισως και να μην θεωρείται επισημη πωληση. Οσο δε αφορά τη συγκεκριμένη ιστορία, σίγουρα μπαζει απο καπου. Το θεμα ειναι τι κερδιζει ο πωλητης και τι χανει(αν χάνει) ο ts. 1
telis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, ntinos71 είπε Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζει κατι. Το αμαξι ειχε παει να το δει ο γαμπρος μου που μενει κοντα στη περιοχη και ηταν οντως αυτο που ηθελα .εγω το χω δει μονο μεσω βιντεοκλησης και ολα φαινοντουσαν οκ και το γεγονος οτι προκειτε για επισημο αντιπροσωπο δεν με εβαλε σε σκεψη περι απατης.αλλα μπορει να ειχε αλλαξει σκοπιμα την πινακιδα , Δυστυχως δεν γινεται να το παραλαβω ο ιδιος λογω αποστασης και υποχρεωσεων καθως ειναι στην περιοχη του Εβρου Ξεκίνησε με καρπαζιές τον γαμπρό σου κατ'αρχήν
filip123go Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Spoiler Παρασκευούλα σήμερα . Ts έδωσες 4k με ταχυδρομική επιταγή, δεν πήγες να δεις 22k αυτοκίνητο, το έχεις πληρώσει χωρίς να το παραλάβεις, τώρα εμείς τι θέλεις να σου κάνουμε. Εγώ αν έπαιρνα 22k αυτοκίνητο, όχι απλά θα πήγαινα να το δω, θα έμενα και 1-2 βράδια μέσα.! 5
ntinos71 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χτυπάνε πολλά καμπανάκια οταν πουλάς κάτω απο το κόστος αφού μιλάμε για καινούργιο αμάξι .Ειδικα σε εφορία. Αν έχει χλμ τοτε αγόρασε μεταχειρισμένο. Τεσπα τα έχει μπερδέψει πολύ ο φίλος ....... Ισως δεν ημουν σαφης το αυτοκινητο το ειδε ο γαμπρος μου ειχε μονο 70 ΧΛΜ ηταν η εκδοση που ηθελα με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο και η πινακιδα που ειχε πανω ειναι αυτη που μου μεταβιβαστηκε. Μεχρι εδω ολα καλα. Το αυτοκινητο δεν με ενδιεφερε τοσο να το δω ο ιδιος καθως το χω δει σε αντιπροσωπεια εδω και το χω κανει και test drive και ειναι αυτο που θελω και το γεγονος οτι ειναι καινουργιο φανταζομαι οτι ακριβως ολοιδιο. αυτο που ρωτησα ειναι ΕΑΝ υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καποια μπινια αλλαζοντας πινακιδα με καποια φτωχοτερη εκδοση οταν το εδειξε με αποτελεσμα οταν παραλαβω εγω να μην εχω τον εξοπλισμο τον οποιο πληρωσα και ΑΝ μπορω να το δω καπου αυτο στην αδεια κτλπ. και αν οντως εχει κανει κατι τετοιο τι μπορω εγω να κανω μετα εναντιον του τεσπα η Δευτερα πλησιαζει κοντος ψαλμος αλληλουηια Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από ntinos71
terry308 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το πιο απλό και λογικό σενάριο λέει ότι έκανε refresh την αγγελία ή απλά την έβαλε για να ψαρέψει πελάτες και να πει ότι υπάρχει διαθέσιμο επί παραγγελία αλλά να δείτε το χρώμα.. Τα 4.000€ ταχ. επιταγής παραμένουν άγνωστο.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, ntinos71 είπε Ισως δεν ημουν σαφης το αυτοκινητο το ειδε ο γαμπρος μου ειχε μονο 70 ΧΛΜ ηταν η εκδοση που ηθελα με τον συγκεκριμενο εξοπλισμο και η πινακιδα που ειχε πανω ειναι αυτη που μου μεταβιβαστηκε. Μεχρι εδω ολα καλα. Το αυτοκινητο δεν με ενδιεφερε τοσο να το δω ο ιδιος καθως το χω δει σε αντιπροσωπεια εδω και το χω κανει και test drive και ειναι αυτο που θελω και το γεγονος οτι ειναι καινουργιο φανταζομαι οτι ακριβως ολοιδιο. αυτο που ρωτησα ειναι ΕΑΝ υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καποια μπινια αλλαζοντας πινακιδα με καποια φτωχοτερη εκδοση οταν το εδειξε με αποτελεσμα οταν παραλαβω εγω να μην εχω τον εξοπλισμο τον οποιο πληρωσα και ΑΝ μπορω να το δω καπου αυτο στην αδεια κτλπ. και αν οντως εχει κανει κατι τετοιο τι μπορω εγω να κανω μετα εναντιον του τεσπα η Δευτερα πλησιαζει κοντος ψαλμος αλληλουηια 70χλμ ?Σίγουρα δεν ήταν test drive?Καινούργιο δεν έπρεπε να έχει τόσα χλμ.
mak3don Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Από την στιγμή που το αυτοκίνητο είχε πινακίδες θα φαίνεσαι στην άδεια του αυτοκινήτου σαν δεύτερος ιδιοκτήτης και ο επόμενος που θα το αγοράσει από σένα σαν τρίτος
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, terry308 είπε Το πιο απλό και λογικό σενάριο λέει Το πιο απλό και λογικό σενάριο για μένα λέει ότι σαν επίσημος αντιπρόσωπος υπάρχει και η περίπτωση να έχει παραπάνω από 1 αυτοκίνητα στην αντιπροσωπεία. Πολύ πιθανό και 2 και 3 ίδια με τον ίδιο εξοπλισμό. 1
agnostos13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Στις 7/4/2022 στις 7:07 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Χτυπάνε πολλά καμπανάκια οταν πουλάς κάτω απο το κόστος αφού μιλάμε για καινούργιο αμάξι .Ειδικα σε εφορία. Το περιθώριο (μικτού) κέρδους είναι κάτω από 4000 πιστεύεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Το περιθώριο (μικτού) κέρδους είναι κάτω από 4000 πιστεύεις; Ναι το πιστευω,για τον αντιπροσωπο ειναι κάτω αν μιλάμε για καινούργιο αταξινόμητο αμάξι των 22000€. Αλλωστε ο φίλος δεν το πλήρωσε λιγότερο.Στην κανονική τιμή το πληρωσε αλλά κάποιος έβαλε τσέπη 4Κ.Και αντί να του το έχει τυλίξει με κορδέλα και να είναι ήδη κάτω απο την πόρτα του αναρωτιέται τι παίζει.
agnostos13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι το πιστευω,για τον αντιπροσωπο ειναι κάτω αν μιλάμε για καινούργιο αταξινόμητο αμάξι των 22000€. Δεν νομίζω... 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλωστε ο φίλος δεν το πλήρωσε λιγότερο.Στην κανονική τιμή το πληρωσε αλλά κάποιος έβαλε τσέπη 4Κ.Και αντί να του το έχει τυλίξει με κορδέλα και να είναι ήδη κάτω απο την πόρτα του αναρωτιέται τι παίζει. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Ίσως τα 4000 μαύρα ήταν deal για καλύτερη τιμή. ΥΓ. Το βασικό πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι δεν μπορείς να διεκδικήσεις την πραγματική αξία αν γίνει στραβή, ούτε να το ασφαλίσεις στη σωστή αξία. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από agnostos13
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν νομίζω... Άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Ίσως τα 4000 μαύρα ήταν deal για καλύτερη τιμή. ΥΓ. Το βασικό πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι δεν μπορείς να διεκδικήσεις την πραγματική αξία αν γίνει στραβή, ούτε να το ασφαλίσεις στη σωστή αξία. Εσύ πιστευεις δηλαδή ότι ο αντιπρόσωπος δουλευει με κοντά 20% κέρδος;
kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) γιατι φτασαμε 2η σελιδα με τα ιδια κ ιδια..εδωσε αυτα τα 4κ σαν διευκολυνση ωστε να το παρει ετοιμοπαραδοτο με καποια km εν γνωση του και οχι μετα απο 6μηνες ή 1,5+ετος αναλογα το μοντελο δεν ξερεις τα εξτρα(ζαντα?καμερα?οθονη?spoiler?) που εχει η εκδοση π ηθελες για να τα βλεπες απο το βιντεο? τεσπα καθε vin ερχεται με τα εξτρα π εχει.συνηθως το service book εχει σε καποια σελιδα ενα αυτοκολητο με κωδικους των εξτρα..(περα απο ινετ τα βρισκεις ολα στην αντ.πεια της περιοχης σου) τα 70κμ μ ακουγονται fake αλλα θα βρεις ποσο fake ηταν.... το κερδος απο δημοσιογραφικα/test drive ειναι einai ok λογω καταστασης με τα μη ετοιμοπαραδοτa.αυτα 4κ π ναι μαυρα μπορει να ηταν με δοκ πινακιδες οποτε 1ος κατοχος θα εισαι κ στην αδεια κατα τ αλλα αφου ειδες την μεταβιβαση δεν γινετε να μην σου δωσουν αμαξι.ελεγξε το vin στο τζαμι+μηχανη οταν στο φερουν επαρχια να ειναι ιδιο με την αδεια Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα