vste Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλημερα. Στις 4 του μηνα εκανα παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα μια Palit GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Dual στα 428,81 (χαμηλoτερη τιμη απο skroutz). Προτου προβω στην αγορα ελεγξα την καρτελα του καταστηματος στο Skroutz και ολα μου φανηκαν legit. Καλες κριτικες και χρονια παρουσιας (παλαιοτερη κριτικη ειναι απο το 2019) Εδω να ενημερωσαν οτι η καρτα ηταν για αμεση παραλαβη - παραδοση σε 1-3 ημερες. Οντως σε λιγα λεπτα μου ηρθε το εξης email επιβεβαιωσης: Μεχρι εχθες δεν ειχα καμια αλλη επικοινωνια απο αυτους. Επειδη λογικα αυριο θα επρεπε να μου ερθει η καρτα αποφασισα να ερθω σε επικοινωνια μαζι τους. Τα καμπανακια αρχισαν να χτυπανε οταν ειδα οτι το συγκεκριμενο μαγαζι βγηκε απο το Skroutz. Στο καπακι πηγα να μπω στο μαγαζι και το eshop ειναι μη διαθεσιμο πλεον με το εξης μηνυμα: Καπου εκει καταλαβα οτι μαλλον την εχω πατησει. Σημερα απο το πρωι προσπαθω να ερθω σε επικοινωνια στον αριθμο τηλεφωνου που εχουν (2103007430) και μετα απο κανενα 5λεπτο αναμονης κλεινουν την γραμμη. Προσπαθω να βρω περισσοτερα στοιχεια μεσω ΓΕ.ΜΗ. Και ενω το καταστημα ειχε σαν διευθυνση Κορμιστα 21, Τ.Κ. 62047, Πρώτη, Σέρρες αλλου δινει Κολοκοτρωνη 11, Κατερινη και στα στοιχεια επιχειρησης στο ΓΕΜΗ δινει Νομο Πιεριας με ταχυδρομικο κωδικα Αγιου Στεφανου Αττικης. Εδω να πω οτι τους εχω στειλει email μηπως και ολα αυτα ειναι απλως μια παρεξηγηση και οι ανθρωποι κανουν πχ upgrade στο eshop αλλα να πω την αληθεια δεν εχω και πολλες ελπιδες για αυτο. Επειδη δεν την εχω ξαναπατησει υπαρχει κανενας που να εχει παρομοια εμπειρια να μου πει πως πρεπει να κινηθω; Φανταζομαι αν μιλησω με Skroutz θα μου πουν να κοψω τον σβερκο μου μιας και δεν αγορασα απο αυτους. Οποτε ξεκιναω με τραπεζα; Περιμενω 1-2 ημερες ακομα μηπως ειναι παραξηγηση; Παντως υποτιθεται οτι κοιταζουμε μεσω σκρουτζ για να ψωνιζουμε απο καπου legit και να μην την παταμε με απατεωνες. Αν δεν υπαρχει η παραμικρη προστασια τοτε τι να πεις ρε γαμωτο.. Μονο απο Amazon και ας ρημαξουν τα Ελληνικα μαγαζια. Παρακαλω πολυ για την συμβουλη σας. 2
kyriakidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην σελιδα αυτην https://www.hotprice.gr/shop/86368 εχει και ενα κινητο τηλ δοκιμασε να κανεις ενα τηλ εκει μπας και ... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από kyriakidis 1
vste Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, kyriakidis είπε Στην σελιδα αυτην https://www.hotprice.gr/shop/86368 εχει και ενα κινητο τηλ δοκιμασε να κανεις ενα τηλ εκει μπας και ... Ευχαριστω το δοκιμασα αλλα πεφτει η γραμμη κατευθειαν.
Katmpar Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μια απ' τα ίδια κ μιλάμε για 600 ευρώ τηλεόραση κ αυτοί άφαντοι .... Έχω κάνει κατάθεση όχι πληρωμή με πιστωτική οπότε δν ξέρω αν γίνεται κάτι. Με την Προστασία του καταναλωτή σκέφτηκα να επικοινωνήσω έχει επικοινωνήσει κάνεις ?
Dimth Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 όπως έιδα παραπάνω έχει ποστάρει και άλλος το άλλο θέμα με το ίδο κατάστημα, την ίδια εξαπάτηση έχω υποστεί και εγώ, καλό θα ήταν να έρθουμε σε επαφή όλοι μάζι ώστε να κινηθούμε μαζικά! https://www.insomnia.gr/forums/topic/790331-365shopgr/?_fromLogin=1
vste Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Dimth είπε όπως έιδα παραπάνω έχει ποστάρει και άλλος το άλλο θέμα με το ίδο κατάστημα, την ίδια εξαπάτηση έχω υποστεί και εγώ, καλό θα ήταν να έρθουμε σε επαφή όλοι μάζι ώστε να κινηθούμε μαζικά! https://www.insomnia.gr/forums/topic/790331-365shopgr/?_fromLogin=1 Ναι το διαβασα. Σου εχω στειλει μηνυμα. Ας συνεχισουμε στο αλλο θεμα που ειναι παλαιοτερο και εχει περισσοτερες απαντησεις.
eleniisp Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Και εγώ έκανα παραγγελία στις 24/03 με κατάθεση για MacBook Air και σε τελευταία επικοινωνία μου είχαν πει ότι θα μου σταλεί κώδικος παρακολούθησης και αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής είναι Παρασκευή 01/04/22 και σήμερα προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο και δεν πιάνω γραμμή. Σχετικά με τα στοιχεία πληρωμής ειχα μιλήσει στο τηλέφωνο με μια κοπέλα, ήταν κινητό τηλέφωνο και τώρα δεν πιάνεις γραμμή.
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Φίλε πόσταρε στο άλλο θέμα όπου μαζεύτηκαν και άλλοι εξαπατημένοι. Καλά είναι να κλείσει κάποιος αυτό το θέμα με σημείωση ότι συνεχίζεται στο άλλο θέμα η συζήτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις