vsk Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Η προσφορά ισχύει για τα 2 πρώτα έτη και μέχρι 10/4/2022 στο: https://www.papaki.com/el/gr-domain-names 4
Exorgistis Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σημειωθεί οτι η τιμή των 5€/έτος δεν περιλαμβάνει 24% ΦΠΑ, οπότε η τελική τιμή είναι 6,20€/έτος με υποχρεωτική αγορά 2 ετών, άρα 12,40€ για 2 έτη. Επίσης αμέσως μετά την αγορά πρέπει να δώσετε σημασία και σε αυτό: "Papaki.gr shares the data listed here only after receiving your approval. Any data that you have agreed to share and all data that is required in your registration contract will be shared with the registry provider for that TLD. Those data elements are also sent to our data escrow provider (backup service). You can learn more on our Data Sharing Practices page." Αν δεν θέλετε να μοιραστούν κάπου τα στοιχεία σας, εκτός από την κατοχύρωση. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Exorgistis προσθηκη πληροφοριών 4
Errik Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Πειτε οτι αγοράζω ένα domain. Μετά πως το δένω με δυναμική IP? Πώς το καταχωρώ σε κάποια υπηρεσια ddns? 1
comfuzio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 53 λεπτά πριν, Errik είπε Πειτε οτι αγοράζω ένα domain. Μετά πως το δένω με δυναμική IP? Πώς το καταχωρώ σε κάποια υπηρεσια ddns? τι θες να καταφέρεις με αυτό; δες την σελίδα του dyndns πχ τι λέει, παίζει να θέλει να πάρεις domain από την ddns υπηρεσία ή να έχει κάποια διαδικασία για να το μεταφέρεις σε αυτούς.
Guerriero4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Φιλαράκι αν το έγραφες 0,001€ τη μέρα θα ακουγόταν ακόμα καλύτερα 🤣🤣
comfuzio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Errik είπε Θέλω να χοστάρω πραγματάκια δικά μου, e-mail κτλ Ε δες το router σου τι dyndns υπηρεσίες έχει και μετά μπες από εκεί και δες, αρκετοί έχουν να κάνεις μεταφορά domain αλλά νομίζω όχι δωρεάν (δεν παίρνω όρκο) ή να αγοράσεις μέσω αυτών domains αλλά λογικά όχι .gr Μετά πρέπει να δεις και με τον πάροχο σου αν έχει ανοιχτή την πόρτα 25 για να παίξει ο mail server. Για μένα πιο καλά πάρε ένα φθηνό vm από hetzner με debian 11 και βάλε το myvestacp που είναι δωρεάν panel. Με το ρεύμα τώρα δεν αξίζει να κάνεις selfhost τίποτα
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Φιλαράκι αν το έγραφες 0,001€ τη μέρα θα ακουγόταν ακόμα καλύτερα 🤣🤣 Βασικα ειναι ~0.017 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από SabotazNic
Errik Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 33 minutes ago, comfuzio said: Ε δες το router σου τι dyndns υπηρεσίες έχει και μετά μπες από εκεί και δες, αρκετοί έχουν να κάνεις μεταφορά domain αλλά νομίζω όχι δωρεάν (δεν παίρνω όρκο) ή να αγοράσεις μέσω αυτών domains αλλά λογικά όχι .gr Μετά πρέπει να δεις και με τον πάροχο σου αν έχει ανοιχτή την πόρτα 25 για να παίξει ο mail server. Για μένα πιο καλά πάρε ένα φθηνό vm από hetzner με debian 11 και βάλε το myvestacp που είναι δωρεάν panel. Με το ρεύμα τώρα δεν αξίζει να κάνεις selfhost τίποτα Περιμενα να είναι κάπως πιο απλό. Ανοιχτο pc εχω έτσι και αλλιώς οπότε το ρεύμα πάει έτσι και αλλιως χαμένο. Ενα vm ακόμα μικρό δεν μου δημιουγεί θέμα. 1
comfuzio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, Errik είπε Περιμενα να είναι κάπως πιο απλό. Ανοιχτο pc εχω έτσι και αλλιώς οπότε το ρεύμα πάει έτσι και αλλιως χαμένο. Ενα vm ακόμα μικρό δεν μου δημιουγεί θέμα. Γίνεται με nat και αν το vm του δίνεις lan ip και όχι shared με τον host (ή ακόμα πιο καλά να του κάνεις passthrough μια nic) 1
Errik Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Ναι LAN IP έχει κανονικά, απλά πρέπει να βρω μια ddns υπηρεσία που να με αφήνει να βάλω δικό μου domain. Το θέμα είναι πως ακριβώς θα ταυτοποιήσει οτι εγώ είμαι ο κάτοχος αυτού του domain?! Βρήκα αυτό αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος το πως λειτουργεί. https://freedns.afraid.org/domain/add.php
comfuzio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 έχεις κάποιο free domain name πχ koukouroukou123.dyndns.org κτλ ήδη μέσα στο router; αν ναι, πάρε το domain που θες, βάλτο στο cloudflare και κάνε ένα cname προς το koukouroukou123 και κλείσε το proxy λογικά θα σου παίξει και έτσι 1
Errik Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 18 hours ago, comfuzio said: έχεις κάποιο free domain name πχ koukouroukou123.dyndns.org κτλ ήδη μέσα στο router; αν ναι, πάρε το domain που θες, βάλτο στο cloudflare και κάνε ένα cname προς το koukouroukou123 και κλείσε το proxy λογικά θα σου παίξει και έτσι Χμμμ πως γκενεν οτο ντεν ξερει;
aposporis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ψάξε πώς θα μεταφέρεις το domain στη cloudflare πώς θα στήσεις dns records στη cloudflare πώς θα στήσεις πρόγραμμα στο pc που θα ενημερώνει τα dns records στη cloudflare αυτόματα κάθε φορά που αλλάζει η public ip πώς θα ρυθμίσεις το router να κανει port forward στο pc σου ή πώς να στήσεις tunnel από τη cloudflare στο pc σου. google it 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα