Mike_The_Greek_1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Απίστευτα παιχνίδια τα είχα παίξει σε PS2 τότε αλλά μετά όταν αναβαθμίστηκα σε υπολογιστή τα ευχαριστήθηκα παραπάνω λόγω της αυξημένης ανάλυσης και frame rate. Τώρα το παίζω που και που στο κινητό το πρώτο.
mikelamarep Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 τελεια!!! ειδικα το 2!!! αααχ αναμνησεις!!!
GCX Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ακομα παιζω τα games στο λαπτοπ το 2 και στο κινητο το πρωτο
Waiss Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει κι ας έχω παίξει λίγα σε γενικές γραμμές στην ζωή μου. Είναι από τα Games με την ατμόσφαιρα και το στυλ που είχαν, σου έμεναν χαραγμένα στο μυαλό. Και το 1 και το 2 τα έπαιξα από δύο φορές. Μου θύμιζαν αρκετά Sin city σε κάποιες φάσεις και οι ήρωες του παιχνιδιού αλλά και η όλη φάση του. Ο εφιάλτης του Max Payne που περπατούσε σε γραμμές αίματος, μέσα στο απόλυτο μαύρο και τα κλάμματα του μωρού του στο backround, από τις πιο επικές στιγμές του. Όπως φυσικά και οι εντυπωσιακοί τερματισμοί των 2 παιχνιδιών, που ολοκλήρωνες ουσιαστικά την εκδίκηση σου και το ζούσες σαν να ήσουν εσύ ο Payne. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Waiss 5
totalius Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Παιχνιδαρες . Αλλα αντι να πηγαινουμε μπροστα παμε προς τα πισω στο gaming κ το χώρο του θεαματος γενικότερα 1
The_Judas Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Φοβερά παιχνίδια και τα δύο. Νομίζω ότι εκείνη η περίοδος κοντά στο 2000 ήταν από τις καλύτερες για το gaming, τότε είχαν αρχίσει να μπαίνουν οι πρώτες δημιουργικές ιδέες που εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα.
umbrella co. Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μακαρι να φτιαξουν κατι αξιολογο και οχι απλα ενα πασαλειμμα.
Hnepes Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 ...και μες το χαμό και το τρελό πιστολίδι, όλα σταματάνε για να δείς το επόμενο επισόδιο Address Unknown σε μια τυχαία TV.
GlBodhi Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Θα ήταν καλη ιδέα να ξαναδούμε την μεταφορά της σειράς σε mini series ή σε ταινία (ξέρω έχει βγει μια κακή) ,αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον το backstory του χαρακτήρα
Johnfusion Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αυτό που έκανε μοναδικό τον χαρακτήρα του Payne ήταν το καταθλιπτικό, γεμάτο απαισιοδοξία και κυνισμό μυαλό του. Απολάμβανα να χάνομαι στις σκέψεις του. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ SOUNDTRACK.Απλα τέλεια τριλογία .Αναμενω πως και πως!!! 1
Oblicon Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Το περίμενα χρόνια το συγκεκριμένο! Ελπίζω να κρατήσουν το πραγματικό πρόσωπο του Sam Lake.
ZannosBasman Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Αναμνήσεις !!! Παιχνιδάρες ❤️ Θυμάμαι την πίστα στο αστυνομικό τμήμα και το "μονοπάτι" με το αίμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα