Προς το περιεχόμενο

Στα σκαριά οι remake εκδόσεις των Max Payne και Max Payne 2: The Fall of Max Payne


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απίστευτα παιχνίδια τα είχα παίξει σε PS2 τότε αλλά μετά όταν αναβαθμίστηκα σε υπολογιστή τα ευχαριστήθηκα παραπάνω λόγω της αυξημένης ανάλυσης και frame rate. Τώρα το παίζω που και που στο κινητό το πρώτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει κι ας έχω παίξει λίγα σε γενικές γραμμές στην ζωή μου. Είναι από τα Games με την ατμόσφαιρα και το στυλ που είχαν, σου έμεναν χαραγμένα στο μυαλό. Και το 1 και το 2 τα έπαιξα από δύο φορές. Μου θύμιζαν αρκετά Sin city σε κάποιες φάσεις και οι ήρωες του παιχνιδιού αλλά και η όλη φάση του. Ο εφιάλτης του Max Payne που περπατούσε σε γραμμές αίματος, μέσα στο απόλυτο μαύρο και τα κλάμματα του μωρού του στο backround, από τις πιο επικές στιγμές του. Όπως φυσικά και οι εντυπωσιακοί τερματισμοί των 2 παιχνιδιών, που ολοκλήρωνες ουσιαστικά την εκδίκηση σου και το ζούσες σαν να ήσουν εσύ ο Payne.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερά παιχνίδια και τα δύο. Νομίζω ότι εκείνη η περίοδος κοντά στο 2000 ήταν από τις καλύτερες για το gaming, τότε είχαν αρχίσει να μπαίνουν οι πρώτες δημιουργικές ιδέες που εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήταν καλη ιδέα να ξαναδούμε την μεταφορά της σειράς σε mini series ή σε ταινία (ξέρω έχει βγει μια κακή) ,αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον το backstory του χαρακτήρα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που έκανε μοναδικό τον χαρακτήρα του Payne ήταν το καταθλιπτικό, γεμάτο απαισιοδοξία και κυνισμό μυαλό του. Απολάμβανα να χάνομαι στις σκέψεις του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ SOUNDTRACK.Απλα τέλεια τριλογία .Αναμενω πως και πως!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...