Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεε παίδες έχω μία ερώτηση. Λόγου του ότι ήρθε εχθές η RTX 3060 και ξέχασα μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια μίας 3060 που είναι ότι θέλεις 8 pin PCI και το τροφοδοτικό μου έχει μόνο 6 pin με άλλα λογά ψάχνω για νέο τροφοδοτικό. Έψαξα και λίγο για adapters από 6 pin σε 8 pin αλλά έχω ακούσει πολύ κακά πράγματα εκτός από το ότι αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι καλό μπορεί να σου κάψει την κάρτα άλλα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν θα του δώσει αρκετό ρεύμα. Έχω την εξής ερώτηση για ένα τροφοδοτικό που έχω στο νους μου και θέλω γνώμες (αν έχετε καλύτερη γνώμη παρακαλώ πείτε την γιατί κυριολεκτικά η κάρτα απλά κάθετε σπίτι) το τροφοδοτικό που σκέφτομαι είναι το Be Quiet System Power 9 600 Watt 80 Plus bronze, πήγα με αυτήν την επιλογή γιατί τώρα ακριβώς budget-wise δεν είμαι τόσο καλά. Σε περίπτωση που το αγοράσω θα κάνει την δουλεία του η θα πρέπει να βρώ άλλο τροφοδοτικό. Πολύ μου λένε ότι είναι στο low-end άλλα δεν το λες και χάλια τροφοδοτικό και μου προτείνουν corsair RMX. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας?

PC SPECS
AMD Ryzen 5 1600
Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB (
για τώρα χρησιμοποιώ μια 1050 ti)
Aorus x470 ultra gaming
2X4 GB DDR4 Hyperx Fury 2666 mhz
2X8 GB DDR4 Hyperx Fury 2666 mhz
και το power supply einai 650 watt αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lulo-pandeli είπε

Εεε παίδες έχω μία ερώτηση. Λόγου του ότι ήρθε εχθές η RTX 3060 και ξέχασα μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια μίας 3060 που είναι ότι θέλεις 8 pin PCI και το τροφοδοτικό μου έχει μόνο 6 pin με άλλα λογά ψάχνω για νέο τροφοδοτικό. Έψαξα και λίγο για adapters από 6 pin σε 8 pin αλλά έχω ακούσει πολύ κακά πράγματα εκτός από το ότι αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι καλό μπορεί να σου κάψει την κάρτα άλλα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν θα του δώσει αρκετό ρεύμα. Έχω την εξής ερώτηση για ένα τροφοδοτικό που έχω στο νους μου και θέλω γνώμες (αν έχετε καλύτερη γνώμη παρακαλώ πείτε την γιατί κυριολεκτικά η κάρτα απλά κάθετε σπίτι) το τροφοδοτικό που σκέφτομαι είναι το Be Quiet System Power 9 600 Watt 80 Plus bronze, πήγα με αυτήν την επιλογή γιατί τώρα ακριβώς budget-wise δεν είμαι τόσο καλά. Σε περίπτωση που το αγοράσω θα κάνει την δουλεία του η θα πρέπει να βρώ άλλο τροφοδοτικό. Πολύ μου λένε ότι είναι στο low-end άλλα δεν το λες και χάλια τροφοδοτικό και μου προτείνουν corsair RMX. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας?

PC SPECS
AMD Ryzen 5 1600
Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB (
για τώρα χρησιμοποιώ μια 1050 ti)
Aorus x470 ultra gaming
2X4 GB DDR4 Hyperx Fury 2666 mhz
2X8 GB DDR4 Hyperx Fury 2666 mhz
και το power supply einai 650 watt αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο

ενα καλης ποιοτητας 650 επαρκει για την 3060

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Lulo-pandeli είπε

Θα το έχω στο νου αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/30500337/Corsair-TX-M-Series-TX650M-2021-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Πηγαινε στο gold. Πολυ καλυτερο efficiency (+4-6%), και αρα διαφορα στον λογαριασμο ΔΕΗ

Αν το θεμα ειναι τα +12 ευρω, τοτε πας εδω απλα με λιγοτερες επιλογες σε μελλοντικες αναβαθμισεις

https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

https://www.skroutz.gr/s/30500337/Corsair-TX-M-Series-TX650M-2021-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Πηγαινε στο gold. Πολυ καλυτερο efficiency (+4-6%), και αρα διαφορα στον λογαριασμο ΔΕΗ

Αν το θεμα ειναι τα +12 ευρω, τοτε πας εδω απλα με λιγοτερες επιλογες σε μελλοντικες αναβαθμισεις

https://www.skroutz.gr/s/30389522/Corsair-TX-M-Series-TX550M-2021-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Μπα για 12 εύρω δεν υπάρχει θέμα. Εάν συμβιβάζετε με την 3060 τότε είμαι οκ

Επεξ/σία από Lulo-pandeli
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Το αντίστοιχο 750άρι έχει υψηλό EMI. Μακριά.

Τι ακριβώς θα πάθει από το EMI στα συγκεκριμένα επίπεδα; Επίσης τι μπορεί να πάρει στα 650 watt αφού αναφέρει πως δεν έχει budget;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, hln3 είπε

Τι ακριβώς θα πάθει από το EMI στα συγκεκριμένα επίπεδα; Επίσης τι μπορεί να πάρει στα 650 watt αφού αναφέρει πως δεν έχει budget;

Σύμφωνα με αυτά που λέει ο Άρης το τροφοδοτικό θα έπρεπε να κοπεί.

Μπορεί να πάρει το ΤΧ που προτάθηκε πιο πάνω.

Έχει budget για να αγοράσει gpu των 500-600 ευρώ και δεν έχει budget για gpu? Το τροφοδοτικό που έχει τώρα είναι εντελώς budget κατάσταση και θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν αγοράσει την κάρτα. Πιο σημαντικό part από το τροφοδοτικό δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, hln3 είπε

mallon eprepe na anefero to rough estimate tou budget mou einai peripou sta 50-60 euro (logou tou oti perimeno na me plhrosoun)

5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Σύμφωνα με αυτά που λέει ο Άρης το τροφοδοτικό θα έπρεπε να κοπεί.

Μπορεί να πάρει το ΤΧ που προτάθηκε πιο πάνω.

Έχει budget για να αγοράσει gpu των 500-600 ευρώ και δεν έχει budget για gpu? Το τροφοδοτικό που έχει τώρα είναι εντελώς budget κατάσταση και θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν αγοράσει την κάρτα. Πιο σημαντικό part από το τροφοδοτικό δεν υπάρχει.

o logos pou den exo budget einai kurios logo oti den exo plhro8ei akoma allios mpales mou perno kai to pio akrivo psu apla h8ela na to kano clarify gia tora kai h8ela apofeis gia psu genika.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτα παρε καλο τροφοδοτικο και μετα σκεψου για 3060 , με 50-60 ουτε το φις της πριζας δεν βρισκεις , καλοπροαιρετα στο λεω.

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Όταν με το καλό πληρωθείς πάρε ένα καλό τροφοδοτικό. Ας περιμένει η κάρτα. 

Μην γράφεις κινέζικα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Πρωτα παρε καλο τροφοδοτικο και μετα σκεψου για 3060 , με 50-60 ουτε το φις της πριζας δεν βρισκεις , καλοπροαιρετα στο λεω.

Κοίταξε η μαλακία ήταν δικιά μου όχι μόνο ξέχασα ότι ήθελε 8 pin δεν τσέκαρα το τροφοδοτικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...