Sadako Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι αυστηρά θέμα IP Cameras ή αν είναι γενικότερο θέμα networking , οπότε αν γνωρίζει κανείς ας δώσει τα φώτα του. Βρήκα μια ξεχασμένη IP Camera που πρέπει να είχα πάρει προ 10ετίας, εξωτερικά είναι σαν αυτήν: https://www.aliexpress.com/item/32507765532.html ίδια μάρκα, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι και ίδιο μοντέλο. Έλεγα να την αναστήσω και να την χρησιμοποιήσω, αλλά δεν έχω ούτε συσκευασία ούτε τίποτα, δεν θυμάμαι με ποιο app δούλευε κλπ, αναρωτιέμαι αν πρέπει ντε και καλά να χρησιμοποιήσεις το δικό της interface και app για σύνδεση και χρήση ή αν μπορείς να σετάρεις και να χρησιμοποιήσεις κάποιο generic περιβάλλον για ip cameras. Αν ναι, υπάρχουν κάποιες γενικές οδηγίες; Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις με αυτόν τον τρόπο όλα τα features που μπορεί να έχει (γιατί θυμάμαι ότι είχε και alarm μέσω κίνησης και τέτοια); Από ό,τι έχω δει έχει κάτι φτηνές (και σίγουρα καλύτερες συγκριτικά) ip cameras γύρω στο 20άρικο, οπότε και να μην βγει άκρη δεν χάλασε ο κόσμος, αλλά γενικά θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ λίγο. Βέβαια ακόμα και καινούρια να πάρω, αν μπορώ με κάποια generic λύση σαν αυτήν που περιγράφω παραπάνω να βάλω κι άλλες χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι όλες ίδια μάρκα/μοντέλο, θα με ενδιέφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Η κάμερα σίγουρα εχει δικό της web interface. Συνέδεσε την με καλώδιο , κάντην ενα reset , κοίτα τι ip παίρνει απο το δικτυο και μετά πάτα τη διεύθυνση της στον browser σου. Χρησιμοποίησε τους κωδικους username/password που εχει απο κατω σε αυτοκόλλητο και θα μπορείς να αλλαξεις επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα