Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.πριν λιγες μερες αγορασα ενα αυτοκινητο καινουργιο απο επισημο αντιπροσωπο στην επαρχια (μενω Αθηνα) καθως ηταν ο μονος που ειχε ετοιμοπαροδοτη την συγκεκριμενη εκδοση που ηθελα (φουλ εξοπλισμο). το αυτοκινητο κοστιζει 22.000. εδωσα τα 10.000 με δανειο και τα 8.000 με τραπεζικη μεταφορα. Το υπολοιπο ποσο των 4.000 ο πωλητης μου το ζητησε μεσω ταχυδρομικης επιταγης τα οποια και τα εστειλα σκεπτομενος τοτε πως ισως τα ηθελε για να γλιτωσει εφορια.το τιμολογιο του αυτοκινητου δλδ εχει κοπει στα 18.000 ευρω.Μεχρι εδω ολα καλα.Σημερα ειδα ομως οτι ειχε ξανανεβει η ιδια αγγελια με τις ιδιες φωτο κτλπ και μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια.η μεταβιβαση εχει γινει το αυτοκινητο δεν το χω παραλαβει ακομα γιατι ειχαμε συμφωνησει οτι θα το παρω στις 11/04 που θα εχει δρομολογιο μεταφορας (η μεταβιβαση εγινε στις 31/03 και το αυτοκινητο φαινεται κανονικα στο ονομα μου) . Το ερωτημα μου ειναι εαν υπαρχει περιπτωση να μου κανει απατη στελνοντας μου καποια φτωχοτερη εκδοση που κοστιζει οσο το τιμολογιο περιπου και εαν υπαρχει περιπτωση να καταλαβω απ την αδεια κυκλοφοριας εαν ειναι η εκδοση που θελω. Ευχαριστω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ntinos71 είπε

Καλησπερα.πριν λιγες μερες αγορασα ενα αυτοκινητο καινουργιο απο επισημο αντιπροσωπο στην επαρχια (μενω Αθηνα) καθως ηταν ο μονος που ειχε ετοιμοπαροδοτη την συγκεκριμενη εκδοση που ηθελα (φουλ εξοπλισμο). το αυτοκινητο κοστιζει 22.000. εδωσα τα 10.000 με δανειο και τα 8.000 με τραπεζικη μεταφορα. Το υπολοιπο ποσο των 4.000 ο πωλητης μου το ζητησε μεσω ταχυδρομικης επιταγης τα οποια και τα εστειλα σκεπτομενος τοτε πως ισως τα ηθελε για να γλιτωσει εφορια.το τιμολογιο του αυτοκινητου δλδ εχει κοπει στα 18.000 ευρω.Μεχρι εδω ολα καλα.Σημερα ειδα ομως οτι ειχε ξανανεβει η ιδια αγγελια με τις ιδιες φωτο κτλπ και μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια.η μεταβιβαση εχει γινει το αυτοκινητο δεν το χω παραλαβει ακομα γιατι ειχαμε συμφωνησει οτι θα το παρω στις 11/04 που θα εχει δρομολογιο μεταφορας (η μεταβιβαση εγινε στις 31/03 και το αυτοκινητο φαινεται κανονικα στο ονομα μου) . Το ερωτημα μου ειναι εαν υπαρχει περιπτωση να μου κανει απατη στελνοντας μου καποια φτωχοτερη εκδοση που κοστιζει οσο το τιμολογιο περιπου και εαν υπαρχει περιπτωση να καταλαβω απ την αδεια κυκλοφοριας εαν ειναι η εκδοση που θελω. Ευχαριστω

Του έδωσες 4000€ επιπλέον απο το τιμολόγιο;Γιατί καλέ μου άνθρωπε;

Δηλαδή έχει αγοράσει αυτός ενα αμάξι που έχει τιμή καταλόγου 22Κ και το πούλησε 18Κ? 

Συγνώμη αλλά εγω αν αγόραζα αμάξι θα είχα πάρει το λεωφορείο,τρενο ,καράβι,αεροπλάνο  να πάω να το παραλάβω .

Εσύ έχεις άδεια κυκλοφορίας και λογικά και το VIN ,δοκίμασες να δεις τι εξοπλισμό δείχνει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Του έδωσες 4000€ επιπλέον απο το τιμολόγιο;Γιατί καλέ μου άνθρωπε;

Δηλαδή έχει αγοράσει αυτός ενα αμάξι που έχει τιμή καταλόγου 22Κ και το πούλησε 18Κ? 

Συγνώμη αλλά εγω αν αγόραζα αμάξι θα είχα πάρει το λεωφορείο,τρενο ,καράβι,αεροπλάνο  να πάω να το παραλάβω .

Εσύ έχεις άδεια κυκλοφορίας και λογικά και το VIN ,δοκίμασες να δεις τι εξοπλισμό δείχνει;

Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζει κατι. Το αμαξι ειχε παει να το δει ο γαμπρος μου που μενει κοντα στη περιοχη και ηταν οντως αυτο που ηθελα .εγω το χω δει μονο μεσω βιντεοκλησης και ολα φαινοντουσαν οκ και το γεγονος οτι προκειτε για επισημο αντιπροσωπο δεν με εβαλε σε σκεψη περι απατης.αλλα μπορει να ειχε αλλαξει σκοπιμα την πινακιδα , Δυστυχως δεν γινεται να το παραλαβω ο ιδιος λογω αποστασης και υποχρεωσεων καθως ειναι στην περιοχη του Εβρου

Δημοσ.

Όταν το παραλάβεις, δες στην επίσημη ιστοσελίδα της μαμά εταιρίας, τι περιλαμβάνει o full εξοπλισμός στην πραγματικότητα και τι εξοπλισμό πήρες εσύ σαν full. 

Η έννοια full extra στην Ελλάδα είναι η πιο παρεξηγημενη στο χώρο του αυτοκινήτου. 

Για τι αμάξι πρόκειται που κοστίζει με όλα τα έξτρα 22 χιλιάρικα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jmmys είπε

Όταν το παραλάβεις, δες στην επίσημη ιστοσελίδα της μαμά εταιρίας, τι περιλαμβάνει o full εξοπλισμός στην πραγματικότητα και τι εξοπλισμό πήρες εσύ σαν full. 

Η έννοια full extra στην Ελλάδα είναι η πιο παρεξηγημενη στο χώρο του αυτοκινήτου. 

Για τι αμάξι πρόκειται που κοστίζει με όλα τα έξτρα 22 χιλιάρικα;

Το αυτοκινητο ειναι ενα Peugeot 208 Allure plus και ο φοβος μου ειναι μηπως παραλαβω κατωτερη εκδοση οπως το active plus

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντάζομαι θα άνηκε στην ίδια την αντιπροσωπεία, ίσως να ήταν πρώην test- drive η να άλλαξε γνώμη κάποιος άλλος αγοραστής και να τους το άφησε εκεί. Διαφορετικά φαίνεται όντως αρκετά περίεργο.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τον "διευκολύνω" με 4 χιλιάρικα μαύρα; Γιατί κάνετε τέτοιες χαζομάρες ξέχωρα από το αν σε έχει κοροϊδέψει ή όχι;

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τον "διευκολύνω" με 4 χιλιάρικα μαύρα; Γιατί κάνετε τέτοιες χαζομάρες ξέχωρα από το αν σε έχει κοροϊδέψει ή όχι;

Η αληθεια ειναι πως εχεις δικιο.απλα πανω στον ενθουσιασμο και στην βιασυνη και στο γεγονος οτι ειχε ηδη γινει η μεταβιβαση δεν το πολυσκεφτηκα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ntinos71 είπε

Δυστυχώς στις περιπτώσεις μαντρών έτσι γίνεται, θα σου κόψει τιμολόγιο φθηνότερο από ό,τι το αγοράσεις για να βγάζουν και τα λεγόμενα "μαύρα" γι αυτό υποστηρίζω από ιδιώτες πάντα αγορά γιατί ναι μεν θα τα δώσεις μαύρα αλλά σίγουρα δε θα στα φάει. Στις μάντρες στο πουλάνε δήθεν από ιδιώτη, είναι 99,9% νοικιάρικο με πόσα χτυπήματα και κακή μεταχείριση, γιατί μπαίνει ο κάθε άσχετος μέσα και του μπιμ. Σε μία φίλη μου της δώσανε ένα i10 και καλά από ιδιώτη και ήταν από Ισπανία από κάτω κατασκουριασμένο και με τουλάχιστον 5 μηχανικά προβλήματα. Πολύ προσοχή. Τουλάχιστον επειδή τα έσκασες κάνε μια καλή ασφάλεια στο αμάξι να είσαι καλυμμένος σε περιπτώσεις τώρα κλοπής-φωτιάς κλπ.

44 λεπτά πριν, ntinos71 είπε

Το αυτοκινητο ειναι ενα Peugeot 208 Allure plus και ο φοβος μου ειναι μηπως παραλαβω κατωτερη εκδοση οπως το active plus

Αυτό δε φαίνεται στο πίσω μέρος του οχήματος αν δεν κάνω λάθος;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katnikolaou είπε

Δυστυχώς στις περιπτώσεις μαντρών έτσι γίνεται

1 ώρα πριν, ntinos71 είπε

Καλησπερα.πριν λιγες μερες αγορασα ενα αυτοκινητο καινουργιο απο επισημο αντιπροσωπο στην επαρχια 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katnikolaou είπε

Δυστυχώς στις περιπτώσεις μαντρών έτσι γίνεται,

Καινούριο αμαξι αγορασε ο TS, όχι μεταχειρισμένο. Ξέρεις ιδιώτη να πουλάει αμάξι κούτα; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Συγνώμη ίσως δεν το διάβασα, μετά από δουλειά το κεφάλι θολωμένο ακόμα αχαχα

3 λεπτά πριν, terry308 είπε

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, να πάρεις το 1 απ' τα ίσως 5 πραγματικά "full extra" Peugeot 208 που ίσως να υπάρχουν στη χώρα, μάλλον απίθανο. Γιατί όποιος βάζει μία κάμερα οπισθοπορείας και έναν ανακλινόμενο καθρέπτη το ονομάζει " full extra " στη χώρα μας.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι επισημος αντιπρόσωπος, τότε σου έχει γράψει στην παραγγελία ή στην απόδειξη αγοράς το μοντέλο και τον εξοπλισμό που αγόρασες.

Δες το, ή ζητησε του να στο στείλει με email

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Φαντάζομαι θα άνηκε στην ίδια την αντιπροσωπεία, ίσως να ήταν πρώην test- drive η να άλλαξε γνώμη κάποιος άλλος αγοραστής και να τους το άφησε εκεί. Διαφορετικά φαίνεται όντως αρκετά περίεργο.

test drive έχει ήδη πινακίδες οπότε αυτό το βλεπει και απο την άδεια και φυσικά και απο τα χλμ.

Και να άλλαξε γνώμη άλλος πελάτης δεν το δίνεις 4 χιλιαρικα κάτω.

@ntinos71 γιατί δεν στέλνεις στην εισαγωγική ερώτημα με τον εξοπλισμό;

Μπορείς πάλι να το παίξεις κινέζος και να παρεις τηλεφωνο τον πωλητή σου και να ρωτάς για το αμάξι που έχει εκεί.Μπορεί να έχει δύο ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...